Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ja mám strach pred zajtrajším vážením, keď tam nebude aspoň deko dole ja umrem 😵 alebo vyhodím váhu 😉
@sonya16 klud 🙂
neboj, na jednom vazeni to nestoji.... 🙂
dolezite je, co sa odohrava v tvojom tele. aj prirastok na vahe moze znamenat chudnutie. moze to byt voda viazana na sol, alebo glykogen....alebo PMS, vselico nam ovplyvnuje hmotnost. a na zaciatku mozes pribrat aj z pravidelnej stravy, lebo sa este nenastartoval metabolizmus.
takze zajtra to poriesime dalej.... 🙂 🙂
ahooojte žienky 😀
ahojte baby, tak dnešnú oslavu som zvládla, jeden koláčik a fľaša vody, som rada, že už je po 😀
babule ja mám dnes strašné chute 😠 😠 dala som si tekvicové semienka nesolené ja mám tušáka že zajtra bude + na váhe 😔
no nik tu nieje ideeem haha papa
ahojte babulky, zajtra prajem krasne cisielka na vahe 🙂 som ZASE chora, od vianoc to bude 3x. idem si dat cibulu a med a uvidime rano. drzte mi palce. citat vas nemam kedy, ale myslim na vas
@marthuska ahoj babika, tak ze teba clovek vidi zasa, to od kedy mas tu fesnu fotku, akosi nestihas na forum 🙂 To s tymi riflami poznam, ja som mala take dvoje motivacne nohavice, ked som mala cca 74 kg a nezabralo, u mna take veci nefunguju.
Sme boli v sobotu v Euroveai a pekny svetrik som zbadala, neboli ani peniaze a ani chut, kym neschudnem daco kupovat :(
@katkav zlaticko nase, tak sa skoro uzdrav a ak nezvladas dnes tabulku, kasli na to, z toho sa nestriela, idem ti poslat tu IP
Tak, zeby prva? 🙂 81,7kg dnes mi vaha moja zlata ukazala 🙂 Neviem, co je na tom pravdy, lebo pred dvoma dnami som mala tiez tolko, ale vcera som poobede moc toho nepopila a jedenie bolo tiez chaoticke a ved nevadi, buduci tyzden uvidim, ci to bol len vtip, ci naozaj. Kocky, 1 kg okruhlucky tento tyzden dole 🙂
@idris ja uz vzdy sipim, este ani na vahe nie som, co mi ukaze, normalne na rukach citim, ze ich mam opuchnute a vtedy sa mi teda vaha nepaci :(
Inak vcera u nasich priniesli len nakrajanu salamu a syr, paprika, paradajka a chlieb, tak som sa normalne najedla ako na olovrant samozrejme bez chleba.
baby, ja tento týždeň len -0,1 kg, ale je to úspech vzhľadom na to, čo som vyvádzala 🙂
ale od soboty mám rotanu aj takú ďalšie čudo na cvičenie, ktoré neviem ako sa volá, ani na webe to neviem nájsť.. takže trošku cvičím, koľko mi moji chlapci dovolia, takže som tak správne naladená..
@jojina11, ďakujem za povzbudenie spred pár dní, nebolo kedy odpísať, drž sa aj ty, neboj, pôjde to dolu
gratulujem všetkým, čo schudli, ostatným držím palčeky 🙂
dobré ránko vám prajem, idem sa pochváliť 🙂 72,1kg /-0,4/ júpíííí, všetkým, všetkým vám ďakujem
dobré ránko všetkým...tak po minulo týždňov stagnácii mojej váhy mi dnes zase ukázala krásne jedno kilečko dole, takže na konci februára snáď budem zasa konečne sedmičková 😀
@filipal asi minuly tyzden v nemocnici, ked som bola pozriet tata, neviem
@nanika dakujem, pracujem na tom, tabulku zvladnem, dnes uz mi je trosku lepsie, vsak uz som chora 3.den 😉
@jojina11 dakujem 😉 len dufam, ze nenakazim maleho
mne dnes vaha povedala 102.2, takze -0.6 😉 ja sa k tej 99 snad raz dokopem 😉 dufam 😀
@marthuska chytro sa uzdrav, nech môžeš s nami pokračovať
@martinkah
@pandrholka
@nanika dievčatá gratulujem k mínusu
@jojina11 tak ja som tento tyzden jedla kuraciu tlacenku, chipsy, keksiky, sisky a neviem co vsetko este, tiez som si chcela dat prestavku od chudnutia ale ste ma zastavili a vidis, aspon nieco zliezlo 😉 moj manzel mi je velkou oporou tiez, povedal, ze ked sa prehupnem na 99.9, tak dostanem krasnu ruzicku, no nie je zlaty? 😉
@jojina11 aj tebe gratulace k úbytku...vidíš aj napriek kríze išlo niečo dole 😉
@katkav som rada, že si si pauzu nedala...gratlujem k úbytku...vylieč sa (ja som to chytila pre zmenu od malého) a tvoj manžel je ozaj zlatý, pekné od neho že ťa podporuje 🙂
a všetkým ktoré čo to shodili gratulujem, tie ktoré nie tak hlavu hore ide sa ďalej 😉

@yennn nevies aka je chlapska chripka? 😀 to sa tak hovori, vies, ze ked je chlap chory, tak uz umiera 😉 citim sa dost zle, bolia ma aj krize, ledva vidim na monitor 😉