Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
nanika pardon uz ani pisat neviem
Dobre ranko dievcata, este ze sa nevazime dnes, lebo to by som sa postavila do kuta hanby a tam cusala alebo by som sa nechala vymazat z tabulky...dnesna vaha zase o kilo vyssia ako vcerajsia !!!!! prisla som na to, ze pms funguje aj u mna ako najate, len keby netrvalo tak dlho... 😠 😠 😠 😠 dnes som si ani nedala na ranajky svoje 3v1, ale iba obycajnu 😒
tu som, mala vstavala o stvrtej, tak uz zahucala. Idem si uvarit kavu, ale najskor vybavim teba, @rebi 🙂
@ivana82 Ivy, chyba, mala si si dat, ta ta troska aspon ucicika v chuti na sladke, kludne si ju dopraj. Kedy mas mat menzes? Kludne si navys, upokojis sa a potom nebudes mat neovladatelnu zerku. Prihod si jeden jogurt, dva, alebo viac ovocia 🙂
@nanika moja, vcera som si sladke trochu dala - dva pasiky studentskej a vecer asi 5 lyziciek zmrzliny, myslim, ze by to malo uspokojit moje chutky, menzes som mala dostat vcera, no ten moj je nepravidelny a este raz nepravidelny (28 - 42 dni), a to mam nafuknute brucho, chutky a neviem co este cely cas od toho28.dna pokial mrcha nepride...zatial mi ta kava vyhovuje, asi si ju budem robit normalne - je kavovaru nescafe gusto, takze je mnamka a nema cukor...snad mrcha rychlo pride alebo nepride a.... 🙂 budem vediet na com som... 😉
@nanika tak to by som neodolala, v sobotu som robila pecene ceske buchty s Toninkom a pravdu ti poviem, nezjedla som ani jednu!!! vobec mi nesli na chut, este ich par mam na stole, no odlomila som si taku suchsiu cast teraz ked som ju davala malemu, asi tak stipku a dnes rano celozrnna zemla so syrom, salamkou a syr na vrch a zapecene v mikrovlnke...kaloricka bomba, ale neodolala som...viem, ze si to nedoprajem casto, tak preco nie teraz, ked mam chutky, nie??? 😉
No, zas taka kaloricka bomba to nebola, na ranajky, ak bola len jedna zemla by som povedala ok 🙂 Daj si, Oli mal nieco podobne na ranajky a uz je to tam tvrde ususene na stole :(
@nanika jedna, lebo viac nezvladnem 😀 dokonca som par rokov neranajkovala, tak sa mi dost tazko zvykalo na ranajky, ked som bola tehotna...ale to som rano o piatej cestovala do prace, najedla som sa okolo pol siedmej, tak na to som si uz zvykla... 🙂 ale doteraz neznesiem na ranajky vela, na mna pride zravka najma vecer... 😎
@ivana82 to bude pravdepodobne voda, co si telo zadrziava, ja som od vcera dala 600 gramov dole 😉 a som tak nastartovana, ze do pondelka bude moja vaha zacinat 99, lebo sa vybijem 😉 tiez mam pred ms, najhorsie je, ze sa v pondelok meriame a ja budem mat tak riadne nafuknute brucho ako zaba 😉
@ivana82 asi treba z domu odstranit vsetky lakadla 😉 ranajky sa mozu papat velke, ved mas ranajkovat ako kral, s obedom sa podelit s kamaratom a veceru dat nepriatelovi 😉 takze velke ranajky, mensi obed a najmensia vecera 😉
ja tiez neznasam ten hnusny PMS, tiez sa napchavam ako utrhnuta z retaze. A je pravda, ze ked si das jednu sladkost, tak zacnes hladat dalsiu, asi sa treba naucit niecim to nahradit. Musis mi trosku pomoct, aby sa moje vestenie vyplnilo 😀
ahojte, všetkým vám prajem pekný deň, dúfam, že sa mi podarí dočítať, čo ste popísali, už mi to veru chýba, vy ste veru pre mňa silná motivácia 🙂
Dobre ranko vam prajem dievčata ako sa mate?Ja som trošku dočitavala čo ste napisali ,detičky sa hraju a ja budem musiet chytro dačo porobit musim využit situaciu ked je klud.Včera sme boli dat ostrihat deti,bola som prekvapena ako tam sedeli 😀 Tu mame riadnu zimu že -14 no uvidime či sa otepli a pojdeme vobec na prechadzku už aby bola jar,neznašam to obliekanie seba a ktomu 2 deti ,vždy sa u toho zapotim ako by som behala maraton 😀 aj do obchodu by sa už patrilo ist dochadza zeleninka 😀 😀 😀
kedy to tam bolo? pozriem archiv

dakujem naika