Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Ahojte žienky tak ja som konečne doma bola som u kamošky 😉 a tá je ako palička ma 48 kg ale išla trošku drasticky na to schudnutie iba šalát a nič viac že len trošku zobla obed a to tak fungovala 2 týždne, Ako nedala si povedať no ona bola aj predtým chudučka mala okolo 54 po pôrode. Ale smiala som sa na mojej malej lebo sa bojí jej syna je o 8 dní mladší. takmer celý čas len pri mne bola ale potom sa začali pusinkovať dali si pusu bol kľud a po puse plač a tak do kolečka 😀 😀 😀
Dnes som na seba natiahla 40 -32 rifle ( no cítila som sa ako veleryba nastriekaná ) normálne že som nechápala a čo mám 44 nohavice sú mi akurát hlavne na stehnách 😔 😔 😔
ahojte babulky, ja som len na chvilocku, moji chlapi sa uz kupu, potom nakojim a šup ešte musim na nakup 😖
babule, co su to za reci, ze ide to pomaly, ked je "len" polkila za tyzden minus - dnes uz som to pocula od troch z vas! Nezabudajte ze polkila za tyzden je optimalne, vsetkymi odbornikmi odporucane tempo chudnutia, a cim pomalsie vaha ide dolu, tym je predpoklad ze to ostane bez jojo efektu, vacsi. Ved polkila za tyzden je kraaaasne, takymto stylom sa da schudnut 2 kila mesacne, 12 kil za polroka... Ja chudnut polkila za tyzden, tak som spokojna. 😉 Nenechajte sa zmiast tym, ze niekto vie schudnut kilo za tyzden, inokedy to zase moze byt stagnacia... 🙂
ahojteee
tak od dnes držim tu dietku zuzuh od osobneho trenera,baby ja som ani raz nepocitila hlad 😲 a obedik bol vynikajuci 😝 tofuuuu ...ja som taka zvedava či sa mi to konečne naštartuje 😕
babulky ja som dnes nebola 100% , nie naschval... dnes bol maly chory, a vobec mi nedovolil sa od neho pohnut. Tak nemala som navarenu veceru, a ani nakupene, tak to skoncilo ze vecera prazenica z dvoch vajec a biely (!) rožok ☹
@nanika keď už som si nejako "zvykla" že dávam dolu celé kilo a teraz nič 😒 Prvé sklamanie 😔 😢
Ale mám za sebou zdravú zeleninovú večeru a idem sa pustiť do teplého čaju 😵
Inak moje posledné stravovanie sa nič moc. Malá je chorá, tak som skoro stále pri nej, spí max. tak pol hodinu v kuse a potom sa budí. Tak sa snažím aspoň piť normálne a jedlo len také, ktoré sa dá zhltnúť na 2x 😖
Inak ako si nahadzujete do stobklubu obed? Keď máte napr. rybu + zemiaky + zelenina? Rátate kj čerstvej zelelniny, neupravovanej ryby a zemiakov? Lebo nie pri každom recepte je uvedený aj počet kJ.
babulky a ja som uz dnes o 3 kila lahsia, nez ked som otehotnela, dokonca o 2 kg menej mam, nez som sa vydavala 😉
baby dnes som prvý krát v živote varila ale aj jedla sojové kocky,,.... prííííprava
100g suš.kocky
podla rady adky dala som ich variť do 1litra vody vriacej s 2ks hov.bujonu, asi na 20minut , potom som to scedila a dala na tri kv.ol.oleja, cibulku a osmahla, pridala kuk., hrašok,mrazené, toršku horčice, soľ, podusila a zahustila nastr.zemiakom, neskutočnáááááááááááááááááááá mňamka a to som fakt jedla skoro všetko aj kobilky,,,,,, 😅 😅 😅 😅asi ide o to aký bujon a aké dochutenie.....ale mm mi nadaval aké sušené kocky keksov som to kupila a po obede som sa spýtala alé masko bolo a či chutilo .... vraj bravčové asi a mnamka a ked zistil že sojové neveríííííííííííííííííííl ....lacné chutné ako odporúčam mať v rezerve 😀 😀 😀
ahojte kocky.tak mna ide porazit uz.dva tyzdne som uz necvicila a najblizsie dva si ani nezacvicim. 😠 pred dvoma tyzdnami mi vyberali znamienka a dnes mi vyberali stehy,cely den pohoda a vecer pri sprchovani mi jedna cela jazva praskla ☹ nebolelo,len sialeny pohlad bol na tej krater v bruchu ☹ ble ble.tak sme sli na urgent,obrezali to,zasili,no musim si davat veliky pozor,ze znova zasite rany sa mozu skor potrhat 😢.takze ja sa k cviceniu len tak skoro nedostanem 😢 @yennn ano je fajn,ze som dala dole,no bolo to aj stresom,maly v nemocnici atd.teraz sa uz zdravotne lepsime,no neviem ako si udrzim ubytok ked necvicim ☹ .budem musiet zmensit porcie alebo ja zu neviem ☹.ale ked jedalnicek mi fakt vyhovuje.uz som dobre nastavena a jem tak akurat,nebyvam vobec hladna. 😉 teraz ked porcie znizim,tak hladna budem a potom budem zhned nervozna 😢 a tak dobre som bola s brusakmi rozbehnuta 😢 dokelu!!!!! 😠 😠 😠
@bobocka na porazenie :(
@yennn si perfektna 🙂
@mia258 niektore veci sa nahadzuju surove, alebo varene, tak si mozes vybrat... ako sa ti hodi. Ja viem, ze si sklamana, ale ja ked som chudla takto po Oliverovi, tak som isla na preskacku, jeden tyzden nic, alebo okolo pol kg, druhy kg a pol, takze sa to spriemerovalo a bolo ok. Len si treba uvedomit, ze vy ste tu skoro vsetky kocky mladsie odo mna, mate nadej na to, ze si zdrave stravovanie zafixujete a zostanete uz spolu 🙂 Ja som moje telo trapila permanentne od strednej skoly, co som chudla, priberala, ja mozem byt rada, ze nieco vobec chudnem. Dnes som tak smutno pozerala na kolac, co som piekla pre mm a deti, ked som zistila, ze by som mohla dva kusocky, tak ma aj chut presla, je to deprimujuce, ze si to nemozem dat. Viem, ze kaloricky by som to niekam schovala, dokonca vyzivovo to nebolo az take hrozne, robila som taky struhany kakaovy s tvarohovou plnkou, ale dva kusky by mi nestacili a isla by som na doraz... je obrovska vyhoda sa poucit na sebe, ked si mladsia 🙂

@elen58 Ela máš tam také že iné jedlo, ja si to nahodím tam, alebo do hociktorej časti dňa k jedlu ešte pridám aj vodu, tak, aby toho bolo tých litrov koľko vypijem