icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

yennn
1. feb 2011

@adky @debbie v tejto zostave sme sa tu uz davno vsetky spolu nestretli, ako za starych cias, ze? 🙂

pandrholka
1. feb 2011

ahojte dievčatá @yennn super, že mužíka máte už doma (ja som zvedavá, že čo bude robiť náš malý keď mm odíde budúci týždeň na služobku a pak príde domov, bo aj keď len poobede príde z práce tak je z neho hotový 😀 ), a pekne si to celé zvládla (vyvodila som to z toho, čo si sem priespievala)

musím sa zas a znova pochváliť...samé zelené semafory aj dnes 🙂 žeby som sa pomaličky učila čo a ako?!?!? 😒

debbie
1. feb 2011

@yennn počuj ale ty teda maš naladičku .som rada ..... normalne si mi poslala energy ani nevieš ,, hihih 😀 😵 😀

yennn
1. feb 2011

@debbie no jasne ze mam naladicku 🙂 spievam si ten trápny šansón, ani neviem ktorý trapko to spieva: "K šťastiu náááááám, už nič nechýýýýýýýýýýbaaa" 😀 😀 😀 😀 😀
Chceš ešte energy? 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 Cmuuuuuuuuk na čelíčko 😀 😀

yennn
1. feb 2011

@pandrholka čo sú zelené semafory? Chvílku som tu nebola a už nehovoríte jazykom môjho kmeňa dievčence 😀 😀

yennn
1. feb 2011

@pandrholka ale každopádne aj keď neviem čo sú zelené semafóry, gratulujeeeeem 😀

yennn
1. feb 2011

PS: ja viem že sa divíte čo robím na nete, keď mám muža doma po týždni. Tak zatiaľ sa chlapi spolu hrajú. Za chvíľku pôjdeme malého kúpať a potom tu končím dámy 😉

pandrholka
1. feb 2011

@yennn no to sem dala jojina taký fajín link ohľadom stravovania a tam si zadávam, že čo papám v akom množstve celý deň, a keď dodržím odporúčané množstvá biel.,sach.,tukov a podobne tak sa mi z červených semaforov stanú zelené 🙂 ...šak to je jasné, že človek sa stratí, keď tu nie je pár dní 🙂 ...ja sa viem stratiť aj keď sem nenakuknem len pár hodín a kočky sa rozpíšu ako také dračice 😀

adky
1. feb 2011

@yennn no,uz veeeelmi davno,len na zaciatku sme tu tak boli spolu a naraz 😀
hej,aj ja z teba citim suprovu naladu 😎

yennn
1. feb 2011

I see trees of green, red roses too
I see them bloom for me and you
And I think to myself what a wonderful world.

I see skies of blue and clouds of white
The bright blessed day, the dark sacred night
And I think to myself what a wonderful world.

The colors of the rainbow so pretty in the sky
Are also on the faces of people going by
I see friends shaking hands saying how do you do
They're really saying I love you.

I hear babies cry, I watch them grow
They'll learn much more than I'll never know
And I think to myself what a wonderful world
Yes I think to myself what a wonderful world.
😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

kiki9
1. feb 2011

@akika722 neviem ale chcem to skusit

yennn
1. feb 2011

@adky hej hej, rano keby aj bolo +1 (hoci nema z coho) tak ma to asi nerozhodi 😀

pandrholka
1. feb 2011

@yennn tebe teda riadne prepína 😀 ...nič v zlom, prajem ti to....konečne si môžeš trošku oddýchnuť keď je mm doma 🙂

adky
1. feb 2011

@yennn uf,az tak? tak mna by to rozhodilo a totalne 😀 😀

yennn
1. feb 2011

@pandrholka @adky áno, aj ja súhlasím, tu krásne vidno moju nevyrovnanú povahu, že keď odišiel, tak depka, keď sa vrátil, eufória 😎
@adky Adi nechcem byt sprosta, ale si este mláďa, zivot ta nauci co ta ma a co nie rozhodit 😝 😀 😀 😀

adky
1. feb 2011

@yennn oooo,super-som zvedava kedy ma to nauci 😀

debbie
1. feb 2011

@yennn ale no téééda , pieknééééééééééééé
@adky ale ved ona machruje , jasné že nebude plus kilo a ona to vie ,preto provokuje hihihi neboj už by to nebol tralalalalalal ... 😀

yennn
1. feb 2011

@debbie pravda pravda, zajtra príde realita, a ked by do toho este rano plusko, tak to by asi naozaj nebolo az take tralala 😀

yennn
1. feb 2011

@adky alebo takto to poviem: kiežby ťa to nikdy život nenaučil. Kiežby ťa navždy a naveky rozhodilo len plus na tvojej váhe. To ti zo srdca praje tvoja Janulka 😀 🤐

debbie
1. feb 2011

@yennn ked okupeš padááááááááš. ? ☹ zavidím mm že si užije tu naladičku , ale nech nam necha niečo na zajtra , nie že zajtra prídeš hmutnáááá 😖

debbie
1. feb 2011

@yennn mojka čítala si zuzuh jedalniček
a čo hovoríš na to važenie zeleniny ??? 😲 😲 😲 😲 a dva ks pomaranča na druhú večeru 😨 😨 nehááápem

yennn
1. feb 2011

@debbie hej hej, chlapi už sa kúpu, a za chvíľku z kúpeľne zaznie to tradičné "Miláčik my už sme hotovííííííííí" 🙂
Neboj, zajtra spriemerujem včerajšiu depku a dnešnú eufóriu, a prídem opäť NORMÁLNA 🙂)) Stará dobrá vážna janka

yennn
1. feb 2011

@debbie necitala som zuzuh jedalnicek, bohuzial nemala som kedy. Urcite si ale k tomu tento tyzden sadnem. Co clovek, to názor - ako sa hovorí. A ako vraví Miro veselý, clovek musí precítat vela literatúry, aby si spravil svoj vlastny nazor a prehlad o veci.
A ja dodavam - a bohuzial ho neraz pri tom sprevadzaju omyly. Toto je jeden vyzivovy poradca, ja som sa rozpravala s inym. Svet sa stale vzdelava, veda ide dopredu. Ja som uz dva roky naucena jest ovocie len doobeda a vyhovuje mi to, a tiez nemam potrebu ho jest vecer, takze urcite sa teraz kvoli niecomu co povedal jeden vyzivovy poradca nebudem vzdavat stylu, ktory mi vyhovuje - a co viac - ktory (pre mna osobne) funguje vyborne 🙂 Vazenie zeleniny neviem co je, este som necitala, ale urcite budem. Ale ved ty si vies predsa na veci spravit vlastny nazor a podla neho sa zariadit.
Neboj precitam a okomentujem 😉

yennn
1. feb 2011

babulky já vodcházím a svúj klobouk házím v dál 😉 Zajtra pridem, neslubujem ze kedy, bo mam kopec roboty (ano, este stale), ale isto pridem. Bru nocku

debbie
1. feb 2011

@yennn ja som si spravila ale bola som zvedava na tvoj 😉

jojina11
1. feb 2011

@yennn no ty si riadne vo švungu, a vieš ty, že ja neviem po anglicky? Ale určite je to niečo pekné, uži si to 😅
@pandrholka to som nedávala ja, ani si už nepamätám kto, bolo to už dávno 😀 alebo sa veľa už popísalo 😀 takže v tom máš chaos/ nič v zlom//

debbie
1. feb 2011

@yennn bru nocku a nech nemaš svalovicu zajtra chi chi chi 😅

adky
1. feb 2011

@debbie ja som si ten jedalnicek citala a tiez ma prekvapilo ovocie na veceru a este aj druha vecera 😕
ale ked vravi ze ma kazdy tyzden kilo dole a stravuje s apodla toho,tak to nebude asi take zle-ja som si dnes na olovrant dala 2 velke pomarance,uvidime 😎

pandrholka
1. feb 2011

@jojina11 veru máš pravdu, keď si to tu teraz napísala tak mi docvaklo, že si to nebola ty...bola to katkav to som si už teraz istá...i keď to ani nie je tak podstatné, hlavné je, že to sem niekto dal a mne to pomáha sa ešte lepšie zorientovať 🙂

debbie
1. feb 2011

@adky ja som si davala vždy dake ovocko bud . olovrant alebo po večeri polku grepu namiesto sledkého a aj zemiaky stále, ma prekvapili skôr by som myslela ryža a to že aj zeleninka sa musí važiť , vždy som bola učená zeleniny kolko chceme ... a kedy chceme 😒