Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@ivana82 pred materskou som pracovala 10, 12 niekedy 14 hodin denne ☹ takze s dodrziavanim stravovania nebol problem. Časúúú a časúúú. Od desiatej, obed, olovrant isto, mnohokrat aj večera v praci 😖
Bola to sranda, lebo šéf vždy došiel za mnou práve keď som jedla - buď som stála v kuchynke a jedla jogurt, jablko, alebo chlebík... 😀 😀 😀 Mozno si chudak v nevedomosti myslel, ze šak furt žere, preto je taka velka 😀 😀 😀 Opak bol pravdou, vsak? 😉
nic to, pomaly sa lucim, tu snezi, ze sa asi chystam lyzovat...srdecne pozývam....musim ist dnes glancovat, muzicek dojde po siestich tyzdnoch z prace, sa tesim...juchuuu...o tri dni som tu najneskor...to sa stihneme urcite pohadat...xixixi
@yennn...xixixi to asi preto, ze mas jedno babatulko...ja po styroch az tak vludne nevyzeram....:o)) ale po stvrtom som "spokornela" som viac kludnejsia, ale vaha ma vie poriadne nastvat..a pravdaze aj zrkadlo...s tymi dvoma sa nekamaratim...:o))
Ahojte dievčata všetkym prajem krasny dnik,u nas to je vonku veru bieda leje ako z krhly,tak dnes z prechadzky asi nebude nič.Rano som sa tu zastavila že vas dočitam a medzi tym dalšie 4 stranky napisane 😀 😀 😀 😀 Tak ja už mam za sebou vyžehlene za 2 koše pradla a dalšie sa suši tak to bud večer,alebo zajtra 😠 Detom som urobila vanilkovy a čokoladovy puding dotoho piškotky,jahodky a banan až sa mi slinky zbiehali 😝 Inak obedik uvareny kedže som robila cestoviny zo zeleninkou a tuniakom tak sa už tešim.
papate niekto aj 60 a viac % cokoladu??? mam ju ako zachranne lano v najhorsich dnoch 😅 😅 😅 ak ano kedy???myslim v ktoru cast dna???a kolko % papate...?? 😕 😕 😕
nejem cokoladu, zjedla by som ju na posedenie :( Ale povoluje sa stvorcek 80% denne, je plna antioxidantov 🙂
@macekovam 70% čokoláda je ešte mňamka, takže to nie. 80-85% je fajn už aj odporúčaná odborníkmi, ešte sa dá papať, ale už je dostatočne horká na to aby som ju nezožrala celú 😀
Nad 85% už mi nechutí... raz mi kolegyňa dala 99% (!!!) - mnohí budú so mnou nesúhlasiť, ale čistý humus, ten malý kúsok (pol kocky) som nevedela zjesť, zapila som mliekom a lyžičkou cukru 😀
85% mám po ruke, kúpila som si v oddelení s "fair-trade" takže mám z toho ešte aj dobrý pocit. Zjem ju keď mám strašnú chuť na čokoládu - vtedy čas neriešim. Ale samozrejme - stále je to cukor, takže ideálne je posudzovať to ako ostatné pravidlá o cukre, ktoré máme.
.... lenže! Kto by jedol čokoládu prenič zanič, však? 😉
ahojte, som tu vidím, že preberáte čokoládu 😀 taká poriadna nad 80% má svoje čaro, musíte uznať, lebo veľa sa jej určite nezje
Ticho uz o cokolade, lebo mam sliny az po paty, dnes mam zerku, do kelu so mnou :( Dala som si 5! orechovych rohlickov a za chvilku na to banan, to sa na mna vobec nepodoba. Keby to doma nebolo nedam si, no co uz teraz. Tak snad sa mi vydari aspon popoludnie 🙂
@jojina11 tu sa to tiez drzi od rana. Sme tu mali prave kontrolu, lebo ked bol pred par dnami ten vietor, tak nam hodilo tycku z lesenia do okna :( Chvalabohu si to odniesla len parapeta, takze dnes to prisli pozriet zo stavebneho dozoru. Som sa pytala, ze ako sa taka vec vobec moze stat?! Ze no stane sa. Takze keby mi vyrazilo okno a tie crepy zrania deti, lebo to bolo cez den a na obyvacke, tak sa stane nestastie - no ale stava sa, grrrr joj, vytocili ma :(
dnes som nabrala odvahu si zacvičit kúsok zoralatesu, tak to je fakt makačka, dlho mi potrvá pokiaľ to zacvičím cele aj to neviem či vôbec niekedy bude 😒
@zana0077 na spodne bruško ti pomôžu brušáky tak, že zdvihneš nohy do pravého uhla aj v kolenách tak zohneš a dáš si zostavu brušákov a potom ich uplne vystrieš a zasa zostavu 😉

no tie sikme som skusala a bola to fakt makacka....tak po pat uz spravim...:o)) skoro som sa postala..:o)