Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ze pohyb na vianoce tri hodiny denne, ja sa usulam 🙂 Tiez by ma zaujimalo, kde pan nabral, ze dospely clovek ma bezne zjest 1600 az 2200 kcal denne, ked tie cisla su niekde uplne inde, ostatni si teda tie tabulky z brucha napisali? Nic, uz som ticho, ja nemam lekarske vzdelanie 🙂
Treba sa nahlasit do telky na nejaku "reality show" natarat blbosti z pokladnice "mudrosti a studnice "hluposti" a vas zivot sa razom otoci o 180 stupnov...bude z vas mega hviezda, budete zarabat...xixixi ako kleopatra napr....:o))
no vidím, že sa to tu pekne rozbehlo, práve som uspala malú .lebo už bola planá, ohník pekne horí, pračka perie, no komu je lepšie, ešte aj pohybu po čerstvom vzduchu sa mi ušlo, lietala som po dvore ako striga na metle, na šnúrach prádlo a vonku prší, mali ste ma vidieť, 😀
@nanika aké cviky cvičíš na brucho?
taram trosku od veci, co?
Dobre ranko babulky, tak ja hlasim spravy z domova:
a.) leje tu jak z krhly ☹
b.) moja vaha dnes rano ukazala +0.8 oproti pondelku ☹ ☹ ☹ (bud este stale nie su v poriadku tie creva, alebo zopar vcerajsich prehreskov a asi nie celkom koser pitny rezim? Alebo aj aj)
c.) cez vikend ideme svokrovcom, takze tu nebudem. Bojim sa ze nebudem dostatocne silna, a zase sa rozožeriem. Pomoooc ☹
d.) musim sa pochvalit - co chodim tancovat orientalny tanec, tak budeme mat v marci vystupenie. @adky co na to hovoris? Si sa mi divila ze vobec chodim na brusne tance a teraz idem hned aj vystupovat...
... a publikum nebude male, pretoze je to v Istropolise (pre nie bratislavcanov - normalne divadlo s obrovskym hladiskom) a vstupenky pojdu cez ticketportal !!! 😲 😲 😲
Ale asi som zmenila aj pristup sama k sebe, pretoze kym som predtym chodievala vo volnom tricku, dnes tam idem obtiahnuta ako klobaska, vyzeram ako michellin ale tesim sa a vobec mi to neprekaza, a konecne vidim ci tancujem s tym bruchom spravne 😀 😀 😀
@yennntak tych 5-8 rockov spatne som bola extrovert aj ja, no dnes sa hlavne po malej akosi moj hrebienok hrdosti dostal na stupen nula a ked kuknem do zrkadla, tak si aj poplacem...:o)) ale dolezite je asi mad rada samu seba...aj s takym telom, nie? ved uz na nom pracujem....:o))
vcera som sa naucila so zumbou kroky na sambu...xixixi...ste mali vidiet...xixixix som netusila, ze cim kruzim...ci bokmi, ci zadkom, ci bruchom....xixixxi
z estetickeho hladiska by som mala kuknut zoralates...:o))
babenky, ake brusaky cvicite na spodnu cast brucha? pri klasickych mam pocit, ze len vrchnu cast posilujem...
dokonca mam pocit, ze ked cvicim tie brusaky, tak mam brucho vacsie...a tie ruky...hroza...vyzeram ako "svalnaty" chlap, ako ich zhodim?

S cim sa da dnes efektivne podnikat?