icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

katkav
3. feb 2011

@katy30 dobru noc, nebudem tu uz strasit 😉 moj maly sa budi castejsie ako raz za noc 😉 tak nech nie som rano ako mechom uderena 😉

yennn
3. feb 2011

ahojte babulky, tak pridavam rolacikovu foto, ktora vlastne mala byt uz v decembri, ale boli vianoce a nevydalo 😀
@debbie a co tvoja rolacikova? Si uz pripravena pomalicky?

yennn
3. feb 2011

... a idem sa pokusit aspon trosku precitat nieco

katkav
3. feb 2011

@grenka ak nie si po cisarskom, tak mozes, ak ta uz nic neboli 😉 len si daj pozor na svalovicu, neze zacnes nejak prudko velmi 😉 mala by si si po cviceni trosku mliecka odstriekat, hlavne treba mat dobru podprdu pri cviceni 😉 ja som vzdy nakojila pred cvicenim, potom v sprche trosku mliecka odstriekala. aj dlhe prechadzky su cvicenim 😉

yennn
3. feb 2011

@groka s tou sukromkou ani nie tak ako to myslis - ze by to novu tvar presmerovalo. Naco by to potom bola sukromka 😀 vsak @katkav? Ale skor tak sme mysleli, ze by si niekto dal namahu a tam trosku popisal, a ked pride nova tvar a opyta sa, tak by sme jej to len zo sukromky skopirovali.... aj ked neviem, teraz mi to cele pride ako znovuvytvaranie chudnutie-ako.sk

katy30
3. feb 2011

Dnes prisiel man. skvor s prace, hned som to vyzila a isla pekne odreagovat na Zumbu. Je my uplne super. 🙂

katy30
3. feb 2011

@katkav to pozna. Bru...

grenka
3. feb 2011

@katkav mam aj stroj na cvicenie ale asi nie este vsak....rotana skor...a vies aj poradit ake cviky brucho a pas 😠

yennn
3. feb 2011

@katkav este citam len na str.444 ale uz teraz ti mozem povedat, ze ZABUDNI ZE TA PUSTIM VON Z TABULKY! 😎
Co sa tyka tabulky, v pondelok ju mozem kludne nahodit ja, ked mi poslu baby IP-cky. Ved moze byt ze niektora z nas nema cas alebo bude na dovolenke a pod., to je pohoda. Ale samozrejme ak by to malo byt natrvalo, tak nech to radsej prevezme niekto iny, to je jasne.
No a co sa tyka tvojho tohto tyzdna - je to kríza. Ja som tych kriz mala uz dobrych 10 pocas tohto chudnutia s vami. Musis to aj krizou nazvat. Akonahle si das pauzu (ó aké vznešené meno pre nekontrolované prežieranie navždy a naveky 😀 ) tak to dopadne zle. Začalo ti to krasne ist, minuly tyzden bol perfektny. Teraz na teba dolahla depka z rodinnej situacie a neviem z coho este. Ok, tak mas oficialne ospravedlnenie na krizu - dovolujem ti tento tyzden pribrat. Ak ti to chudnutie velmi nepojde, lebo nebudes mat naladu - tak stagnuj kolko len dlho chces, raz sa znovu nakopnes tak ako minuly tyzden. Len ta prosim, neodchadzaj od nas, zostan s nami, a pod nasou (tabulkovou) kontrolou. Krizu treba prekonat. Ja sa nebudem rozpisovat o mojom slavnom PMS - co vsetko som pozrala - piate cez deviate, naozaj salonky zajedane s čipsami... proste hruza. Ale som to prekonala. Ak by nebolo vas, tak nemam dovod sa vobec zamyslat ze by som s tym mala prestat....
Tak idem citat dalej.

yennn
3. feb 2011

@groka
citujem "co sa tyka tabulky,tak sa dohodnite a dajte vediet cim skor komu hlasit vahu,pretoze bola by som nerada,keby to ostalo tak otvorene a novacikovia nebudu mat tabulku" .... tak toto si povedala ako môj šéf zvykne. Trošku vďaky moja by @katkav urcite potesilo, co ty na to, hm? 😉
PS: viem viem nemyslela si to tak, lenze bez smajlika je vsetko akesi tvrdsie napisane 😉

yennn
3. feb 2011

a tuším som tu sama, takže sa lúčim, ešte prečítam IP a pôjdem pozerať Lie to me 🙂

filipal
3. feb 2011

@katkav neodchadzaj.... ☹ ☹ ☹ ☹ bude nam smutno.... ☹ to je normalna kriza.
ta caka kazdeho....skus to prekonat

mirmaj
3. feb 2011

@katy30 vitaj, čítam že sa pridal aj niekto z mesta ako ja, môžeme isť spolu do toho 😀 kde si bola na zumbu? na 5.ZŠ? ja som sa tam tiež kedysi chystala ale ešte som nebola ani raz 😒

grenka
3. feb 2011

@yennn no super...mas dietu aj cvicis...vidno zmenu,,,, 😉

mirmaj
3. feb 2011

@filipal neodchádza 😉 čítaj dalej 😀

filipal
3. feb 2011

@mirmaj som sa to snazila prebehnut 😝 😅 , ale nenasla som nic, ze ju kocky ukecali.... 😀

tak je dobre! 🙂 😉

katy30
3. feb 2011

@mirmaj byvam pu. Musim to opravit.

nanika
4. feb 2011

@mia258 Napis mi, co si jedla, niekde by sa to dalo zredukovat. Taka rada, skus si pecivo, ci chlieb raz denne zamenit za knekenbrot, znizi to paradne kalorie a pomoze so sacharidmi. Podme na vysvetlenie: Chlieb 100g, u mna celozrnny asi krajcek a pol 760kj 37g S porovname s Bio-Celozrnny krehky chlieb 100g 1048 kj 45g S . Ze knekenbrot ma viac sacharidov? Ale, nezjes ho 100g cha, to je polka balenia a okolo 10 chlebikov, nemas sancu 🙂

nanika
4. feb 2011

@yennn no ja to uz robim asi dva tyzdne, ze novacikom kopirujem zasady do IP, len teraz citam este nieco o zdravej strave a troska to upravujem, posuvam to dalej, ale vo finale to chcem este dvom kockam poslat na kontrolu, co som zabudla 🙂

macekovam
4. feb 2011

ahojte baby🙂dnes ma potesil hlavne meter a spravil mi krajsie rano🙂 😉 konecne🙂vcera som si znacila ciarky v pitno, rezime no nejako som sem tam zbudla apotom som nevedela ci som uz pohar zapisala ci nie... 😅 😅 😕 a tak som dnes rano vzala lievik a do mojej 2l flase som liala vodu z 3 dcl poharov...a zistila som...ze sa tam vojde 5,5 pohara.. 😖 😖 😖 necelych 1700ml!!!!! 😠 😠 😠 takze od dnes viem ze flase treba vypit2 a bude to dobre🙂 😀

macekovam
4. feb 2011

@nanika uz sa nan tesim🙂

nanika
4. feb 2011

@adriana8
@katy30
posielam IP s nejakymi zasadami

macekovam
4. feb 2011

baby...prave som vas docitala a obdivujem vas...tie ktore sa o nas starate...,najdete si na nas cas...,nahadzujete do tabulky....chce to vela casu a obetu...pre nas..: 🙂 🙂 dakujem...a katka neodchadzaj 😖 😖 😖

macekovam
4. feb 2011

ja taketo odchody vnimam ako zaciatky konca 😢 😢 😢 😢 aj toho mojho 😖 😖

katkav
4. feb 2011

@macekovam neboj, nejdem nikam, len mi asi prisiel PMS pocas menzesu alebo co 😀

macekovam
4. feb 2011

som rada ze len to 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😀 😖

katkav
4. feb 2011

@yennn dakujem za nakopnutie, uz ma nakopol vcera manzel, povedal, ze ako velmi som sa tesila, ze mi ide vaha dole, snad to nechcem zahodit, ze si v klude mam ten keksik dat a potom od dneska ist zase naplno 😉 ja mam doma asi toho najlepsieho chlapa na svete 😉

nanika
4. feb 2011

Nedari sa mi uspat malu, tak pridem, ked sa zadari, zatial pa

macekovam
4. feb 2011

@nanika neposlala by si aj mne??? 😉

nanika
4. feb 2011

@macekovam zlatko, ved ty to mas uz v malicku 🙂 Ale este to nemam hotove, to som len zosmolila, aby som mala co posielat novym kockam 🙂 Ale pockaj par sekund, poslem ti to 🙂