icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

adky
3. feb 2011

@groka ja som tiez mala na chrbte taku faldu tukovu,ked som zapla podprsenku tak sa mi tuk cez nu prelial,nastastie-uz zmizla skoro cela 😀

adky
3. feb 2011

@nanika nehodis sem foto tej tvarohovej pochutky? zajtra by som ju kupila.....najdem ju medzi tvarohmi?

pandrholka
3. feb 2011

@nanika ďakujem 🙂

ivana82
3. feb 2011

Ahojte, ked uz hovorite o vykyvoch vahy...moja vcera rano utrusila, ze rovne kilo navyse oproti pondelku....tak som sa nas...kala a vcera vecer odmakala 10 kmuz by na stacionari a este sa mi nechcelo skoncit, len uz mm prisiel, ze uz by stacilo, lebo rano nebudem vladat ani vstat z postele....tak a dnes rano vaha 87,8, takze ostalo uz iba + 300 g a som tam kde v pondelok...ale ja viem, kde bola chyba...v utorok som mala nervy, zlost a nebola na svojej davke aerobiku, tak som to zajedla... 😠 😠 😠

nanika
3. feb 2011

Ano, pri tvarohu to tusim bolo 🙂

adky
3. feb 2011

@nanika ty si jaka rychla? dakujem 😀

nanika
3. feb 2011

motam sa tu, ale decka su hore, takze len na skok som prisla 🙂

adky
3. feb 2011

@nanika teraz pozeram,ze neico podobne predava aj Lidl pod znackou Pilos,v takom vedierku,ma to zhruba 350 gramov,stoji okolo 90 centou,maju s cibulkou,cesnakom,vanilkou,marhulou,pazitkou....a tiez ma okolo 300 Kj na 100g ....tvaroh sa oplati papat 😎

nanika
3. feb 2011

@adky nz adky, stoji to 71 centov 🙂

nanika
3. feb 2011

@adky ano adky, ale ja by som to nevedela zjest ako cottage, len natrete a to by som jedla to vedierko den aj noc v kuse asi mesiac 🙂

adky
3. feb 2011

@nanika sak ja som si to na pecivo davala 😀 ovocny som este neochutnala,ale planujem 😎

adky
3. feb 2011

@ivana82 ked vies kde je chyba tak je logicke ze vaha stupla,tak ako moja....horsie je ked by si nevedela kde je chyba 😀

nanika
3. feb 2011

@adky jezisi, ten orechovy je uzasny, ale ma jednu chybu, ze je to velke balenie a ja ho aj tak zosrotujem na posedenie, takze si nemozem kupit beeeeee. Ten vanilkovy chuti ako ta plnka tvarohova do palaciniek, mnamka 🙂

jojina11
3. feb 2011

baby ja sa teším , keď ZM postavia tento rok tesco, konečne normálny obchod

adky
3. feb 2011

@nanika orechovy som este nemala,nejak sa bojim ho vyskusat,odporucas? 😎

adky
3. feb 2011

@jojina11 este ho nemate?

jojina11
3. feb 2011

@adky ešte nie, ,mali stavať minulý, či ešte predminulý, ale niečo sa pokašlalo a tak sa to zabrzdilo ,

nanika
3. feb 2011

@adky bohovsky 🙂

jojina11
3. feb 2011

@nanika
@adky baby nerobte tu chute 😀

macekovam
3. feb 2011

pane boze baby...ako to robite ked dokazete dostat same zelene semafory ☹ ☹ ☹ ☹ mam v tom gulas...ked si aj myslim ze nieco je dobre lebo to nie je kaloricke tak zasa to nie je dostatocne vyzivovo hodnotne... ☹ 😢 co sa tyka stravy neprekracujem 7000kj...ale zlozenie zrejme nie je o.k... 😢 😢 som smutna...

pandrholka
3. feb 2011

drobec ma ešte na chvíľku uvoľnil...môžem mať dotaz?!?...keď si robím ryžu k obedu tak ako zakaždým prepísknem množstvo a je toho požehnane aj na tri štyri porcie....koľko mám dať surovej dlhozrnnej ryže aby som to mala proste len tak akurát k obedu?!?!?

adky
3. feb 2011

@pandrholka jaj mam hrncek-hrncek ma 2,5 deci a davam si stvrt hrnceka surovej ryze ked robim len pre seba......robim to podla hrnceka,lebo ked dam stvrt hrnceka ryze-dam pol hrnceka vody 😀

adky
3. feb 2011

@macekovam pravdu povediac,ja na tie vyzivove hodnoty nedavam az taky presny pozor,len na KJ.... 😒

adky
3. feb 2011

@jojina11 prepaaaac,uz nebudeme 😀

macekovam
3. feb 2011

@adky a robime dobre???vies ja som dnes nejako velmo hladna....uz mam aj obed za sebou...to je tou mojou stravou...ale ked ranajkujem o 6. tak o 9.mam desiatu a to dnes boli 2 jablka a z nich som tak vyhladla ze o 12. som sa musela naobedovat.... ☹

macekovam
3. feb 2011

@adky teda o 11.00

pandrholka
3. feb 2011

@adky o.k. ďakujem za radu...hej aj ja meriam zhruba v 2,5 decovom

macekovam
3. feb 2011

@adky a to si ju zaprazite ..podlejete a robite na sporaku???

pandrholka
3. feb 2011

@macekovam ja ju nikdy nezaprážam...hej vodou zalej a robím na sporáku...ako inak chceš robiť ryžu?!??

adky
3. feb 2011

@macekovam ja si ju vzdy oprazim na stipke oleja,je chutnejsia,potom zalejem prevarenou vodou z kanvice a dusim asi 10 minut na miernom plameni-kym sa voda nevypari.....dochucujem ju aj vegetou bez glutamanu 😎