Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@debbie tak ja vyskusam kyslu 🙂 Uz som pocula tolko nazorov od vcera co som si zistovala po rodine - 50:50 takze sa priklanam ku kyslej. Nie preto ze je zdravsia (fakt mysliiis? 😒 ) ale preto ze ma vyraznejsiu chut. Uvidime ci to bude ono, dam vediet. 😉 Ale teraz uz fakt bezim 🙂 papa
@yennn
@debbie ze raketova rychlost? ved 25 kil za 4,5 mesiaca nie je vela,ty si schudla tolko za 3? mesiace,nie? takze sa to da 😎 hej a jake stare fotky? z minuleho chudnutie spred 3 rokov? 😀 to by som nemala "stihle" fotky s malou na FB 😝 Sak podpichujte-zapiname skype hovor cez webkameru? 😀 mali by ste live dokaz ....hm,len kto by mi veril ze som na zacitaku chudnutia mal fakt 110 kil? to uz neviem jak dokazat 😀
ok idem aj ja dovariť a potom prídem ked malá bude spať 😎
@yennn aha,tak ja mam ubuntu-som myslela ze je to to iste 😀 Doteraz som mala len windows,ale vcera vecer mi musel Liubos preinstalovat na ubuntu,lebo na mi ni notebook je najlepsi,je rychli.....pri windowse bol az extremne pomaly cely notebook,skoro som zaspala kym mi nacital nejaku stranku....ubuntu je super,len mu nerozumiem,vobec v nom neviem instalovat programy,treba mi realtek-nemam zvuk a neviem ho tam dostat 😖
Keby ste vedeli, čo som ja sprostá napiekla... punčové rezy a veterníky ☹ 😢 🙄
@nanika co to, co to? 7 je uz blizko, takze sa znova restartuj a ideme na to, jar a leto sa blizia....40 rifle cakajuuuuu 😉 inak ja sa nemam cim chvalit, lebo adky mi spravila hroznu chut na pizzu, tak sme si dnes s mm objednali, hanba nehanba 😉 ale uz som si kupila kalerabik, zeleninku, tak snad budem zvysok tyzdna trosku viac posluchat 😉
ahojte dievčatá, som tu na chvílu , všetko som dočítala, veru všeličo sa tu riešilo 😀 no ja som sa dnes postavila na váhu a ževraj +0,3 , no ale nedivím sa , včera strašne veľa čaju s medom, kašlem ako tuberák, dúfam ,že do konca týždňa budem na tom lepšie a zlepší sa aj moje stravovanie, zatiaľ s jedlom nič moc ☹ no už to vidím , pondelok, bože ,bože 😒 😠

ahojte babulky 😀
@adky no páni ,tééda ty si pre mna živý zázrak 😀