Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@nanika no vieš, ked si spomeniem na poradne ked som chodila s Vaness, boli bud detičky chudelinké alebo baculky , dr. sa nikdy nezavdačíme no budme šťastné že su zdravé a čo že je chudšia , moja je zase gulička mame 102cm a 17,2kg a čo sme velkáčky po ocinovi ... 😀 ked nas zastavia pýtaju sa ako sa nam páči v škôlke hihihi a malá ma dva ročky ... 😅
@debbie To su fakt dnes tie lekarky :(
@katkav tak sme na tom boli s Olim, ale teraz uz pribera malicko, minuly rok pribral dve kg, ten predtym 1,5 ,ale som bola zvedava a vlastne v Eminom veku mal od nej o 5kg viac, hebiatko moje, ale aj o 9 cm viac na metri. No co, kazde decko je ine, ja nechcem zdrave dieta snopat ako husu, aby mala dr. radost :(
Jeeeej, dakujeme za tabulku. Musim sa vam pochvalit, ja som schudla uz takmer 1/10 svojej vahy🙂 a este 2/10 ma cakaju:(
Ahojte baby. Tak tento týždeň nič ☹ Váha šla dolu len asi 0.5kg, mám síce ešte starú ručičkovú váhu, ale nebola ručička na 70ke, niekde medzi 70 a 71 ☹ Ale snáď to ešte pôjde dolu, dnes je pondelok, tak začínam týždeň od znova, dúfam že bude nejaká zmena k lepšiemu 😒
@nanika juj aká som rada, že nie som jediná čo má chudé dieťa...náš malý mal 22.12 = 70,5cm / 7460g
Ja som doma už šiesty rok - Maroško sa narodil presne keď mal Matúško 3 roky, takže mi nasleduje presne jedna materská po druhej. 🙂
baby ale vsimli ste si na grafe, ako tam krasne vidno tie vianoce? Cest vynimkam samozrejme 😝 ... ja to tusim na vianoce posr..la najviac 😒
@nanika ahoj, tak som čítala, čo ste všetko popísali a len tak pre zaujímavosť, že koľko má tá tvoja anorektická sestra kg? 😀 že som sa pobavila 😵 Ja chcem tiež tej svojej ukázať svoju tip top postavičku, do leta hádam stíham, už aby som mala sedmičku na začiatku 😉 ona ďaleko neuteká...
čítam že sa tu bavíte o detičkách 🙂 My máme so staršou taký problém, že nám veľmi nechce jesť, jej stačí aj jeden rohlík na deň, alebo aj polovička. Má 5 rokov a 7 mesiacov a váži 19, teraz výšku neviem, ale príde mi to málo, je taká chudučká. Čo by jej tak podporilo chuť do jedla? Zato malý má presne dnes 19 mesiacov a váži 14kg, som pozerala v tabuľke že je to jeho maximum 🙂) o chvíľku predbehne staršiu sestričku
presne každe dieta je ine to vidim na našich dvojčatkach Vanesska v 18m važila 11,8 a Jakubko 9,75kg pritom by sa jeden divil čo stihne za den Kubik pojest a ked ideme na prechadzku a ludia ich vidia vedla seba tak každy si mysli ze Vanesska je staršia segra 😀 Doležite je že su zdrave 🙂 🙂 🙂
ozaj baby ako nahadzujete do stobklubu vodu mne to tam nejde tak mam stale červeny semaforek? ☹

@nanika tak moj maly mal 9 kil, ked mal 5 mesiacov, teraz ma skoro rok a pol a ma 14. Ale tak zo mna si vzdy sestricka robila srandu, ze kojim cistou smotanou a nie mm 😉