icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

nanika
9. feb 2011

ale houby, ja sa sem dotrepem z navstevy a tu zasa nikto :( Ja sa vazim na rovnakom mieste a tam my to skakalo, mne ukaze aj inak, ked posuniem tazisko tela :( Ta vaha teda. Mechanicku som vyhodila, vazila tusim o 2 kg menej.

Tie fotky dve strany do zadu su z dnesneho rana, 82 kg necelych 🙂

jojina11
9. feb 2011

@nanika ja som tu. boli sme na prechádzke

mia258
9. feb 2011

Koľko kJ vám vypočítal stobklub na deň? Ak sa smiem spýtať 🤐

pandrholka
9. feb 2011

@mia258 mne dal 6300

mia258
9. feb 2011

@pandrholka vďaka 🙂 ja mám 5300

pandrholka
9. feb 2011

@mia258 a dala si aj nejakú aktivitu, že robíš?!?!...resp. že cvičíš?!?!?...

mia258
9. feb 2011

@pandrholka myslíš pri registrácii? Nie, pretože nestíham, mám max. tak prechádzky s malou v kočíku 🙂 Prečo? 😕

pandrholka
9. feb 2011

@mia258 hej pri registrácii.....pýtala som sa len preto, že či to ozaj vypočítava lepšie ako na chudnutie-ako...bo tam to skoro všetkým vyšlo rovnako...ja mám tých 6300 popri cvičení...toť vše

debbie
9. feb 2011

ahojte babulky

debbie
9. feb 2011

ahojte je tu niekto??? 😎

debbie
9. feb 2011

nik ............ dobrú nocku 😒

akika722
9. feb 2011

ahojteeee,moj dnešny obed 😀 😀 😀 kuracie prsíčko a zeleninka 😀
to vpravo su manželove palacinky a ja som odolalaaaa 😀 😀 😀

ako sa mate?

elen58
10. feb 2011

@mia25 mne 5900 pri cvičeni 3x do tyždna,pri každodennym by to bolo 7000kj 😀

nanika
10. feb 2011

Baby, ale tie kalkulacky treba brat s rezervou, oni rataju s vasim dennym prijmom len 5000 kj a zvysok je navyseny kvoli sportovej aktivite. Ale na zaciatok chudnutia je uplna blbost ist tak nizko :(

elen58
10. feb 2011

Tak dobre ranko prajem,dnes som tu tušim prva,dnes som ta nanika predbehla nedobrovolne kedže naš Kubik sa rozhodol že pojdeme o 6 hore a to všetci 😠

jojina11
10. feb 2011

dobré ráno, my sme boli hore celú noc, idem vás dievčatá dočítať, lebo včera som už nemala síl si ani PC zapnúť 😀

yennn
10. feb 2011

@monika.c tak super, pekne ti to ide, len tak dalej 😀

yennn
10. feb 2011

@pandrholka dakujem za pochvalu 😉

yennn
10. feb 2011

dobre ranko babulky 🙂 A coze sa zase dialo, ked tu vcera vecer nikto nebol? A chúďatko @debbie tu bola sama samucicka. Moja, nejako sa nahaname a míňame 😎

jojina11
10. feb 2011

@yennn no vidíš, ked si tu neni , tak tu potom už nikto 🙂

nanika
10. feb 2011

ahojte, dnes mam strasnu naladu, tak tu ani nebudem doprimovat zvysok osadenstva. Aspon jedno pozitivum dnesneho dna, natrepala som sa do mojich jedinych sviatocnych siat, zapla som ich v pohodicke, tak som na seba aspon troska pysna 🙂

yennn
10. feb 2011

@nanika ahoj moja, no schvalne, pod nas trosku podeprimovat. Co sa deje? A ake sviatocne saty si zapla? Ved hod foto, nie< 😉

yennn
10. feb 2011

@jojina11 no to isto 😀

jojina11
10. feb 2011

@yennn ved si to sama videla

jojina11
10. feb 2011

@nanika hej tak zlú náladu zahoď preč

pandrholka
10. feb 2011

@yennn 😉

macekovam
10. feb 2011

ahojte....vcerajsi tazky den vystriedalo krasne slnecne rano....vcera mala mala cely den 40-ky teploty tak som sa nalietala aj namiesto cvicenia....sprcha,zabaly,kazdu chvilu...chuda lezala cely den ako polienko....dnes je uz lepsie uz ma chut sa aj pohrat tak som tu🙂cvicit tento tyzden nejako nestiham ...ale potesilo ma ze je uz -700g na vahe....dotahujem minuly tyzden🙂

nanika
10. feb 2011

ale, maly ma zasa obdobie, ze prdi, prdi a prdi, ale takym sposobom, ze mu vzdy aj ujde, v horsie dni je to aj 10 gatiek za den :( Som zvyknuta, ibaze maly bol teraz u svokry na vychode a ta ze len prala a prala a neviem co nakuvikala muzovi, lebo ten mi od rana robi telefonicky a sms teror. Mam nervy v keli, az sa klepem a len sa modlim, nech je s malym co najskor doma, pridu poobede. Mala citi, ze som nervna, tak nechce zaspat.

To su zeby 40? Naposledy som ich mala asi na krstinach maleho. Tieto krstiny som sa do nich nenarvala, ani na Silvestra, tak ma to troska potesilo 🙂

yennn
10. feb 2011

@macekovam tak supeeer, blahozelam k ubytku, a tiez je parada ze uz je malej lepsie. My sme zatial 40 zazili len jeden den, ale to bolo drsne - totalne ziadna reakcia. Uplne ze zly pohlad na to nase zrutene chudatko ☹ Takze viem co hovoris. Som rada ze uz vam je lepsie 🙂

nanika
10. feb 2011

@macekovam super, tak sa rychlo dajte do kopy.
Baby dakujem za podporu, je mi teraz otupno :(