Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
cha, narvala som na sebe dvoje elasticke rifle c. 40 uuuuuuuuuf, jaternicka riadna, ale ja som ich zaplaaaaaaaa 🙂
ahojte kočky.. tak všetkym čo ste schudli zo srdca blahoželam
ja hlasim dnes rano 49,8kg, čo je vyše kila od minuleho tyždna neviem presne... Ale cely tyžden chodim často serinkať, neviem čo sa deje... mala som akesi nery trošku doma to nebolo celkom najlepšie tak možno aj z tohp, tak sa mi asi aj čreva prečistili a uvidime buduci tyžden či čosi nenaberem spať...
@katkav looooooool Ja len zacinam trpnut, kedy to tak pekne uz nepojde. Teraz som dala dole len to, co som pribrala november december. Ale, ja idem dalej, zubami nechtami tie kg dam dole. Som dnes volala so svojou anoretickou sestrou, ani som nepipla, ma nevidela od vianoc, cha, to budu soky 🙂 No a kym ma uvidi, to budu este dva tyzdne, ak motyka vystreli, tak budem uz tadada a teraz to pride ze 7mickova aaaaaaaaaaaaaaaaach
@jojina11 dakujem... no ved to a ono to nieje až take hrozne, ale ako som stale doma začinam byť akasi paranoidna, všetko si pripušťam dokonca začinam aj trochen žiarliť čo som nikdy nerobila... a ja vždy zo stresom často kakam 😒 ... bože ja by som potrebovala prefackať... neviem čo je to somnou ☹
Uvidime sa poobede, o dvanastej ma Ema poradnu, pa
Vsetkym kockam gratulujem krasnemu ubytku .
Chorym rychlemu vylieceniu.
Pre mna tento tyzden bude tazky. Man. vcera vytrubil babkam, ze sa citim zle. Takze nasa chladnicka je plnsia o raznici,kacica kapusta knedle. Pred chvilkov tatino doniesol parene buchty 😒
@katkav looooooooooooooooooool pozname 🙂 Ja ani nemam chut sa s nou vlastne teraz stretnut, mozno to nejako zahmlim a uvidime sa az na Velku noc, zebyyyy? 🙂 Neviem, asi raz za zivot by mi to za ten pocit stalo, ze schudnem mozno nejakych 15 kg od januara a aspon jedna osoba ma uvidi az troska odlahcenu;) Fuuuuha a VN je az 22.4. teda, to by sa nieco aj dalo este stihnut 🙂
ahojte všetky 🙂
Inak mala 73cm a 7,360kg takze to vyzeralo, ze ja sa neviem zastavit a decko trpi hladom. Na mna lekarka kukala ako na vraha, ze dlzku ma na rocne decko a chuda ako tycka do fazule :(

@yennn 😉 , aj mne to opica robí 😵