icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

rebi
22. feb 2011

dakujem naika

rebi
22. feb 2011

nanika pardon uz ani pisat neviem

ivana82
22. feb 2011

Dobre ranko dievcata, este ze sa nevazime dnes, lebo to by som sa postavila do kuta hanby a tam cusala alebo by som sa nechala vymazat z tabulky...dnesna vaha zase o kilo vyssia ako vcerajsia !!!!! prisla som na to, ze pms funguje aj u mna ako najate, len keby netrvalo tak dlho... 😠 😠 😠 😠 dnes som si ani nedala na ranajky svoje 3v1, ale iba obycajnu 😒

nanika
22. feb 2011

tu som, mala vstavala o stvrtej, tak uz zahucala. Idem si uvarit kavu, ale najskor vybavim teba, @rebi 🙂
@ivana82 Ivy, chyba, mala si si dat, ta ta troska aspon ucicika v chuti na sladke, kludne si ju dopraj. Kedy mas mat menzes? Kludne si navys, upokojis sa a potom nebudes mat neovladatelnu zerku. Prihod si jeden jogurt, dva, alebo viac ovocia 🙂

ivana82
22. feb 2011

@nanika moja, vcera som si sladke trochu dala - dva pasiky studentskej a vecer asi 5 lyziciek zmrzliny, myslim, ze by to malo uspokojit moje chutky, menzes som mala dostat vcera, no ten moj je nepravidelny a este raz nepravidelny (28 - 42 dni), a to mam nafuknute brucho, chutky a neviem co este cely cas od toho28.dna pokial mrcha nepride...zatial mi ta kava vyhovuje, asi si ju budem robit normalne - je kavovaru nescafe gusto, takze je mnamka a nema cukor...snad mrcha rychlo pride alebo nepride a.... 🙂 budem vediet na com som... 😉

nanika
22. feb 2011

@ivana82 Ivy, no, tak jedna pozitivka tu uz je, mozno je to nakazlive 🙂 ja si neviem dat par lyziciek cohokolvek 🙂 V spajzi je pol vianocky, ani na nu radsej nepozeram 🙂

ivana82
22. feb 2011

@nanika tak to by som neodolala, v sobotu som robila pecene ceske buchty s Toninkom a pravdu ti poviem, nezjedla som ani jednu!!! vobec mi nesli na chut, este ich par mam na stole, no odlomila som si taku suchsiu cast teraz ked som ju davala malemu, asi tak stipku a dnes rano celozrnna zemla so syrom, salamkou a syr na vrch a zapecene v mikrovlnke...kaloricka bomba, ale neodolala som...viem, ze si to nedoprajem casto, tak preco nie teraz, ked mam chutky, nie??? 😉

nanika
22. feb 2011

No, zas taka kaloricka bomba to nebola, na ranajky, ak bola len jedna zemla by som povedala ok 🙂 Daj si, Oli mal nieco podobne na ranajky a uz je to tam tvrde ususene na stole :(

ivana82
22. feb 2011

@nanika jedna, lebo viac nezvladnem 😀 dokonca som par rokov neranajkovala, tak sa mi dost tazko zvykalo na ranajky, ked som bola tehotna...ale to som rano o piatej cestovala do prace, najedla som sa okolo pol siedmej, tak na to som si uz zvykla... 🙂 ale doteraz neznesiem na ranajky vela, na mna pride zravka najma vecer... 😎

adky
22. feb 2011

@ivana82 a vazi ti vaha dobre? Pretoze az kilovy rozdiel za den? Ja sa musim aj 5x postavit na vahu-a ktore cislo mi ukaze najviackrat,tolko vazim 😉

katkav
22. feb 2011

@ivana82 to bude pravdepodobne voda, co si telo zadrziava, ja som od vcera dala 600 gramov dole 😉 a som tak nastartovana, ze do pondelka bude moja vaha zacinat 99, lebo sa vybijem 😉 tiez mam pred ms, najhorsie je, ze sa v pondelok meriame a ja budem mat tak riadne nafuknute brucho ako zaba 😉

ivana82
22. feb 2011

@adky vaha vazi dobre, aspon co viem, no ale taky rozdiel som ani ja necakala... 😠 ona ukazovala vahu s rozmedzim 0,5 kg, tak som si ratala to najvyssie 😖

ivana82
22. feb 2011

@katkav uvidime, ci vodou, vcera som dost popila, tak uvidime, ako to dopadne ☹ ale dost som z toho smutna, ved som skoro tam, kde som zacinala pred 4!!! mesiacmi, takymto stylom sa kati tvoje vestecke slova nesplnia 😔

katkav
22. feb 2011

@ivana82 asi treba z domu odstranit vsetky lakadla 😉 ranajky sa mozu papat velke, ved mas ranajkovat ako kral, s obedom sa podelit s kamaratom a veceru dat nepriatelovi 😉 takze velke ranajky, mensi obed a najmensia vecera 😉
ja tiez neznasam ten hnusny PMS, tiez sa napchavam ako utrhnuta z retaze. A je pravda, ze ked si das jednu sladkost, tak zacnes hladat dalsiu, asi sa treba naucit niecim to nahradit. Musis mi trosku pomoct, aby sa moje vestenie vyplnilo 😀

adky
22. feb 2011

@ivana82 uf,tak potom aj podla mne to moze byt ta voda,navyse ked mas pred menzesom

adky
22. feb 2011

@katkav ze 600g ? Kocka,ty si sa nejako rozbehla 😀 Paraaaada,tesims a s tebou na 9 na zaciatku-ja sa este zivo pamatam na svoju,nenormalne krasny pocit-nebyt uz 100 kilova zena a nemat 3 ciferne cislo 😀

ivana82
22. feb 2011

@katkav tak to drzim prsty a verim, ze v pondelok tam bude 9 na zaciatku... 🙂 🙂 🙂

jojina11
22. feb 2011

ahojte, všetkým vám prajem pekný deň, dúfam, že sa mi podarí dočítať, čo ste popísali, už mi to veru chýba, vy ste veru pre mňa silná motivácia 🙂

adky
22. feb 2011

@jojina11 no,vela sme toho nepopisali 😀

elen58
22. feb 2011

Dobre ranko vam prajem dievčata ako sa mate?Ja som trošku dočitavala čo ste napisali ,detičky sa hraju a ja budem musiet chytro dačo porobit musim využit situaciu ked je klud.Včera sme boli dat ostrihat deti,bola som prekvapena ako tam sedeli 😀 Tu mame riadnu zimu že -14 no uvidime či sa otepli a pojdeme vobec na prechadzku už aby bola jar,neznašam to obliekanie seba a ktomu 2 deti ,vždy sa u toho zapotim ako by som behala maraton 😀 aj do obchodu by sa už patrilo ist dochadza zeleninka 😀 😀 😀

jojina11
22. feb 2011

@adky no asi nie , ale ja si už ani nepaätám doterajšok, takže teraz som na str.497

nanika
22. feb 2011

@elen58 dobra klendra. tu bolo -7 ked som isla k nasim a fucalo, mala som pocit, ze je aj -20 :( To obliekanie mi ani nehovor, mala reve ako tur a vrieska celou cestou az von :(

ivana82
22. feb 2011

@nanika to iste robi aj nas maly, no potom vrieska, ked ideme domov, ze on nechce ist 😀

adky
22. feb 2011

@jojina11 to nemas vela 😎

jojina11
22. feb 2011

@adky 😀

katkav
22. feb 2011

@adky no len som sa vcera dobre vy... 😉 nechcem byt nechutna. No dufam, ze sa k nej prebojujem tento alebo buduci tyzden...minule hovorili v damskom magazine, ze ake hrozne je to mat 100 kil, ze aka hrozne tlsta je zena, ktora tolko ma, ma normalne nastvali.

katkav
22. feb 2011

@ivana82 dakujem a ty uz posluchaj, aj ked to asi moc nejde, kym nepride ms, mozno je uz babo v brusku, ktovie 😉

ivana82
22. feb 2011

@katkav budem sa snazit,slubujem 🙂

adky
22. feb 2011

@katkav tak ako take veci vedeli nastvat aj mna,ved som mala 110,videla soms a v zrkadle,bola som obrovska,ale ze by to bolo az take zle ako to opisuju v telke? By som im priala zazit vahu nad sto kil 😠

nanika
22. feb 2011

kedy to tam bolo? pozriem archiv