Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Koľko kJ vám vypočítal stobklub na deň? Ak sa smiem spýtať 🤐
@mia258 mne dal 6300
@pandrholka vďaka 🙂 ja mám 5300
@mia258 a dala si aj nejakú aktivitu, že robíš?!?!...resp. že cvičíš?!?!?...
@pandrholka myslíš pri registrácii? Nie, pretože nestíham, mám max. tak prechádzky s malou v kočíku 🙂 Prečo? 😕
@mia258 hej pri registrácii.....pýtala som sa len preto, že či to ozaj vypočítava lepšie ako na chudnutie-ako...bo tam to skoro všetkým vyšlo rovnako...ja mám tých 6300 popri cvičení...toť vše
ahojte babulky
ahojte je tu niekto??? 😎
nik ............ dobrú nocku 😒
Baby, ale tie kalkulacky treba brat s rezervou, oni rataju s vasim dennym prijmom len 5000 kj a zvysok je navyseny kvoli sportovej aktivite. Ale na zaciatok chudnutia je uplna blbost ist tak nizko :(
Tak dobre ranko prajem,dnes som tu tušim prva,dnes som ta nanika predbehla nedobrovolne kedže naš Kubik sa rozhodol že pojdeme o 6 hore a to všetci 😠
dobré ráno, my sme boli hore celú noc, idem vás dievčatá dočítať, lebo včera som už nemala síl si ani PC zapnúť 😀
@pandrholka dakujem za pochvalu 😉
ahojte, dnes mam strasnu naladu, tak tu ani nebudem doprimovat zvysok osadenstva. Aspon jedno pozitivum dnesneho dna, natrepala som sa do mojich jedinych sviatocnych siat, zapla som ich v pohodicke, tak som na seba aspon troska pysna 🙂
@yennn 😉
ahojte....vcerajsi tazky den vystriedalo krasne slnecne rano....vcera mala mala cely den 40-ky teploty tak som sa nalietala aj namiesto cvicenia....sprcha,zabaly,kazdu chvilu...chuda lezala cely den ako polienko....dnes je uz lepsie uz ma chut sa aj pohrat tak som tu🙂cvicit tento tyzden nejako nestiham ...ale potesilo ma ze je uz -700g na vahe....dotahujem minuly tyzden🙂
ale, maly ma zasa obdobie, ze prdi, prdi a prdi, ale takym sposobom, ze mu vzdy aj ujde, v horsie dni je to aj 10 gatiek za den :( Som zvyknuta, ibaze maly bol teraz u svokry na vychode a ta ze len prala a prala a neviem co nakuvikala muzovi, lebo ten mi od rana robi telefonicky a sms teror. Mam nervy v keli, az sa klepem a len sa modlim, nech je s malym co najskor doma, pridu poobede. Mala citi, ze som nervna, tak nechce zaspat.
To su zeby 40? Naposledy som ich mala asi na krstinach maleho. Tieto krstiny som sa do nich nenarvala, ani na Silvestra, tak ma to troska potesilo 🙂

ale houby, ja sa sem dotrepem z navstevy a tu zasa nikto :( Ja sa vazim na rovnakom mieste a tam my to skakalo, mne ukaze aj inak, ked posuniem tazisko tela :( Ta vaha teda. Mechanicku som vyhodila, vazila tusim o 2 kg menej.
Tie fotky dve strany do zadu su z dnesneho rana, 82 kg necelych 🙂