Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@nanika tééda tie foto čo tu od včera dávaš sú parádne...presne ako píše yennn tak ti budú tie šaty úplne, že super 🙂
Baby, treba papat vela mrkvy na oci 🙂 Ale dakujem 🙂
@yennn ja si myslim presne to iste, ale co mam robit :( Lekarke som to spomenula pol roka do zadu na prehliadke a povedala, ze do 4 rokov este nemaju deti zrele zazivanie, ze mam len vydrzat. Ja viem, ze je to stravou, ale neviem do neho dostat niekedy aj cele dni skoro nic normalne, uz som z toho zufala. A nedaj mu nieco "lepsie" ked cely den neje a okolo neho sa krmia takymi "dobrotami". Skusim probiotika kupit, uvidime. Ono sa da vsetko zvladnut aj prezit, ale toto neustale vyhadzovanie mi na oci, ze to je vsetko moja vina ako aj dalsich x veci, na to niekedy uz nemam sil.
Musim ist za malou, stale nespi a bol tu sused, ze ide vrtat, tak musim pockat, kym dorobi a potom ju skusit znova uspat.
skusim hladat na nete a zrejme budem musit pritlacit na dr, nech nam da urobit nejake vysetrenia. Pusto to z hlavy, len som teraz z toho mimo, ale stravu drzim 🙂
baby môj dnešný obed, grilovaný kapor, bez kože a varené zemiaky + zelenina
halllooooo je tu niekto? alebo som tu zasa sama
No, mne mala odpadla o pol jedenastej a este spi, aj ked sused vrta ako besny, chudatenko moje. Do obchodu by aj mne trebalo aspon pecivo, no uvidime. Ja som si priniesla od nasich plnenu papriku a nasim varim aspon morcaciu polievku, ale pridu az okolo stvrtej.
@yennn dakujem za pochvalu,dufam,ze mi to takto pojde aj dalej 😉 mna tieto dve tehotenstva uplne rozhadzali,ked si predstavim svoju postavicku 6 rokov dozadu,je mi aj do placu ☹ kazde tehotenstvo 10 kilo navyse ☹ este ze som uz s rodenim skoncila,teraz uz iba schudnut a bude to super 😵 inak aj ja by som si dala sojove masko,len v uk ho nemozem nikde zohnat,budem musiet este v tychto ich zdravych shopoch popozerat 😅
@nanika nic si moja z toho nerob,nas Luky mal tiez take obdobie,a tusim to bolo tiez okolo 3 rokov ze niekedy mal tiez kazde slipky spinave a nejako z toho vyrastol,ja som mu tiez davala probiotika a neviem ci teda pomohli oni alebo naozaj z toho vyrastol.skus ich,ved tym mu neuskodis 😉 a tie reci si vobec nevsimaj,u nas je to podobne,za vsetko zle mozem iba ja,ale to ze clovek sa im venuje skoro 24 hodin denne to nikto nevidi,ale ked je problem tak to uz vsetci vidia a vravia ved ty si si ho tak vychovala, no a vtedy ma ide fakt od jedu aj porazit 😠
ahojte baby
No otras prave som si dala hrozienka v hor. čukotke 😠 😠 😠 ale dobrá spáva len asi 15ks nie celý 200g sáčik 😀 😀 😀
@debbie mnam 🙂
@monika.c dakujem, ja som uz nad tym tiez uvazovala, ze mu kupim probiotika a vlakninu. Moja lekarka to tiez nechce riesit a ono to naozvaj vyzera len na chybu vo vyzive, lebo je strasne svojhlavy a prinutit ho nieco zjest je umenie. To je tak, ked vychovavaju doma traja :( Bohuzial mam 82 kg, citim kazde kg, aj ked uz roky je toto moja bezna vaha, okolo osemdesiatky sa hybem uz od snad zakladky, takze ak by som pokorila 70 kg, tak to bude u mna po prvy raz v zivote od detstva 🙂
idem teda nikoho tu zase niet... ☹ , pojdeme von trošku papa
čavte kočky tak ja sa idem posťažovať... tento tyžden akosi viac papam sladkosti, dnes to bola teda katastrofa... ale boli ma tak zvlaštne brucho akoby som konečne mala dostať menzes... len stale nikde...tak čakam a čakam 😕

@nanika no perfektne, fakt si kocka, to chce este kilo-dve a budu ti tie saty ako uliate 🙂
A s malym neviem poradit, neviem co je u 3-rocnych normalne. Neskusali ste sa pytat doktorky? Alebo maleho schvalne trosku potrapit nech je dlhsie na zachode, aby mu neuslo? Nechapem preco ta muz so svokrou takto terorizuju ☹ Bud je to normalne, alebo ak nie, tak to treba riesit, ale nie tebe nadavat. Akoby si za to mohla 😒