Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
oki,zacala som 31.januara.Vtedy som sa merala a vazila a dnes zase.vtedy som mala prsia 113 cm a teraz 110,pas 113 cm a teraz 107,zadok som si nemerala,ale teraz som si a mam 124 cm. 😖
Ahojte baby 🙂
Môj baklažán sa už pečie, také slinky mi išli, keď som ho videla 😀 Som zvedavá na zajtrajšie váženie 😒 Nič moc podľa mňa...
Nepoznáte nejaké dobré, zdravé recepty z rýb alebo tofu?? 🙂
Videli ste ten úžasný článok, podľa ktorého stačí prijať denne 1200kj??? 😨 Vraj chudnutie zaručené. Len kilá po jojo efekte nenapísali 🙄
ahojte bablky čo planujete dnes akú aktivitu, ja čakam na vaness a mm ked vstanú ide sa do fitka vraj ju povaruje a ja si môžem aj zabehať no som happy , inak obed broko.polievka, kur.prsia soté -ryža-šalatik, olovrant sa už teším mam už na plane jogurt s musli , mnááááááááám , a večera polievka
Baby pozeram von a krasne svieti slniečko toto potrebujem, keby nefukal vietor idem na korčule 😀 😀 😀
@adky @vejula @pink_lady @tinika @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @katusradus @zuzuh @debbie @ivca17 @lusia_99 @maya30 @katkav @ivana82 @fatulda @ellysa @maatkka @jojina11 @oacka @elka74 @macekovam @elen58 @michaelapillarova @idris @groka @sanym @vikykis @zuzub @ined @ada001 @betty21 @gajana1 @akika722 @filipal @elina313 @mirmaj @pandrholka @mykky @nanika @hirunka @son1cka @zana0077 @sonya16 @martinkah @tinockaaa
babulky ahojte, nezabudnite zajtra do 13.00 nahlasit vahu. Nechcem tu furt otravovat, ale chcem poprosit, ci by ste mi mohli odteraz uz navzdy a naveky pisat vahu a miery do IP - na forum sa pridete len pochvalit ubytkom (napr. -1kg 😀 ). Minuly tyzden mi to kraaaasne usetrilo cas, mala som to za hodinku zbuchane. V pondelok je tu totiz najviac ludi, zastavia sa na kus reci aj babulky co cez tyzden nemozu, a tak je pre mna tazke sa prebojovavat tolkymi "kto ma spomina" , a kontrolovat ci ma nahodou niekto zabudol spomenut a pod. A citat celu pondelnajsiu diskusiu je samovrazda 🙂
Dakujem vopred. A dovolila som si napisat aj katkinym babulkam - mozno aj ona uvita 🙂
ok idem lebo škriatok už kričí 😀 ocoooooooooooo vstááávaj šup šup , tak kým po nom nezačne skákať ...idem ju vziať 😀 😀
no, idem aj ja, tusim pocujem mojho drobca tiez 😀
aj ja by som teda chcela vedieť, komu to poslať do ip, katkav tu niečo písala, že ona to nebude stíhať, tak teraz neviem komu 😨
nove baby posielaju mne, starsie Janke do IP 😉 dakujem
🙂 Tak veci zbalene a zajtra sa ide na vylet na dva tyzdne, tak sa tesim 🙂
@michaelapillarova aj ja by som sa tesila, tisko zavidim a s laskou doprajem 😀 Dva tyzdne s manzelom a dcerkou, a este k tomu zadarmo, v kupeloch.... mmmmmmmmm 🙂
Dnes sa sem neviem dostat, takze len pozdravujem a pripominam, ze dnes je nedela a zajtra pondelok, takze neslapeme blbosti, lebo ta svinucha vaha nam to spocita. Pekny vecer prajem 🙂
ahojte dievčatá....nemám čas teraz dočítať, snáď večer keď sa malému podarí zaspať...je strašne chorý ☹ a dnes som sa k nemu pridala aj ja 😝 ...jedenie nič moc, akosi hrdlo bolí...ráno raňajky až o pól desiatej bo som vstávala total mŕtva o deviatej, tým pádom desiata nič a o pol jednej obed...olovrant až o piatej bo som nestíhala vôbec nič...a hlavne mi nechutí...pitný režim tiež nič moc, bo čaj mi moc nechutí a voda mi je studená, dúfam, že do večera to ešte stihnem napraviť 😒 ...tak sa prosím na mňa zajtra nehnevajte ak vám pokazím priemer ☹ ....bo váha nešla celý týždeň zase vôbec dole 😠
@nanika ja som sa ti tak nejako naucila v nedelu posluchat, kvoli tomuto foru. Predtym som sa vazievala kazdu sobotu, a to bolo celkom pohodlne - v sobotu som sa odvazila, zapisala, a mala som vikend na polavenie 😀
Ked som tu zacala nahlasovat pondelnajsiu vahu, som zistila ze je to aj pre mna vyhodnejsie 😉 Uz vikend pre mna par tyzdnov neznamena uvolnenie stravovacich mravov 😀
@pandrholka hej, som zistila ze IPčky mam velmi rychlo nahodene ale prehrabovat sa tolkymi stranami a citat alebo aspon ocami prechadzat diskusiu, ci tam niekto nenapisal vahu a zabudol mi to adresovat... to bolo o hubu. A este ked nie vsetci nahlasia nacas, tak vlastne cely pondelok som zvykla citat ☹ to bolo drsne, fakt som tu byvala cele pondelky. Smutne. Ale ked mame pravidlo ze sa to musi stihnut do 13.00 - tak sa mi ulavilo, skratka po trinastej uz necakam, spracujem a ked niekto nahlasi neskor, nevadi, najde si to buduci tyzden. A ked to minuly tyzden prislo vsetko do IP, tak to bolo super. A ked musim citat iba IP , parada 🙂
Ahojte. Keďže som od včera nejaká demotivovaná, vybrala som sa dnes na nákupy. A kúpila som si dvoje úžasné rifle, vysoko motivačné, keďže sú 36-ky a aby som sa do nich vošla chce to ešte nejakých 15 kíl. Vždy keď budem mať žravú náladu, vytiahnem ich zo skrine. 😀 🙂

@macekovam to ma mrzi, tak drzim prsteky, nech sa to da do poriadku...
@darsy potesilo, ze 🙂 prsia, pas, zadok staci 🙂