Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@michele11 - no ja sem chodievam už dlhšie, väčšinou si chodím omrknúť názory na nejaké výrobky, ale včera ma napadlo, že sa zaregistrujem, tak vám tu teraz budem žrať nervy.
- no to je úplná náhoda, že som ťa našla, len som si tak čítala nejaké príspevky a pozerám že Michele a potom kukám na foto, reku toto som už niekde videla, a tak som ti zase v pätách.
no nič ja idem spať, dobrú noc 🙂 čaká nás týždeň plný makačky na sebe 😀
tak idem už spať rano ma čaká 4hodka v aute so svokrou idem sa na to vyspať 😀
@zuzuh - no to môžem pozrieť, ale už neviem ktoré to boli videá, lebo ja ich mám stiahnuté v pcčku, ale pozriem sa po niektorých
1./
2./
3./
4./
5./
6./
7./
no našla som ich všetky a sú tak poukladané rytmické verzus oddychové, šak popozeraj, či sa ti volačo nezapáči
Dokopy to robí polhodinku, potenie zaručené.
Morgen, boze baby, najviac pisete, ked tu nie som. Vidim, vidim, ze som posledna bez profilovej foto, tak ked si vlasy umyjem, tak cosi pofotim, dnes som zasa u nasich, pomoooooooc.
Bola tu otazka, co na veceru, ja nie som schopna davat vecer do kopy nejake zdrave salaty, ale bielkovinu dodrziavam, vyborny je cottage, ak nemate radi biely, da sa do neho nakrajat paradajka a hned je to lepsie, ja osobne mam rada ten tesco s cibulou a cesnakom, kaloricky sa k nemu vprace aj nejaky sacharid. Dobre je aj acidko, ale momentalne ho znesiem len s lyzicou lekvaru, som pripad, co? 🙂
baby veď ja vás nestíham čítať, ja mam maximálne vyťažujúce dieťa 😀 v kuse chce moju pozornosť, tak mám čas na net len keď spí, no včera som ten čas obetovala žehleniu, vraj aj pri domácich prácach sa chudne, tak 2 hodinky snáď prospeli nielen veciam ale aj mne 😀
Inak super výsledky, teším sa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Dobre ranko, vcera vecer som to asi prehnala, ked som dala na veceru len polievku. Predtym som to robievala bezne, no teraz asi moj rozpapany zaludok nezvladol. O pol jedenastej ma chytil vlci hlad - mala som stale chut na ten kolac co bol od nedele v chladnicke. Ale dala som len chlebik so sunkou, bez masla. Viem, nie je to vyhra, o pol jedenastej by sa nemalo jest vobec nic a uz vobec nie chlieb (=sacharid).... ale lepsie nez kolac, nie? 😎
A ten chutil dnes na ranajky o to viac, ze som mu cely pondelok odolavala 😀 😀 😀 😀
ahojte baby. som este len 5 tyzdnov po porode, kojim 2 deti, som na nich uplne sama, takmer nespim a napriek tomu vaha ide hore 😲 som neverila vlastnym ociam 😔
@adky hmmm.. som pisala, ze som na deti sama 😒 manzel pracuje v zahranici, prec je od juna, este si ani dcerku nevidel. a pride o 33 dni na dovolenku. a to som chcela uz vyzerat trosku k svetu, kedze sme sa tolko nevideli 😉 ale teda asi to nepojde. ale skusim aspon tu stravu nejak zkorigovat
@kitchima Ou...nebol pri narodeni dcerky? Aj moj pracoval v zahranici,ale vzdal to po pol roku,neoplatilo sa mu tam pracovat ked plat mal len o 200 eur vyssi ako tu.....ved nevidel ani vyrastat svoju dcerku...
Ale mne pomahala mamina (kedze byvam s nou) tak som to mala jednoduchsie,ale aj tak som chudnut zacala az teraz 😀 ...stravu si tiez nemozes moc obmedzovat edze kojis,musis sa stravovat plnohodnotne 😉
@adky no, nebol.. aj ked mal byt. teda odchadzal s tym, ze urcite sa v septembri vrati. ☹ nam sa to ale financne oplati. a snad ked trosku mala podrastie pojdeme za nim. nechcem tu ostat sama s detmi. ale naozaj tak som chcela dobre vyzerat, ze ked pride. kedze ma naposledy videl ako tehulku 🙂 a namiesto toho sa mi natiahlo brucho, strie po polke tela, prsa pomaly az po pupok a este aj kila navyse 😀 ja uz neviem ci plakat alebo sa smiat.
@adky 😀 😀 😀 ze ma obdivuje. no to urcite. nebudem radsej ani pisat, aky je strasne mily co sa tyka pochopenia...a doma bude iba 12 dni aj to si uz "vybavil" kopec akcii s kamaratmi, ktorych tak dlho nevidel. a teda aj vselijake veci po uradoch a podobne treba potom povybavovat a budeme krstit malu a maly zas bude mat 2 roky vtedy. takze asi sa moc do poriadku nedam 😉 mozno tak o 2 roky ☹
@kitchima mojuška, veď ty si ešte šestonedieľka 🙂 🙂 Prečo teraz riešiš svoju váhu? Ak sa neprejedáš, tak na to teraz na chvíľku zabudni. Neboj sa, väčšina normálnych mužov po pôrode nerieši manželkinu postavu. Bude rád že vás všetkých opäť vidí, vybozkáva ťa za krásnu dcérku. Ak chceš, môžeš mu svoje obavy naznačiť a uvidíš, že ti ich vyvráti. Ešte budeš mať dostatok času na to, aby si sa zaoberala kilečkami. Daj svojmu telu čas, aby sa spamätalo z pôrodu, z kojenia. Neboj bude to fajn. Nevravím že sa máš postavou zaoberať po 10 mesiacoch, ako ja, ale medzi tým a 5 týždňami je hodne veľký rozdiel. Čas, kedy budeš mať režim s dvoma detičkami ako-tak zabehaný a budeš vedieť kam vtesnať svoje vlastné stravovanie alebo aspň trošku oddychu, sa blíži. Vyčkaj. 🙂
Ale samozrejme, si tu vítaná, ak máš chuť, pokojne nás čítaj, prispievaj. Ak máš čas a chuť, pokojne zoštíhli svoj jedálniček... 🙂
PS: pokús sa občas si oddýchnuť, keď nebudeš vystresovaná a strhaná budeš pre manžela príťažlivejšia, než schudnutá. Myslím...

@yennn dik jasné ved niekto si da 5kg aj ked v duchu túži zhodiť aspom 10kg len aby nebol sklamaný ale ide o to dať si vyššie ciele a donutiť sa zvládnuť to pre svoje splnenie sna mať opať super postavičku