Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@sssimi zabudla som, to ty si chcela link na tie motivacne fotky vsak?
http://www.chudnutie-ako.sk/forum/viewtopic.php...
Inac dievcence, ja poctivo hlasim, ze svoj vcerajsi umysel ratat KJ som vzdala. ☹ Hoci som mala vcerajsi den presne na gram zapisany, uz som si nenasla cas (alebo chut) si to tam vecer nahodit. ☹ A ak si mam nahadzovat co i len dva dni naraz, ak nie viac, tak to nema vyznam. 😖 Takze sa pokusim "len" stravovat racionalne, tak ako vzdy predtym ked sa mi podarilo schudnut, a ak by to nahodou bolo tentokrat bez vysledku, tak znovu prehodnotim ratanie KJ. Dobre? 🙂
@adky problem je ze ja ich zatial v oku nemam, lebo ako som pisala, len vcera som si prvykrat v zivote odvazila potraviny, a dozvedela som sa zaujimave veci, clovece 😎 Napriklad ze taka babyparadajka ma 12g alebo ze 1 krajec chleba ma cca 50 g.... hm hm hm... to su mi veci 😀
Ja mam "v oku" to, ze nemam jest dve na tri - a teda hlavne po 12.00 😀 To by mohlo nateraz stacit 😀 😀 😀
@adky no, tak ano, je fakt ze som mala uraz na lyziach a hned za tym tehu. A naozaj uprimne som mala v plane par mesiacov udrziavacky a potom sa pustit do dalsej fazy. Ale vies - nalejme si cisteho vina - dnes su to len prazdne slova. To ci by sa mi to vtedy byvalo podarilo uz tazko dnes posudit. Takze uvidime tentokrat. Hruba ciara, nepopisany harok papiera 😀 😀
A kto je Evka???
@yennn a 100g zemiakov je jeden stredne velky zemiak 😉
To som uz davno vedele-podla toho to aj pocitam, rozok ma cca 40g a krajec chlebo (teda aspon mojho) ma 60g....a zeleninu nevazim-ta ti vobec neublizi-ma tak malo KJ a tak vela Vitaminov,ze sa ti to ani neoplati priratavat do denneho prijmu 😎
@adky
@yennn ako že ste boli s mirom veselym ako osobne??? sa nejako poradiť??? To je ten vychudnuty vegetarian, či sa mylim... už neviem mam v tom zmatok
Inač včera som večeru stihla až o 8 nevadi, potom na noc som si už nedavala nič len bielu kavičku som pochlupkavala.
Čo sa KJ tyka však si to posri aj teraz kolko si vlastne zjedla, len tak pre zaujimavosť. JA som to vtedy tiež len tak pre orientaciu počitala, ale iba raz, teraz už nepočitam, ved to je podla mna potom zavislosť to počitanie KJ a nerada by som tomu prepadla, takže s tymto sa určite netrapim 😉
my pojdeme poobede von, mala terez spi, zaspala mi cestou sem. Potom ju ponosim a ked sa vyhaja, pojdeme von, aj ja si chcem oddychnut a nie ju tahat von, ked spi.
@yennn vdaka za prispevok 🙂 a naozaj, ja by som to este teraz neriesila, viem, ze je na to skoro. a uprimne, tesila som sa , ked muz odisiel. bola som v 7-mom mesiaci a ostala som sama s 18-mesacnym synom, ale ten pocit, ze nebude na mna pozerat s odporom, ked budem do seba dzgat pasik cokolady, alebo nebude komentovat velkost mojho pozadia v nohaviciach 😀 no ovela krajsie som si mohla vychutnat posledne mesiace tehu, kedze ma stale nebuzeroval. a len tak pre zaujimavost, pribrala som dokopy len 13kg, co sa mi nezda az tak moc. po porode sa mi zacalo dost rychlo stahovat brusko a straaasne som sa z toho tesila. po 2 tyzdnoch malo takmer povodny tvar a tak som mu ho nadsena ukazala na skype. ale jeho reakcia zas od veci, ze "hadam sa ale s tymto neuspokojis?" som jednoducho smutna z jeho postoja ☹
@kitchima ach boze,takto ta depta 😠
Moj je praveze spokojny (a to mam 108 kil-len mozno az na tolko nevyzeram) keby mi netrebalo schudnut pre zdravie (mala som trombozu (opuch noh) a moje nohy ma nevladzu nosit) tak by bol najradsej keby som nechudla 😀
Ale tvojmu sa asi pacia vychudnute zenske 😝
@kitchima od takého ..... čo najďalej. Môj manžel aj keď ma podpichce pri mojom žraní čokolády, tak viem, že je to skôr z dôvodu, že ja sama stále frflem aká som tlstá. Moju váhu vôbec nerieši a ak človek naozaj ľúbi je mu to fakt jedno. Manžel keď sme spolu začali bol ako trieska. Behom roka pribral 10kg a ja som si to v podstate ani nevšimla. Tak je to aj teraz keď sa karta obrátila. A keby ja o tom doma nemeliem, tak si to poriadne ani nevšimne.

@kitchima tvoj posledny prispevok som nestihla, kedze sme pisali v rovnakom case. Tak potom ti tym duplom radim - sustred sa na seba, svoj oddych a regeneraciu telicka a dusicky.