icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

elen58
16. feb 2011

tak dnes som konečne dala zumbu,tak som sa pritom zapotila mam čo dohanat tento tyžden to dako flakam ,už mam zasebou sprchu aj vodička už je splnena ešte hodim večeru a som spokojna zo sebou 😀 😀 😀

elen58
16. feb 2011

@katkav no mna to čaka v piatok mame sraz s kamoškami v pizzerii a neviem,neviem ako to dopadne so mnou 😅 😅 😅

yennn
16. feb 2011

@adky no moj muz mu rozumie a windows na pocitaci nechce ani vidiet (je tak trochu z fachu a windows neznasa, svet sa deli na windowsakov a linuxakov 😀 ) a tiez linux je shareware a windows nechce zaplatit, a ciernu verziu by som ho (pochopitelne 😉 ) nenahovorila 🙂

yennn
16. feb 2011

ahojte babulky, dnesny den koncim velkou hanbou, co sa stravy tyka ☹

yennn
16. feb 2011

@enajka ahoj, a co konkretne mas na mysli? Ja mam invalidne koleno, takze nieco mierne by to muselo byt. Posli IP a pokecame 🙂

yennn
16. feb 2011

@katkav @nanika @jojina11 aj ja mam dnes za sebou blby den co sa stravy tyka. Ako vravim, netreba to vzdavat, ak aj pride kriza, treba ju v tichosti prečkať, verit ze sa jedneho rana znovu zobudime plne sily a chuti chudnut dalej. Ci to trva den alebo dva tyzdne, len treba vydrzat 😉

jojina11
16. feb 2011

@yennn svätá pravda 😀

idris
16. feb 2011

ahojte kočky tak ako sa darí ja dnes nemám krízu ale jedla som krížom krážom a na večeru vyp. syr 😅 😅 teraz 😅 odnú fajku a oriešky a olivy 😅 😅 😅 chudák môj metabolizmus 😀 😀 😀 ... 😀 tento mesiac je strašne slabý pre mňa už nech je marec !! a foto na obveselenie 😀 😀 😀

sanym
16. feb 2011

Ahojte. Nestíham čítať ani prispievať ☹ - mm od piatku chrípkuje, tak je zatvorený na izolačke (v obývačke) a ja neviem kde skôr skočiť. Ale držím sa, žiadne prehrešky, práveže jem aj pijem menej než by som mala. Akurát na taebo som tento týždeň nemohla ísť, keďže mi nemá kto postrážiť deti. Dúfam, že sa všetky držíte.

nanika
17. feb 2011

Dobre ranko, ja viem @yennn , musim to prekonat, vecer bol uz len tuniak a kalerab, tak ok, teraz idem rano na krv, uz som hladna ako pes baskervillsky a ked si pomyslim, ze budem jest az o take dve-tri hodiny, au, slahne ma 🙂

jojina11
17. feb 2011

@idris pekná fotka , sekne ti to 😀 inak dobré ráno všetkým,
@nanika dnes budeš mať asi všetko posunuté,ale hlavne nech ti všetko dobre dopadne,držím palce

ja sa snažím vrámci mojich možností, tu je strašné počasie, zima a fúka, a to som včera povedala Ondrejovi, že dnes bude musieť ísť s Vladkou aspoň na pol hodku von/prvý krát. viete si predstaviť ten ksicht 😒 / no ale asi z toho nič nebude, ked bude takto fučať,tak dúfam, že to všetky prežijeme v zdraví a nech už je jar, ale rýchlo, rýchlo 😠 😅

akika722
17. feb 2011

ahojteee..ako sa mate???ja normalne nestiham čitať 😖 😅
@idris 😀 😀 😀 ty si aka šikovnica 😀 😀 😀 super je to a mala je v tom na 1* som videla foto 😉 ideš do "kasky" na ten karneval???
a vy ostatne ako??

jojina11
17. feb 2011

@akika722 ahoj si tu? je to tu nejaké poslabšie

akika722
17. feb 2011

@jojina11 ahoooj ano ešte som 😀
každy spi??? 😲 aj ja chcem 😅

jojina11
17. feb 2011

@akika722 no neviem, ja som hore asi od piatej a malá od pol šiestej, práve som dala variť kuracie prsia so zeleninou a ryžou, a snažím sa krpaňu nejako zabaviť, lebo je nespokojná

akika722
17. feb 2011

@jojina11 moj sa prave zobudil 😔

jojina11
17. feb 2011

@akika722 aj ja mám Samka, bude mať v marci 18

akika722
17. feb 2011

@jojina11 moji fešaci ♥♥♥

nanika
17. feb 2011

Ja som tu na skok od rana, Ema este nespi, nechapem, mozno si to akosi posuva...
@jojina11 ja som vcera kupila kuracie prsia, tak tiez idem nieco zmajstrovat, vidis, ryzu
som uz dlho nemala, tak dam tu, mozno zmiesam s kukurickou a kuracie len opecene...

nanika
17. feb 2011

@akika722 krasni su, ako nasi dvaja.

akika722
17. feb 2011

@nanika ďakujééém 😀

jojina11
17. feb 2011

@akika722 zlatučkí fešáci 🙂

akika722
17. feb 2011

@jojina11 dakujeeem 😵

macekovam
17. feb 2011

ahojte baby...preco sa nemozem dostat do nasho albumu??? do setov??? co mame nejaku zmenu??? 😒 😒 😒

nanika
17. feb 2011

@macekovam ahoj, este mas problem? lebo ja som tam bola dnes tiez a vsetko ok 🙂

macekovam
17. feb 2011

@nanika ahoj...ano stale ...len mi zam znazorni 2 sety mirimaj a este niekto...aviac nic...prosim posli mi link ak mozes...ale neviem kde je problem 😖 😖 😖

yennn
17. feb 2011

@macekovam je to preto, lebo nie si prihlasena. @vikikys a @mirmaj maju fotky verejne, preto ich vidis ako jedine, kedze nie si prihlasena 😀 Baby zmente si sukromie podla navodu co som davala na private - only you can see this photo

nanika
17. feb 2011

@macekovam na 100% nie si prihlasena, nemazala si cookies, alebo daco na pocitaci? Videla si tie baby, co dali fotky ako verejne, uz ich opravujem...

nanika
17. feb 2011

baby, ospravedlnujem sa monika.c1 pri prepisovani poslednych fotiek - teda hadzania na sukromne som hodila zrejme aj tvoje oznacene ako volne pre priatelov, na sukromne :( Neurobila som to so zlym umyslom, neskoro som si vsimla, ze si sa hodila ako priatel :( Oprav si to prosim 🙂 neviem podla toho nicku kto si :(

idris
17. feb 2011

@jojina11 ahoj ďakujem no na pobavenie je dobra
@akika722 ano ideme do kasky 😉 😉 nech sme aspoň chvíľku medzi deťmi