icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

debbie
16. feb 2011

ahojte babulky 😀
@adky no páni ,tééda ty si pre mna živý zázrak 😀

debbie
16. feb 2011

@yennn ahoj zlatík situ ešte

adky
16. feb 2011

@debbie ahoj,preco zazrak? to je len nahoda,inokedy je to horsie a priberiem 😀

debbie
16. feb 2011

@adky celkovo... tvoja vôla , odhodlanie, a tie čísla každy týžden 😀 😀 😀 fandím ti mooooc 😀

yennn
16. feb 2011

@debbie ahoj mojka, dosla som ta specialne kuknut, ale len na chvilku, lebo varim perkelt kuraci, prvykrat v zivote 😀
Ako sa dari? A co ty tu v tomto case? Nebodaj mate poladovicu? 🙂

yennn
16. feb 2011

@adky ano ano, uz sme ta minule s @debbie ohovarali, ze ci nas ty moja nevodis za nos 😀 Tu davas nejake stare fotky a tvaris sa ze chudnes raketovou rychlostou 😀 😀 😀

debbie
16. feb 2011

@yennn ahoj ja tiež varím hovadzie zavitky 😀 a hladala som dačo na nete a dnes sme samé pôjdem do fitka až poobede mame robotku doma 😀 , tak držím palčeky , isto bude fajnový

yennn
16. feb 2011

@debbie ty si taka kucharka, robim si prieskum - kysla ci sladka smotana do perkeltu, hm? 😉

debbie
16. feb 2011

@yennn musíme ju dako podpichnuť hihi 😀 😀 😀 😀 😀

debbie
16. feb 2011

@yennn ja robím aj aj 😀 so sladkou je to starý recept a s kyslou novšia , zdr.verzia 😀 , keby som mala 55kg dam si so sladkou , a teraz si nemôžem dovoliť ani ten s kyslou 😀

yennn
16. feb 2011

@debbie tak ja vyskusam kyslu 🙂 Uz som pocula tolko nazorov od vcera co som si zistovala po rodine - 50:50 takze sa priklanam ku kyslej. Nie preto ze je zdravsia (fakt mysliiis? 😒 ) ale preto ze ma vyraznejsiu chut. Uvidime ci to bude ono, dam vediet. 😉 Ale teraz uz fakt bezim 🙂 papa

yennn
16. feb 2011

@debbie aha vidis... ale uz sa s nami @adky nebavi 😀 😀 (sa urazila 😎 ) 🙂

debbie
16. feb 2011

@yennn ak hladaš najchutnejšiu verziu je to sl.šlahačka 30% a po dokončení pol teglika kyslej primiešať

adky
16. feb 2011

@yennn
@debbie ze raketova rychlost? ved 25 kil za 4,5 mesiaca nie je vela,ty si schudla tolko za 3? mesiace,nie? takze sa to da 😎 hej a jake stare fotky? z minuleho chudnutie spred 3 rokov? 😀 to by som nemala "stihle" fotky s malou na FB 😝 Sak podpichujte-zapiname skype hovor cez webkameru? 😀 mali by ste live dokaz ....hm,len kto by mi veril ze som na zacitaku chudnutia mal fakt 110 kil? to uz neviem jak dokazat 😀

adky
16. feb 2011

@yennn zdalo sa mi alebo si minule pisala ze sa ti tazsie robia tabulky a grafy lebo mas linux-ubuntu?

debbie
16. feb 2011

ok idem aj ja dovariť a potom prídem ked malá bude spať 😎

yennn
16. feb 2011

@adky mam linux, ale nie ubuntu, mam Suse (ci ako sa to vola?). Preco sa pytas?? Mas nejaky napad?

adky
16. feb 2011

@yennn aha,tak ja mam ubuntu-som myslela ze je to to iste 😀 Doteraz som mala len windows,ale vcera vecer mi musel Liubos preinstalovat na ubuntu,lebo na mi ni notebook je najlepsi,je rychli.....pri windowse bol az extremne pomaly cely notebook,skoro som zaspala kym mi nacital nejaku stranku....ubuntu je super,len mu nerozumiem,vobec v nom neviem instalovat programy,treba mi realtek-nemam zvuk a neviem ho tam dostat 😖

mia258
16. feb 2011

@adky ďakujem, držím aj ja tebe palce, som zvedavá, ako obe dopadneme 😀

My sme dnes vstali pred pol šiestou ☹ A nech som Miu presviedčala koľko som chcela, nedala si povedať a už nezaspala 😒 Tak odpadla pred pol hodinkou. Aspoň mám čas na obed a kávu 🙂

ivana82
16. feb 2011

Ahojte, ako sa tu mavate? Ani nemam cas sem chodit a od pondelka same pluska, ale som zla vobec neposlucham, pijem dzusy alebo ochuteneho rajca, papam menej ako by som mala ☹ hanbim sa...no budem uz posluchat 🙂

@adky blahozelam k zasnubam,pekna fotocka na FB 🙂

yennn
16. feb 2011

@adky ale ano, je to to iste. Ubuntu ci Suze - to je ako windows, ale ina verzia 🙂 My sme mali ubuntu na predchadzajucom laptope, a teraz mame toto. Tiez moc nerozumiem reci jeho kmeňa 😀

mia258
16. feb 2011

Keby ste vedeli, čo som ja sprostá napiekla... punčové rezy a veterníky ☹ 😢 🙄

nanika
16. feb 2011

@mia258 no mius, keby si mi priniesla za tacku, uz su vo mne.

Baby ja v poslednej dobe som odtrhnuta z retaze a len depkacim. Ja viem, nic moc na povzbudenie pre ostatne snazive chudnuce :( Nakopnite ma, alebo prosim ma pridte zbit, uz mam na seba riadne nervy...

mia258
16. feb 2011

@nanika zatiaľ som si nedala ani jeden, len neviem dokedy 😀 Aspoň polku musím ochutnať 🤐

Nemaj depky, to sa stane každej, že občas poľaví 😉 Nedá sa ísť predsa vždy na 100%!

enajka
16. feb 2011

@yenn- ahoj hladam partacku z ciernej vody na cvicenie alebo behanie nepridas sa?

nanika
16. feb 2011

@enajka moja, poslala si to niekomu inemu ;)

enajka
16. feb 2011

@yennn-ahoj hladam partacku z ciernej vody na cvicenie alebo behanie nepridas sa?
@nanika- dakujem to bude prepracovanie 😉

adky
16. feb 2011

@yennn ked mu nerozumies tak preco ho nepreinstalujes na windows? ja keby som mohla tak si sem hned hodim windows 7,ale moj mini notas mal problem s xp-ckom, 7-mickou by som ho asi zabila 😀

katkav
16. feb 2011

@nanika co to, co to? 7 je uz blizko, takze sa znova restartuj a ideme na to, jar a leto sa blizia....40 rifle cakajuuuuu 😉 inak ja sa nemam cim chvalit, lebo adky mi spravila hroznu chut na pizzu, tak sme si dnes s mm objednali, hanba nehanba 😉 ale uz som si kupila kalerabik, zeleninku, tak snad budem zvysok tyzdna trosku viac posluchat 😉

jojina11
16. feb 2011

ahojte dievčatá, som tu na chvílu , všetko som dočítala, veru všeličo sa tu riešilo 😀 no ja som sa dnes postavila na váhu a ževraj +0,3 , no ale nedivím sa , včera strašne veľa čaju s medom, kašlem ako tuberák, dúfam ,že do konca týždňa budem na tom lepšie a zlepší sa aj moje stravovanie, zatiaľ s jedlom nič moc ☹ no už to vidím , pondelok, bože ,bože 😒 😠