icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

betty21
7. feb 2011

@yennn 😉 , aj mne to opica robí 😵

nanika
7. feb 2011

@ellysa chudacenko, tak skore uzdravenie prajem 🙂
@macekovam to si dala dole za tyzden?! Mne rameno stoji od konca decembra :(

katkav
7. feb 2011

@macekovam ty nie si moja ale Jankina 😉

macekovam
7. feb 2011

@nanika ahoj..ano za tyzden...na kazdom 2,5 cm...

jojina11
7. feb 2011

@macekovam si dobrá, gratulujem, ale to je asi aj tým cvičením, či nie?

macekovam
7. feb 2011

@jojina11 rameno urcite...ale to mi teraz zliezli prve centimetre...

jojina11
7. feb 2011

@macekovam ja som pozerala tú Zoru, no ja sa na to vôbec necítim , s tým začať

nanika
7. feb 2011

@jojina11 nie si jedina 🙂

katy30
7. feb 2011

Ahojte. Vcera cely den som sa liecila. Uz je lepsie

@katkav miery poslane
pomali Vas idem docitat

nanika
7. feb 2011

cha, narvala som na sebe dvoje elasticke rifle c. 40 uuuuuuuuuf, jaternicka riadna, ale ja som ich zaplaaaaaaaa 🙂

jojina11
7. feb 2011

@nanika som na to hľadela ako puk, ešte musím na sebe riadne zamakať, pokým sa odvážim, ale aspoň zumbujem doma, takže nie som úplne bez pohybu

vejula
7. feb 2011

ahojte kočky.. tak všetkym čo ste schudli zo srdca blahoželam
ja hlasim dnes rano 49,8kg, čo je vyše kila od minuleho tyždna neviem presne... Ale cely tyžden chodim často serinkať, neviem čo sa deje... mala som akesi nery trošku doma to nebolo celkom najlepšie tak možno aj z tohp, tak sa mi asi aj čreva prečistili a uvidime buduci tyžden či čosi nenaberem spať...

jojina11
7. feb 2011

@vejula tak ti teda gratulujem, a nech sa ti hlavne život ukľudní, v strese byť , nie je bohviečo

jojina11
7. feb 2011

@nanika no ja už do riflí, čo som si kúpila po pôrode vopchám na páse obidve dlane, takže som si už obstarala opasok,,ale do mojích vecí spred tehu to ešte stále nestačí, takže makám Ďalej ,ešte tak 7-8 kg, to je teda dosť, ked vidím ako mi to ide 😠

katkav
7. feb 2011

@nanika si povedz ako v tej reklame akaaaa kockaaaa 😀 😀 😉 este par kil a budes ozaj riadna kocka, ide ti to krasne, ukazkovo

nanika
7. feb 2011

@katkav looooooool Ja len zacinam trpnut, kedy to tak pekne uz nepojde. Teraz som dala dole len to, co som pribrala november december. Ale, ja idem dalej, zubami nechtami tie kg dam dole. Som dnes volala so svojou anoretickou sestrou, ani som nepipla, ma nevidela od vianoc, cha, to budu soky 🙂 No a kym ma uvidi, to budu este dva tyzdne, ak motyka vystreli, tak budem uz tadada a teraz to pride ze 7mickova aaaaaaaaaaaaaaaaach

jojina11
7. feb 2011

@nanika 😀 😀 😀

macekovam
7. feb 2011

@jojina11 ved zacni po jednej casti....daj si jednu cast na den a uvidis ze ta to chyti...

vejula
7. feb 2011

@jojina11 dakujem... no ved to a ono to nieje až take hrozne, ale ako som stale doma začinam byť akasi paranoidna, všetko si pripušťam dokonca začinam aj trochen žiarliť čo som nikdy nerobila... a ja vždy zo stresom často kakam 😒 ... bože ja by som potrebovala prefackať... neviem čo je to somnou ☹

nanika
7. feb 2011

Uvidime sa poobede, o dvanastej ma Ema poradnu, pa

yennn
7. feb 2011

@katkav aj mne chybaju uz len 4 kocky. Ved pockame do jednej a zatvarame krám, nie? 😉

katy30
7. feb 2011

Vsetkym kockam gratulujem krasnemu ubytku .
Chorym rychlemu vylieceniu.
Pre mna tento tyzden bude tazky. Man. vcera vytrubil babkam, ze sa citim zle. Takze nasa chladnicka je plnsia o raznici,kacica kapusta knedle. Pred chvilkov tatino doniesol parene buchty 😒

katkav
7. feb 2011

@nanika no ja si tiez tak brusim zuby na 9 o dva tyzdne (mozno 3), ale tak uvidime 😉 ja mam sestru tiez ako rontgenovy snimok a minule sa stazovala, ze pribrala dve kila, som si tak v duchu myslela, aspon ta uz neodfukne vietor 😉

jojina11
7. feb 2011

@vejula už si doma dlho?

nanika
7. feb 2011

@katkav looooooooooooooooooool pozname 🙂 Ja ani nemam chut sa s nou vlastne teraz stretnut, mozno to nejako zahmlim a uvidime sa az na Velku noc, zebyyyy? 🙂 Neviem, asi raz za zivot by mi to za ten pocit stalo, ze schudnem mozno nejakych 15 kg od januara a aspon jedna osoba ma uvidi az troska odlahcenu;) Fuuuuha a VN je az 22.4. teda, to by sa nieco aj dalo este stihnut 🙂

debbie
7. feb 2011

ahojte všetky 🙂

jojina11
7. feb 2011

@debbie ahoj

nanika
7. feb 2011

Inak mala 73cm a 7,360kg takze to vyzeralo, ze ja sa neviem zastavit a decko trpi hladom. Na mna lekarka kukala ako na vraha, ze dlzku ma na rocne decko a chuda ako tycka do fazule :(

debbie
7. feb 2011

@jojina11 ahoooj tak ako vidím nakoniec si sa snažila a vaha krásne ukazala mínus , super šikulka 😀

jojina11
7. feb 2011

@debbie no aj ja sa tomu divím, letela som dať malú na nočník, zdalo sa mi, že tlačí, ale aspoň sa mi vycikala 🙂