Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ahojte, je tu niekto?
bambulky, aj ja som tu 😀 manzel je s malou von, prvyyyyyyyy kraaaaaaaaaaaaaaaaaaat
Ahojte,ja som uz ako chlap,ked je chory.Je mi uplne na 😖 ,nevladzem cvicit a to som sa tesila,lebo som zacala a celkom ma to bavilo.Dnes som zjedla aj sladkosti,ale potrebovala som nadopovat energiu,aj ked len na chvilku,ale tak sa ta coky rozpustala na jazyku,hmmmm 😀 Ale nebudem vam tu robit chutky a kazit moralku,snad mi zajtra uz bude lepsejsie a aj si na chvilku zacvicim.Ale intervaly dodrziavam,akurat vody trosku menej,ale inak okrem tych sladkosti par sa drzim.
Vsetkym chorym detickam,aj tym mojim,prajem rychle uzdravenie.
Ja som mala 80 kg po prvom porode,ked som sa vydavala,co by som aspon za ne dala,ale zajtra si dam po rukach ked by som mala hriesne myslienky.
babule ja idem, môj syn tu stepuje kôli internetu. tak všetkým vám prajem pekný večer
ahojte babule aj ja som tu ale len na skok ,dnes mame za sebou nadhernu 2hod.prechadzku s detičkami slniečko krasne svietilo tak sme to využili kedže sa ma zase ochladit ☹ aj som si začvičila takže som zo sebou spokojna,zatial sa pekne držim žiadne prehrešky vždy ked pride na niečo sladke chut tak si poviem leto sa bliži a ešte treba par kil dole tak to nepokaz baba 😀 ,ako som natom s vahou neviem pretože sa nevažim,uvidime v pondelok.Dako je tu pusto babenky už vas prešla chut pisat ,alebo čo sa deje? ☹
Ahojte 🙂
My sme dnes mali návštevu, ale úspešne som sa vyhla všetkým koláčom, chlebíčkom, šalátom a vyprážaným jedlám 😎
Už mám za sebou večeru, dieťa mi spí, tak sa môžem učiť 🙄
babulky za chvilku pojdem ulozit krpca, ale sa este vratim, ok? 🙂
@yennn to hádam nie, my sme dnes boli vonku len asi hod, bola zima a malá bola dosť umrnčaná. neviem , čo jej je, hádam na ňu nič nelezie, keď je toľko choorých všade okolo, tak sme prišli domov , a ked sa vrátil mm z práce, tak ju zobral a ja ,že idem si teda zacvičiť, vydržala som necelú pol hodku aj to s takou nechuťou, musím to cvičenie presunnúť na doobeda, lebo večer som už veľmi unavená
@jojina11 to je zvlastne, lebo clovek sa vacsinou s nechutou do cvicenia len pusta, ale potom ked uz je prezleceny, prezuty a cvicit naozaj realne zacne, tak ta nechut by mala vyprchat.... nestalo sa ? Lebo za tychto okolnosti neviem ci ma vyznam sa takto nutit.... mozno niekto ma iny nazor a capne mi po prstoch, ze ta odradzam 😀 Co si cvicila? Mozno iny typ pohybu ktory by ta bavil viac...

@yennn 😅 žEBY???? ALE NIEE to vieš že nie, ale neviem akosi som poslednu dobu nevyspata msly je v noci zly, a ja potom cez den čerpam energiu z cukru 😖