icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

marthuska
12. okt 2010

caute baby, vy ste sa zase rozpisali. nestiham citat, asi to necham tak. teda s vami chudnem, dnes sa bezchybne drzim 😀 ale necham tak toto citanie, lebo by som tu zase bola cely den do druhej. takze, myslim na vas 🙂

marthuska
12. okt 2010

@adky som rada, ze si mrkvu nechala tak, som na teba pysna 🙂

marthuska
12. okt 2010

@kitchima prajem vela energie, hlavne klud, musis vela spat a oddychovat, v ramci moznosti. a co s takym chlapom, no ty vies isto najlepsie. zlozitejsia situacia ako zlozita.

adky
12. okt 2010

@marthuska ja na seba ani nie-zlahala mi pevna vola,nezhresila som,ale zlyhala mi co sa tyka mrkvy.....ale nevadi,ideme dalej-racionalnou stravou 😀

marthuska
12. okt 2010

@yennn inak ten napad s fotkami je super, tesiiim sa na silvestra, to budu ine zmeny 😀

marthuska
12. okt 2010

ozaj a diki za link na zumbu, idem frcat 😎

kitchima
12. okt 2010

@vejula az tak by som to nepovedala 🙂 on nas vsetkych troch velmi lubi a zniesol by nam aj modre z neba, len je sprosty jak bota. a nedokaze pochopit velmi vela veciam 😒

@adky no, vychudnute ani nie. ale skor take ze tip-top postava. ja som cely zivot sportovala, ale ked som prvykrat otehotnela, zatial co mna ani nenapadlo, ze jujha, pokazi sa mi postava, tak on to riesil v jednom kuse. dokonca aj plastiku prs mi uz slubil 😀 je zlaty, vsak? jaj, to mi navrhol, ked som bola este len v 5-tom mesiaci a prsia ovisli asi o 0,5 cm. keby to teraz bolo 0,5 cm, tak aleluja 😀 😀 😀

@sssimi ahojky. no ved som od neho 2300km, tak snad staci 😉 a teraz vazne, on sa chova ako decko a ja dufam, ze raz konecne dospeje, inak mozem ratat s tym, za tak v 40-tke vymeni 😠 ale tak povedal mi, ze ma bude lubit aj s kilami navyse. len ma bude bit a neda mi zrat... fakt mam obcas depky z jeho postoja a to najlepsie som sem ani nenapisala, ale to keby napisem, tak sa ma budete pytat, preco som mu vobec este aj druhe dieta porodila 😖 tak to radsej ani verejne pisat nebudem

vejula
12. okt 2010

@kitchima prepač asi som sa nechala moc vytočiť 😅 jasne že ho ani nepoznam, ale viem žE TO MUSI STRAšNE UBLIžIť čLOVEKU, KED mu vynosiš zdrave detičky, ešte ich aj kojiš aj na ukor zvojej postavy a on je taky nevdačny 😢 ja som myslela že od teba odišiel lebo tak si to pislaa v tom predosšlom pripevku, inak by som si to nedovolila takto napisať

marthuska
12. okt 2010

@vejula no tak o takych chlapoch radsej pomlcim. kamoska ma jedneho 🙄 ale to je laska. to musi ta baba pochopit sama. uplne SAMA

vejula
12. okt 2010

@marthuska asi hej, ja by som to nezniesla taky psychicky napor, ja sama sa musim rozhodnuť ale ked ti niekto dokolo omiela že ako zle vyzeraš aj chuť stratiš so sebou niečo robiť. Moj mm je v tomto strašne zlatý, nikdy nepovedal ani makke f na to ako vyzeram, praveže vždy najde niečo pozitivne a o tom potom hovori, momentalne sa mu pačia moje megakoziska 😀 😀 😀 a ked poviem že musim schudnuť, tak vravi ked schudneš v prsiach tak ti dam po zadku 😀 😀 😀

kitchima
12. okt 2010

@vejula to nic 🙂 to je o tom, ze zeny sa navzajom chapu 😉 ale poviem ti, ak by ma chcel niekedy opustit, tak to najprv pride chlapec k urazu 😎

kitchima
12. okt 2010

@marthuska dakujem, energia sa zide 🙂 a chlapa treba prevychovat 😉 dam mu deti na par dni a mozno pochopi

adky
12. okt 2010

@kitchima ach jaj dievca,mas to s nim tazke 😅
Ale ved jeho to raz prejde-vekom,ci nie? 😎
Prajem veeeela vela sil,budes ho potrebovat-mas 2 male deticky a jedno velke dieta ti o chvilu pride domov,pevne nervy 😀

vejula
12. okt 2010

@kitchima ja by som mu dala deti na pol dna s tym že idem do fitka aby som mala bruško ako pred tehu... hned by si rozmyslel čo ti bude hovoriť 😝

kitchima
12. okt 2010

@adky to presne aj ja hovorim 😀 ale aj tak mi je za nim smutno.

adky
12. okt 2010

@kitchima to it verim,mala somto iste,az na to,ze ten moj nemal take skreslene idealy o krasnej zene 😅 😎

kitchima
12. okt 2010

@vejula neboj sa, aj to urobim. uz pripravujem mliecko do mraznicky 😀

@adky a v kolkych rokoch dospel? nech viem co ma caka 😉

adky
12. okt 2010

@kitchima hehe,on nikdy nebol taky ze chcel zo mna mat modelku takze neviem kedy dospel......ma 22 😀

kitchima
12. okt 2010

@adky aj moj ma 22 😉

diabolico
12. okt 2010

Ahojte dievčence tak ja som po porode pribrala viac ako ked som bola tehu. no strach a hroza ale hlavne ze som zdrava zatial🙂

yennn
12. okt 2010

"Kočeny" nechcem byt nezdvorila, alebo sa nebodaj hrat na admina ale podla mna touto diskusiou trosku odbocujeme od povodnej temy. Ide mi len o to, ze nie vsetky kocky stihaju precitat prispevky k teme, nieto este tie druhe... 🙂
Aj ked takyto muzsky pristup uraza hrdost vacsiny zenskej populacie, mne osobne neprislucha hodnotit manzela(stvo) inej... 🙂
Jedno viem 100% - ziaden chlap nie je idealny (akokeby zeny boli, ze? 😝 ) a kazda zena vie presne dovody, preco s nejakym muzom zije alebo preco mu porodila dieta alebo dve / tri. 😉
Moj muz moje kila nekomentuje. Kamaratkyn muz jej kila (tvrdi ze) zboznuje. Inej kamoske tiez muz vzal cokoladu z ruky s tym, ze tlsta je dost - a jej to takto vyhovuje, dokaze ju to motivovat (ja by som ho niekam kopla 😝 )

Takze @kitchima - evidentne to nemas lahke - zit a vyrovnat sa s takymto postojom svojho muza, a nam podla mna neostava povedat nic ine nez - VITAJ U NAS, citaj, prispievaj, pytaj sa 😀 😀 😀
V konecnom dosledku asi kazdu z nas najviac zamrzelo ze riesis svoju vahu este v sestonedeli. Ja na to uz nebudem mysliet 🙂 ale ty na to prosim ta nezabudni, ok? 🙂

(PS: dufam ze som teraz nikoho neurazila)

adky
12. okt 2010

@kitchima tak to uz by mal tiez coskoro dospiet 😀

adky
12. okt 2010

@yennn a co sa mame bavit len o tom co sme prave zjedli a jak nas trapi jake sme tucne? Sak sa scvokneme 😀 😀 😀

yennn
12. okt 2010

@vejula no hej, len tak pre orientaciu... to sa lahko povie, ked jes ukazkovo. Ale ked som jedla rizoto - maju tam tabulky aj na to? A potom som si uvedomila ze som vypila hektolitre caju s medom (kedze som fakt chora) - a ten sa rata. A vcera tu niekto pisal, ze nevedel si vyratat pocet KJ na segedine - pricom segedin je perfektne jedlo, ked ho das bez knedle, a s chudym masom 😀

adky
12. okt 2010

@diabolico tak vitaj a pod s nami zapnut sa na program "chudnutie" 😀 😀

yennn
12. okt 2010

@adky ok ok ok uz som ticho 😀

yennn
12. okt 2010

@sssimi ja neviem, ja ked kliknem na tento link

http://www.chudnutie-ako.sk/forum/viewtopic.php...

a pozriem si celu stranu az do konca, tak sa mi tam objavi zopar foto...

adky
12. okt 2010

Dnes bol na obed "madarsky gulas" s kuracim masom a knedlou.....vsetci tlacili do hlavy tu knedlu,ale ja som si ho dala s 2 (ja viem,mohol stacit len jeden,ale bola som hladnaaa) sojovymi rozkami (celozrnne nemali a grahamove su horsie ako biele 😀 ) ......ale tak,som na seba hrda-zatial to zvladam bez jedineho prehresku 😀 😀

diabolico
12. okt 2010

JOOOOOJ len ja neviem kde mám ON 😀 😀 😀 😀 😀

adky
12. okt 2010

@yennn 😀 😀 😀