icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

adky
15. feb 2011

@marthuska o 3 ROKY 3 MESIACE 3 TYZDNE A 3 DNI 😀 chcem najprv skoncit skolu 😎

idris
15. feb 2011

@adky jeee to je super správa ;) srdečne Gratulujem

idris
15. feb 2011

ja sa dnes držím kopec vody mám v sebe a od mamy som dostala 1l čajník tak už nemám problém s počítaním 😀 😀 a celý deň robím masku pre malú na karneval 😵 😵 ja sa tak nenormálne teším ako keby som šla ja za masku a nie moja mala 😀 😀 😀

debbie
15. feb 2011

ahojte som tu , je tu niekto???

idris
15. feb 2011

@debbie ja som tu aký si mala deň??

debbie
15. feb 2011

@idris ahoj no ako v pohode akčný, rano stresy mala nespala v noci mala bolesti bruška tak mrzutá, potom raňajky, fitko, ona bola u babky je na pn, potom sme boli na plienky, obed , spanie, prišli okukovať byt , predávame, potom sme šli von a prišiel švagor s dcérkou, tak sme sa zahrali a pobalila a navarila som mm jedlo na zajtra , kupanie, a už spíííéme a to som nešla do detajlov

debbie
15. feb 2011

@idris a ty?

idris
15. feb 2011

ani my sme poriadne nespali poslednú dobu sa budieva o 4 ráno 😠 😠 😠 ale inak pohoda prechádzky, pozrieť babku ... no mne padla Zumba lebo nemá kto postražiť malú ☹ ☹ t ☹ ak snáď v piatok budem chodiť

debbie
15. feb 2011

@idris ked bola moja Vaness ako tvoja Emka , tak sme boli stále v noci hore , zubky otrasné noci, teraz je to skôr o desoch a bolesti bruška , príp. ked jej je teplo v noci 😖
už nam chýbajú len 5.ky tak hadam čoskoro budeme za vodou... 😵

debbie
15. feb 2011

@idris pááni super fotka a ja že čo to ,kto to je
😀

idris
15. feb 2011

@debbie ale mám pocit že je to aj preto lebo spinká už o 19 tej potom sa zobudí o 4 je hore do 5 a spíme do 8 😀 😀 no vlastne spí iba Milka no a zubov máme až 8 to bude ešte na dlho kým vylezú

no a už trebalo zmenu na tej profilovke 😀 😀

debbie
15. feb 2011

@idris
@idris a to sme tu naozaj same???

idris
15. feb 2011

@debbie asi áno , ale mne sa to tu stáva často veeeeeeeeeeeeeľmi často 😅 😅

yennn
15. feb 2011

ahojte babulky, este ste tu?

idris
15. feb 2011

@yennn jeee ahoj ako sa máš ??? ja som tu stále 😀 😀 a čakám a čakám 😀 😀 😀

mia258
15. feb 2011

Mne konečne zaspala malá, môžem koníkovať, popíjať čajík a učiť sa 😔

idris
15. feb 2011

@mia258 máš toho veľa na učenie ??

yennn
15. feb 2011

@idris ahoj, mas zaujimavu novu fotku 🙂 Ako sa ti dari?

yennn
15. feb 2011

@mia258 aj ty mas tusim novu fotku 🙂

idris
15. feb 2011

@yennn no ja som v pohode len gramiky nejdú dole 😒 ale snáď cm pôjdu 😅 inak sa celkom držím len hútam čo zajtra uvarím

mia258
15. feb 2011

@idris dosť, v marci mám ďalšie skúšky, tak sa snažím zvládnuť ich čo najlepšie 😀
@yennn áno 🙂 akurát som sa prehrabovala vo fotkách čo mám v pc a našla som túto, trošku staršiu

yennn
15. feb 2011

@idris ja tiez neviem co varit.... moj muz ma zdravotnu dietu, malemu treba varit asi daco ine, mne asi tiez....
Ale nie som dobra kucharka a to ma trapi. Teda, myslim ze som vyborna kucharka, aby som sa opravila. Len mam malo skusenosti s klasickymi jedlami.....

Kto mi hodi do IP ako mam pre maleho spravit kuraci perkelt???

yennn
15. feb 2011

@mia258 citam tvoj dnesny status... ak chces pokecat o tom mliecku, mozme cez IP

idris
15. feb 2011

@mia258 a čo sa učíš na akú školu chodíš?

mia258
15. feb 2011

@idris na prijímačky sa učím, na výšku 😎

mia258
15. feb 2011

@yennn ďakujem, už máš odo mňa IP 😵

idris
15. feb 2011

@mia258 a kam chceš ísť??

mia258
15. feb 2011

@idris pravdepodobne zdravotníctvo, alebo genetika a molekulárna biológia. Vysoko rúbem, keď som na materskej, čo? 😀

katy30
15. feb 2011

ahojte. Dnes moje chudnutie islo bokom 😢 . Drobec o 2.00 rano zacal vracat. Celu noc hore. Konecne zaspinkal tak som zvedava aka bude noc

yennn
15. feb 2011

@katy30 fuha, to mi je luto. Snad bude ok... Drzte sa.