Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@nanika ja viem ze nie kazda ma moznost ist cvicit von.ja len pisem svoju skusenost a svoj nazor.a to ze po porode nepriberam este neznamena ze sem nemozem pridat prispevok.napisala som ako sa mi podarilo schudnut a AKO sa mi to DARI dodrziavat... 🙂 pre pripadnu motivaciu pre niekoho ineho 😎
nikto tu nie je??? hm...idem si dat moj dnesny zoralates a dnes aj zumbu...lebo taku chut ste mi s nou narobili🙂
@zuzikkaa to si reagovala na toto? @zuzikkaa to mas fajn, ale kolko nas je takych, ze vonku cvicit ani omylom, lebo nemame strazenie. A vacsina z nas ma ten problem, ze sme pribrali az po porode, nechudneme tehotenske kg
Prepac, nepochopila som, kde som pisala, ze sem nemas prispievat? Je toho vela, mozno si pisala nejaky prispevok a ja som nan reagovala, ale prepac, nepamatam si. Samozrejme, ze toto forum je verejne, moze sem prispiet, kto dostane chut a mysli si, ze ma k teme co povedat. Ak som sa ta nejako dotkla, ospravedlnujem sa 🙂
Mám takúúú chuť na niečo! 😢 😢 Už som dva krát prekutrala celý dom, vypila veľký pohár vody v snahe potlačiť chuť, ale nepomáha 😒 Z chladničky sa na mňa usmievajú koláče 🙄 ale nesmiem pribrať!
@elvera http://www.akv.sk/index.php?option=com_content&... 🙂
prijemnu zabavu ! 😀
@adky jaj...prepac 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉 som zabudla ze ty to mas stiahnute v PC 🙂 🙂 🙂 ten zoralates ..ja to mam origos cd tak som sa pomylila troska 🙂 som myslela ze ci si trufas na cele DVD cize na vsetky tie sekcie ramena.brucho,nohy,zadok a tak...trva to asi 50 min.... zajtra ked budes sama doma s malym....alebo ako si to myslela🙂
@macekovam ja som si to uz napalila na CD 😀 no netrufam si uplne,ale tzak,budem sa snazit dojst co najdalej-zajtra ked budem s MALOU 🙂 doma sama 😀 Som si vsimla ze je tam dost cvikou zameranych na stehna,to sa mi paci,aj tie na chrbat-ten ma vkuse boli,aj na spravne drzanie tela-to nemam spravne,budem to cvicit aspon 2x do tyzdna ako odpúoruca a pomedzi to tie brusaky 😀
@nanika nakoniec netrebalo 😉
@katkav práveže presne jogurty nemáme doma, zajtra sa chystám na zdravý nákup 😀
@filipal vďaka, to najdôležitejšie som si prečítala, uložila som si link, tak budem vždy hľadať výhovorku svojho hladu 😀
Nakoniec som vypila ďalší pohár vody, ľahla pred telku a po chvíli sa mi zobudila malá, tak som mala o zábavu postarané 😀 a potom som sa dotlačila večernou zelenikou 😉
Idem si spočítať denný príjem kJ, som zvedavá ako mi to ide 🙂
@pandrholka nie ešte ani jeden, len bezzubé úsmevy
@jojina11 no ja mam v plane zajtra robit tie sojove kocky s fazolkami čo tam pridavala nanika a na desiatu daj aj jogurt alebo mličny vyrobok a dotoho dake vločky alebo musli ja som mala dnes orechove s medom a ktomu ovocie musime pridavat inak ibude vaha stupat proste sme jedli strašne malo 😀
ahojte baby som stastna dva kg mam dole za cely tyzden a inac mam forky synceka tak sa kuknite 😵
ahojte babulky, co nove? 🙂

@macekovam skusala,ale zatial len rozcvicku,uz som is ju aj napalila,zajtra ked tu nebude plny dom,budem doma sama len s malou,vyskusam zacvicit celu,uz sa na nu tesim 😀