icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

yennn
30. jan 2011

@jojina11 dakujem, a dakujem za opytanie 🙂 Co nove?

jojina11
30. jan 2011

@yennn no ja sa pomaly trápim, moja strava teraz nič moc, ale na to mám súkromné dôvody, inak celkom fajn, snažím sa a ty? ako sa máš

akika722
30. jan 2011

@yennn ahoooj,ako?

yennn
30. jan 2011

no ja sa snazim, co sa tyka stravy, bojujem o 106 🙂 Zubami nehtami. Na ranajky pekne sladky rozok s maslom (flora light ale to je vlastne jedno, nie?) a lekvarom, nech mam sladky den 🙂 Dnes som tiez napriklad mala 2 rezy z pudingovej torty na olovrant, co robila moja mama pre vnucku za vysvedcenie. Ale tak dala som si to na olovrant, a okrem toho neriesim ziadne prejedanie ani nic takze snazim sa. Snad som z tych sladkych ranajok co mam za posledne dni, nepribrala. Ani neviem kolko vazim, lebo sme boli u mojej mamy s malym, a tam som sa nechcela vazit na rucickovej socke 😀 Takze po dlhsej dobe ma pondelnajsia vaha naozaj prekvapi 😎

yennn
30. jan 2011

ako to dopadlo s tou sukromkou? Zhrnutie prosim 😀 A dufam ze odkedy som tu nebola naposledy, neprisiel nas tu uz nikto provokovat 😉

jojina11
30. jan 2011

@yennn nie nezrušila sa len sme sa dohodli, že si tam budeme písať veci, ktoré nechceme alebo aj nemôžeme písať tu, takže asi tak a patrí k tým veciam aj tabuľka a graf, a nikto taký tu už nebol, a dúfam, že a ni nepríde

yennn
30. jan 2011

@jojina11 dakujem 🙂
No a ako to teda vyzera s tou tvojou stravou? Na dovody sa ta teda pytat nebudem. Mas nejake prehresky, ci nemas cas papat alebo ti na tom nezalezi.... ako je to

jojina11
30. jan 2011

takže baby, ja idem spať, dúfam, že táto noc bude lepšia ako včerajšia a ráno ti @yennn pošlen IP s mierami, všetkým pekný večer 🙂

jojina11
30. jan 2011

@yennn asi papám málo, som zistila, prehrešky to nie, ale nevzdám to neboj, len to mám teraz ťažšie, ale inak som celkom v pohode a snažím sa ,

akika722
30. jan 2011

@yennn tak to je super že ti to ide 😉 mne to ide hroooooooooooooooozne pomaly dole ☹

yennn
30. jan 2011

@jojina11 ok, tak sa drz. Dobru nocku.

yennn
30. jan 2011

@akika722 co to znamena ze hrozne pomaly? Mas pocit ze robis vsetko na 100% a vaha nejde dolu?? Alebo ?

oksu
30. jan 2011

@mirka285 Prípajam sa. AJ ja sa sem chodím nakopnúť ...

akika722
30. jan 2011

@yennn snažim sa ako sa len da...pijem,jem s mierou a vaha stoji alebo ide dole len velmi velmi malinko ☹ začala som vtedy važiť ako si mi radila no odišlo mi trafo tak som nemohla,no priznavam,tie dni bez netu boli hrozne,bez vas som stracala motivaciu

idris
30. jan 2011

@maya30 stále mám príjem okolo 7000 KJ a zmením iba to že na večeru budem mať šaláty tak ako keď mi šla váha dolu ;)

inak dnes som sa držala všetko po skromne a sladkým koláčikom som odolala ale aspoň som sa navoňala vôni z korpusu 😀 😀 😀 😀 som zvedavá čo ukáže váha zajtra 😉

filipal
30. jan 2011

@yennn ty nechces mrknut na ten link Bukovskeho? myslela som pri niektorych veciach na teba.....
a je to vtipne. 🙂 na predchadzajucej strane je link.

idris
30. jan 2011

@yennn ako sa má mm ??

idris
30. jan 2011

@akika722 zvládneme to spolu neboj sa.

yennn
30. jan 2011

@akika722 ale uz ti net funguje, tak nestracaj motivaciu. A co teda... ako pomaly to ide? Daj cisla...

akika722
30. jan 2011

@idris ja som tiež odolala,Števo pricvalal domov z prace a v ruke pizza,dal predomna a ja som odsunula pozrel a povedal,ostane mi viac,ale ja neviem asi som blba ale ani dobry pocit z toho nemam,teši ma že som si nadala ale ...no nič,idem ja spať 😒

idris
30. jan 2011

ja som sa dnes merala ako malinké zmeny sú no ale na stehne nula bodov ako dole pri kolenách mi zišiel tuk ale hore nič no viem že to bude na dlho ale počkám si hoc do Vianoc ale počkám

akika722
30. jan 2011

@yennn začnem asi zas važiť,vahu neviem ja sa važim pondelkami len nech si tym nepokazim každy deň 😒

yennn
30. jan 2011

@idris stale v nemocke, dakujem za opytanie, si zlata 🙂
Blahozelam ze si sa zdrzala a odolala kolacikom 🙂

yennn
30. jan 2011

@filipal ahoj, uz som si to otvorila v novom okne, az budem mat cas, pozriem si. Mas na mysli konkretne ten jeden pribeh?

idris
30. jan 2011

no a to s tým ako mi váha stúpa a klesa je tiež záhadné lebo nedávno mi vyskočila na 83,7 a dens na 82,3 tak som zvedava koľko to bude zajtra ráno ;)

a ešte od veci keď si dám na raňajky mlieko 2 dc a kukuričné vločky alebo klasické vločke je to dobré či zlé ???

yennn
30. jan 2011

@akika722 no jasne, mudro, netreba sa vazit kazdy den, raz za tyzden staci 😉

oksu
30. jan 2011

@vikykis ahoj, hoci väčšínou len čítama málo píšem, no mala by som záujem o tú zumbu, ak sa dá. Ďakujem

akika722
30. jan 2011

@yennn stači ale ked vidim pondelok že zas nič dole alebo len minimum mam pokazeny cely deň ☹
doteraz som jedla hovadiny a sladkosti teraz sa snažim a nič

filipal
30. jan 2011

@yennn nie metabolizmus....ale aj pribeh mozgu, pribeh hladu.....pri viacerych veciach mi napadlo ze by som bola rada, keby ste o tych info vedeli. myslim ze mozu naozaj pomoct.
mna osobne to dost posunulo a uvedomila som si, ze moj problem bude asi emotivny....

yennn
30. jan 2011

mna napadlo este jeden dovod preco by mi mohla vaha stupat a klesat v priebehu tyzdna.... (okrem zadrziavania vody, mnozstva vypitej tekutiny pocas dna, fazy menstruacneho cyklu, ci vyprazdnovania).....
zistila som ze su noci ked maly pije jak najaty a su noci ked sa zobudi len raz .... uplne trapne, tak ja sa tu vytesujem, a pritom to zavisi aj od toho, kolko mam mlieka v prsnikoch? 😀 😀