Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ahojte babulky, dnesny den koncim velkou hanbou, co sa stravy tyka ☹
Ahojte. Nestíham čítať ani prispievať ☹ - mm od piatku chrípkuje, tak je zatvorený na izolačke (v obývačke) a ja neviem kde skôr skočiť. Ale držím sa, žiadne prehrešky, práveže jem aj pijem menej než by som mala. Akurát na taebo som tento týždeň nemohla ísť, keďže mi nemá kto postrážiť deti. Dúfam, že sa všetky držíte.
@idris pekná fotka , sekne ti to 😀 inak dobré ráno všetkým,
@nanika dnes budeš mať asi všetko posunuté,ale hlavne nech ti všetko dobre dopadne,držím palce
ja sa snažím vrámci mojich možností, tu je strašné počasie, zima a fúka, a to som včera povedala Ondrejovi, že dnes bude musieť ísť s Vladkou aspoň na pol hodku von/prvý krát. viete si predstaviť ten ksicht 😒 / no ale asi z toho nič nebude, ked bude takto fučať,tak dúfam, že to všetky prežijeme v zdraví a nech už je jar, ale rýchlo, rýchlo 😠 😅
ahojte baby...preco sa nemozem dostat do nasho albumu??? do setov??? co mame nejaku zmenu??? 😒 😒 😒
baby, ospravedlnujem sa monika.c1 pri prepisovani poslednych fotiek - teda hadzania na sukromne som hodila zrejme aj tvoje oznacene ako volne pre priatelov, na sukromne :( Neurobila som to so zlym umyslom, neskoro som si vsimla, ze si sa hodila ako priatel :( Oprav si to prosim 🙂 neviem podla toho nicku kto si :(

tak dnes som konečne dala zumbu,tak som sa pritom zapotila mam čo dohanat tento tyžden to dako flakam ,už mam zasebou sprchu aj vodička už je splnena ešte hodim večeru a som spokojna zo sebou 😀 😀 😀