icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

nanika
31. jan 2011

@yennn ahoj babulka 🙂

yennn
31. jan 2011

@nanika parada, blahozelam dobre si sa nakopla. Vyse 7 kil za mesiac? Super 😀

filipal
31. jan 2011

@nanika
@yennn coze??? to som ani nepostrehla. dnes vsetky baby ozili, tak sa tu neda nic najst.....

nanika
31. jan 2011

@yennn mna nakoplo aktivne forum 🙂 Ale aj ta skoro 90 na vahe na zaciatku roka, som bola zo seba zhrozena 🙂

yennn
31. jan 2011

@nanika parada 😀 Mas pravdu, takymto tempom budes osmičková do konca februara isto 🙂

katkav
31. jan 2011

@yennn tak svokra nie je mojou jedinou motivaciou 😉 ale potesi aj to, ze uvidi, ze mi vaha klesa 😉 tak nech cumi. Chcem sa citit lepsie, aj kvoli zdraviu musim schudnut, aj kvoli malemu, aj kvoli planovanemu tehu a milionu dalsich dovodov 😉

macekovam
31. jan 2011

ahojte baby...mna caka dnes este posledny zoralates v tomto mesiaci.....brusko som cvicila poctivo az na vynechanie 2 krat kedy som mala chore deti....ale dohnat som to nestihla....od dnes si k bruchu pridavam aj prvu cast co je ramena....uvidime ako dopadne februar....januar som sa snazila🙂a tu je foto ako som si brucho znacila🙂

yennn
31. jan 2011

@katkav ja viem moja, je mi jasne ze mas milion inych dovodov - verim ze su pre teba dolezitejsie. Svokra je len taka ceresnicka na torte, ale verim ze velmi silny faktor, jasne chod do toho, vytri jej zrak 😀

yennn
31. jan 2011

babulky ja zase pojdem po robote. Pridem okolo obeda dozapisovat, dufam ze uz budu udaje vsetky a ze nic nebude chybat. Nezabudnite na miery, tie ktore ste mi este nenahlasili

groka
31. jan 2011

kocky tak sa pochvalim aj ja (uz som spat po krvy) vysledky budu v stredu ,uvidi sa,ci je to aj stitkou to moje pomale chudnutie

ja si meriam cosi na vyse ale
stehno -3cm
lytko nezmenene,tam potrebujem dat dole viac
pas 3cm
paze 2cm co som rada
boky 2cm
zadok 1cm
obvod pod prsiami 2cm

dufam,ze dalsi mesiac dam tak isto aspon dole a zo zadku aspon 4 cm 😀

groka
31. jan 2011

pozeram kocky ze sme lepsie ako minuly tyzden,to mala vacsina same + ci sme sa drzali
tak gratulujem zatial nam vsetkym
som velmi zvedava na tabulku

betty21
31. jan 2011

babulky, ktorá mi poradí ako to je pri mrche? cez týždeň mi váha pekne klesala a v sobotu som dostala mrchu a váha išla hore a odvtedy sa stále drží hore. je to možné?

ivana82
31. jan 2011

@betty21 jasne, ze je to mozne...stava sa to viacerym, vratane mna...neboj sa, skonci a bude vsetko ok, tak ako ma byt..je to preto,lebo zadrziavas v tele vodu 🙂 aspon tak si to vysvetlujem ja 🙂 dievcata ti mozno napisu viac 🙂

betty21
31. jan 2011

všetkým, ktoré schudli alebo si držia váhu blahoželám. ja som tento týždeň plus a to sa snažím, len už aby prestali mrazy a mohla som chodiť s kočíkom na rýchle prechádzky, plánujem tak tri krát do týždňa po hodine prechádzky, ale takej fest rýchlej. už teraz sa na ne teším, len nesmie byť takáto kosa, lebo aj teraz sme boli celá família soplavá, no hrôza. a najhoršie je na tom tá naša krpatá, už teraz keď počuje vysávač tak sa myká ako divá a to som jej len pár krát vyťahovala soplíky

betty21
31. jan 2011

@ivana82 no dúfam že to po nej klesne, lebo sa snažím a odolávam všetkým nástraham a mám neskutočnú spotrebu žuvačiek 😀 😀 😀

oksu
31. jan 2011

@nanika Ďakujem

oksu
31. jan 2011

@macekovam Oki, ďááákujem! Skúsim to takto, mne ide len o také 4-6kg, tak sa to hádam podarí!

nanika
31. jan 2011

@betty21 1-2 kg cez mrchu nie su nic vynimocne, klud 🙂

nanika
31. jan 2011

vdaka za tu zoru, na obed, ked mala zachrni, cvicim 🙂

macekovam
31. jan 2011

@oksu urcite....budes vidiet....

marthuska
31. jan 2011

ahojte kocky, skusali ste niektora vankusovy flowin? ma nahradzat beh na lyziach v obyvacke 😀 stojite na vakusoch na drevenej podlahe a suchate nohami s vankusmi dopredu a dozadu. dobra makacka 🙂

filipal
31. jan 2011

@macekovam ty pekne poctivo cvicis....som si vsimla! to je vyborne, lebo pri chudnuti nestracas svalovinu. ta je cenna pre buducnost. cim mame viac svaloviny, tym tuku nam telo spaluje. 😉 😵

groka
31. jan 2011

kocky rano o 7:30 smo zjedla jeden jogurt visnovy z lidla tu linessa znacku a nestacilo mi,ale nestihala som musela som utekat a o 9:30 smo zjedla chlebiky 2 polovicky maslo,salam,rajcina,cibula,tak to mam brat ako desiata a mam dat az obed ?

betty21
31. jan 2011

@nanika no som zvedavá ako to bude so mnou. lebo mi tá váha kolíše, ale doteraz síce pomaly ale klesala. hádam sa dožijem tej 7-ky na začiatku a to chcem mať na začiatku do konca roka 6. ale času dosť a hádam je lepšie pomaly chudnúť, to 0,5 kg za týždeň ako moc a potom jojo-efekt. zatiaľ som plne odhodlaná vydržať, ale takéto mrchy mi berú chuť keď mi pridajú na váhe. tento krát som 0.9 kg plus oproti minulému týždňu. no hrôza. dúfam že po nej mi aspoň tých 0,9 kg odíde. idú tie kg stráááááášne ťažko dole.....

adky
31. jan 2011

Moje suma sumarum:
Za 4 mesiace som schudla 24,1 Kg (za tento tyzden - 1,1 kg 🙂 )
Stehno: -17,5 cm
boky: - 17 cm
pas: -13 cm
prsia: -13 cm

Ved ja som novy clovek 😀

macekovam
31. jan 2011

@filipal ano snazim sa ale cm teda nejak nie a nie dolu...takze neviem kde sa ta svalovina zabudla🙂 🙂 🙂 😀 uz sa tesim na dalsi tyzden coje predomnou....dufam ze som nezariekla🙂pridavam si toho zasa viac ale tak aby som stihala aj deti...nie je vsetko len o chudnuti a cviceni...

adky
31. jan 2011

@groka ano,ja by som to brala uz ako desiatu

marthuska
31. jan 2011

@groka ak si das napr o 11tej este 1 jogurt (napriklad), tak si daj obed az o jednej. ak vydrzis bez, tak vydrzis 🙂 ale bez tryznenia hladom, lebo ono sa to potom vypomsti

adky
31. jan 2011

@marthuska ja mam doma domaci lyziar z teleshopingu,je uz sice 10 rokov stary,ale uplne nahradi cinnost na lyziach 😀

marthuska
31. jan 2011

@adky ty si proste skvela 😀 a si nam vsetkym velkym prikladom, dakujeme 🙂 a srdecne gratulujem samozrejme