icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

akika722
28. jan 2011

@adky už to tak neberem 🙂 len trošku stresujem,v stredu ma čaka vyšettrenie na onkologii,nebola som 2,5roka 😅

ivana82
28. jan 2011

Takze sme sa prestahovali naspat? ok, aj ked mam na to svoj nazor...nevadi...prajem pekny den 🙂

akika722
28. jan 2011

baby aky je rozdiel medzi pilatesom a kalametikou????????????????????? prosíííím

adky
28. jan 2011

@akika722 oj,tak drzim palce,urcite bude vsetko v poriadku 😉

akika722
28. jan 2011

@adky dik..no musi byť 😀

katkav
28. jan 2011

@akika722 su dost podobne 😉 kalanetika bola moderna kedysi, vraj sa z nej krasne tvaruje telo a pilates robia aj hviezdy a tiez pomaha tvarovat telo 😉 mne je asi sympatickejsie pilates 😉 ale nie som odbornik, nasla som nejake videa 😉

https://www.youtube.com/watch?v=kqdehDR5pe4

https://www.youtube.com/watch?v=TzijUt-LCjc
idris
28. jan 2011

@katkav šikulka krásne ti to zbehlo dole 😉 😉
@akika722 no neviem ale na zimbe sa skôr točí v páse ale veď uvidím ak ma po nej budú bolieť viacej dám si pauzu

už máme s mm po obede malú sme uložili tak chvíľku oddýchneme a potom sa idem do lesíka aj s malou na sánkach 😉

akika722
28. jan 2011

@katkav jééééj dakujeeeeeeeeeem

marthuska
28. jan 2011

@akika722 kalanetiku neodporucam, mam doma 3 knihy zapadnute prachom. komu sa chce 100krat opakovat jeden tah nohou? pilates je super, dynamicky, a po 10min cvicenia citis, ze svaly pracuju. 😎

akika722
28. jan 2011

@idris uvidíš moja ako bude...snad už budem ok nech možem isť 😒

akika722
28. jan 2011

@marthuska diiiik...nemam skusenosti 😅 mna bavi aj joga 😅 ale nie tie zložite 😀

nanika
28. jan 2011

Jooooj, na jogu by som strasne chcela chodit, ale tu teplu 🙂 Ta sa ale este na sr neuci, beeee. Kym budem moct chodit, mozno aj bude he he he

nanika
28. jan 2011

A @yennn nestras mi tu baby, ze odchadzam, to si ma chcela pokarat, ze som to minuly rok vzdala, alebo pochvalit, ze som sa tento vratila zasa spat? 🙂 Veru, veru, som ja ale pripad, ked som odtialto odisla, tak som pribrala este viac, ako ked som chcela chudnut, ako za trest 🙂

groka
28. jan 2011

tak kuk 😉 😉 😉 😉 😉
debatujete?deturence vam spinkaju?
mne spinka od 10 00 teraz vstane,bude mat obedik s maskom druhy den mame masko,ja obed a potom pojdem zehliiiiiiit a spravit brusaky nech nezaostavam

@adky kolko si spravila prvy den brusakov ?

groka
28. jan 2011

baby viete ako ja tuzim vidiet 82 na vahe?bozeeee,ja cchem ist doleeeee
a volala som kde je moja vaha a ze na ceste,trci na poste alebo niekde,tak idem este kuk do schranky
potom mi budete musiet pomoct s nou,lebo netusim ako moze vaha vypocitat na percenta t bude tusim vodu a tuk v tele

mia258
28. jan 2011

@oksu nemáš začo 😉 Zatiaľ asi najlepšia stránka čo sa týka počítania kJ, na iných stránkach nie je až toľko potravín na výber a tu mi všetko vychádza aj presnejšie 🙂

Zajtra máme rodinnú oslavu, všetci majú pečené a grilované mäsá, len ja si robím tofu 😀 A nedám si ani tortu ani zákusky, ani chipsy, slané oriešky, colu, alkohol, nič! 😝 Aby som na seba mohla byť hrdá 😎

adky
28. jan 2011

@groka 8 😀 😀 😀

groka
28. jan 2011

@adky ? 😕

nanika
28. jan 2011

Ok, dobrovolne sa hlasim na napisanie zasad zdraveho chudnutia v nasej skupine. Kto sa hlasi dobrovolne, potrebujem dve-tri osobky, ktore to skontroluju a pripadne doplnia, dakujem 🙂

akika722
28. jan 2011

prave som vypila pol l zeleneho čaju 😀 ozaj bavili ste sa o nom..kolko ho možem denne vypiť??? 😕 ja by som si ešte pol dala 😅

nanika
28. jan 2011

@akika722 mozes, ale bacha, zeleny caj ma povzbudzujuce icinky, aby si dnes aj spala 🙂

nanika
28. jan 2011

@akika722 v kocke ano, ale par veci tam chyba 🙂 kedy co treba jest a s cim kombinovat a tak, ved pomalicky to dam do kopy, dnes na to nemam nerva 🙂

akika722
28. jan 2011

@nanika ved do obeda sacharidy po obede bielkoviny 😀 😀 😀 😀 😀 jasnééééé,ja len tak... 😅

marthuska
28. jan 2011

@nanika hlasim sa na citanie zasad 🙂

nanika
28. jan 2011

@marthuska pisem si ta, dakujem 🙂

groka
28. jan 2011

@nanika kludnes sa pridam 😀

baby ja mam v sebe doteraz liter a pol vody,chystam sa este na liter a pol dalsich tekutin
obed som maal za 2000 KJ alebo do 2000KJ neviem kolko mi spravilo 50 g vysmazeneho eidamu 45 percent

nanika
28. jan 2011

@groka dakujem, skor ako buduci tyzden to nebude, nepustia ma cez vikend ku compu 🙂

katkav
28. jan 2011

@idris dakujem....keby to tak krasne chcelo ist kazdy druhy tyzden, ale tak pol kila alebo kilo je optimalne, zbytocne ist rychlo, stratim aj svaly 😉 idem maleho trosku vyvetrat, hned ako mu dam olovrant 😉 aj sebe 😀

sanym
28. jan 2011

Kočky, prečo sme zasa tu? Mám v tom dokonalý zmätok. 😕