icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

katkav
22. feb 2011

@nanika to bol zase nejaky novy zazrak na chudnutie a hovorili tam tusim o janette jackson a oprah a inych...len mi to prislo take trosku drsne, vsak 100 kil nie je este tak vela, aj ked je to teda riadna obezita. Asi dva tyzdne dozadu to bolo, neviem, nepamatam si. Neviem, ci to nebol taky lekar, ktory rozpraval o takej hadicke do brucha, ze pacient dostava bielkovinovy roztok do zaludka 10 dni, nic ine neje a schudne za ten cas cca 10 kil.
@adky vsak aj ja si myslim, mozno ked mas 110 kil a vysku 150, tak to vyzera hrozne, ale ked si vyssia, tak sa to este relativne strati.

nanika
22. feb 2011

@katkav nemyslim, ze sa to strati, pravezi clovek povie, jeeej aka chutna gulicka, ale ked mas 180 tak si taky chutny kredenc :(

katkav
22. feb 2011

@ivana82 ok, posluchat trosku treba, musis samu seba nejak nastartovat, musis to asi velmi chciet ako adky, aby sa ti darilo, ved ked uz nekojis, mozes ist uplne naplno. Aj by si mala kam ist spat, keby si do Tonkovych 3 rokov neotehotnela? Drzia ti v praci este miesto?

katkav
22. feb 2011

@nanika 😀 😀 😀

jojina11
22. feb 2011

no podarilo sa mi dočítať, malá mi konečne zaspala, ja sa nalievam medovým čajom + citron , môj pitný režim je úbohý, už chcem byť zdravá, vôbec mi nechutí voda, o jedení radšej nehovorím a som unavená ako pes, už nech je jar

nanika
22. feb 2011

@katkav 15.2. potom pozriem

ivana82
22. feb 2011

@katkav poslúchať sa snažím, dnes som ako vystrihnuta z prikladu, proste papam presne kedy, co a proste vsetko ...okrem vody...uz mi az tak nechuti...a k praci - nemam sa kam vratit, pretoze zmluva mi skoncila 31. v mesiaci a k 1.v mesiaci som sla na matersku, takze akurat zacina nieco zhanat od septembra.uvidime, ako to vsetko dopadne...

katkav
22. feb 2011

@ivana82 skus si spravit caj, ci nie si velmi cajikova? ved sa nieco najde, mozno sa postasti babatko akurat, ked by si mala ist do prace 😉
bola som v tescu a mala som chut kupit nieco slane, ze kebyze pride navsteva, lebo manzel mal narodky a nekupila som nic, lebo som si povedala, ze by som to pravdepodobne kym dostanem ms zjedla 😉 ale je to biida, ked ma clovek na nieco chut...uz som doobeda zjedla pomelo, takze som viac menej v pohode, teraz si dam slofika s malym a budem ako nova 😉 poslusne som mala na obed polku taniera salat, takze sa snazim posluchat 😉

nanika
22. feb 2011

http://www.stv.sk/online/archiv/damsky-magazin/...

pre tie, ktore zachytili diskusiu a nevedia o com je rec. Bola som zvedava. Takze za prve, je to propagacia firmy, ktora si necha zaplatit za to, ze vam vypracuje jedalnicek. Robia okolo toho velke tajnosti, akoby vymysleli ameriku, co si myslim, je blbost, lebo ak by nieco take nemecky lekari vymysleli, nejake novoty, uz by to bolo davno vonku. Dalsia vec, ze to nie je uplne koser je ta, ze sa neda takto chudnut pocas tehotenstva. Ze cvicit netreba, ze sa robili vyskumy, ze ten, co cvicil mal oproti necviciacemu minimalny rozdiel na vahe. Tak to je dobra capina, ak fakt cvicil, zvysil sa mu objem svalovej hmoty a ak mu ubudlo rovnako kil ako necviciacemu, zrejme schudol viac, kedze je sval tazsi ako tuk.

V globale, keby som fakt nevedela schudnut, ze cvicim ako besna, fakt jem ako mam a nic, tak skor by som isla k Bukovskemu, ako k nejakym sarlatanom z Nemecka... Skor mam pocit, ze sa niekto zasa nabaluje na sprostosti druhych.
@katkav bolo to toto? Ja som tam to 100kg nepostrehla, v rozhovore to nebolo, bolo toto vobec to?

nanika
22. feb 2011

http://www.chudnutie-ako.sk/forum/viewtopic.php...

aha, ta dorota bola akcna uz pred 2 rokmi 🙂

ivana82
22. feb 2011

@nanika co narobis, niekto si nenecha niektore veci vysvetlit...zober si mna...teraz po obede, po kave, pracujem a k tomu padli zase dva pasiky studentskej a ja pomaly ani neviem ako...proste hruza, des 😠 😠 😠 ale uz ju balim prec do skrinky...lebo som ju schopna spraskat celu... 😠

ivana82
22. feb 2011

Ale je takisto pravda, ze nebyt tejto skupinky a dievcat tu, tak uz daaaaaaaavno som cez tu moju 90-tku, mozno utocim aj na 100vecku, co je pri mojej malej vyske nic moc...takze babulky moje, dakujem za podporu...a pomoc... 🙂 vdaka, ze ste tu 🙂

nanika
22. feb 2011

@ivana82 Ivy, napodobne, ste moja zachrana 🙂

nanika
22. feb 2011

dnes mi muz dal skvely kompliment. Ze rozhodne vypadas lepsie ako predtym, to vam povie chlap, ktory, ked som mala o 10kg viac, ze dobre vypadam aj tak 🙂

ivana82
22. feb 2011

@nanika my sme vcera s muzom triedili fotky a ked som ho upozornila, ze preco mi nic nepovedal v obdobi, okolo augusta,ked som vazila okolo 92 - 93 kg nepovedal alebo ma netresol po hlave, ze sa spamataj ako vyzeras, ked som ti to povedala a sme sa na tom dohodli, ze to urobi...tak mi odpovedal: ako ti take daco mozem povedat, ked ja vyzeram este horsie... ze najprv musim vybrat smietku zo svojho oka a potom napominat niekoho ineho, myslela som, ze neviem co mu spravim... 😎 😠

nanika
22. feb 2011

@katkav jaj kati, az teraz som si vsimla, ze si predtym nieco o hadicke a bielkovine pisala, tak pohladam este raz :(

debbie
22. feb 2011

Ahojte baby idem čítať konečen tu niekto bol no len škoda že ja ked mam čas nik tu nieje ☹

nanika
22. feb 2011

http://www.chudnutie-ako.sk/forum/viewtopic.php...

ak ste nezaregistrovali, nie je toto nasa groka? 🙂

nanika
22. feb 2011

@debbie ja som tu skoro stale, zehlim prave 🙂

nanika
22. feb 2011

isla som z obyvacky, ze si porast oholim z noh a maly ma vymakol, ze on spi v obyvacke a je sam, tak som ani ziletku nechytila do ruky a zasa zehlim, ach jo

debbie
22. feb 2011

Ahoj
@nanika aspom niekto lebo ja som tu stále sama , dočítavam , pozeram nové babulky čo píšu a čo je nového 😀

debbie
22. feb 2011

@adky ahoj zlatko , čítala som čo si písala @yennn a idem sa ospravedlniť aj ja , síce si moje meno nespomenula ale myslela si aj na mna . Takže PREPAČ. Moc ma to mrzí ,myslela som si že chápeš že tie forky s yennn su v dobrom. Vieš veľa ľudí na svete nieje takých ako si ty,úspešných na 100%v chudnutí, /som rada že som ťa spoznala/, /tak krásne si sa nakopla / a je len otázka času kedy začnú tie menejúspešné /ja/ podpichovať v domnienke že prezradíš fintu fň.No ale to všetko bolo v rámci toho že som si myslela že ked sa pozname už táááááák dlho, 😎 😎 😎 ,staré známe hihihi, budeš to chápať ako také posuvanie v pred , nie ako brzdenie..... takže končím s podpichovaním a už len važne debaty 😔 😔 😔 😔 😔 😔
Ešte raz prepač ak som ťa demotivovala .

debbie
22. feb 2011

asi som tu zase sama ☹

nanika
22. feb 2011

@debbie co by si si priala, aby som ti napisala, aby ti nebolo smutno? 🙂 Stale zehlim kosele 🙂

adky
22. feb 2011

@debbie Ahoj,nie je to tak 😨 Demotivovat si ma nedemotivovala. Aj yennn som pisala,ze zo zaciatku,ked ste to spomenuli prvy 1x, 2x ...brala som to aj ja ako srandu 😎 ,ale ked uz toho bolo viac,mala som z toho blby pocit,myslela som si ,ze tomu vazne verite 😕

adky
22. feb 2011

@nanika urcite je to ona,uz som jej tam napisala 😎

debbie
22. feb 2011

@adky no viac ako 2x sme to nepísali ... 😅 , a mrzí ma ak sme ťa tým už otravovali , nabuduce ak by som ti liezla s niečim na nervy a vadilo by ti to som za otvorenosť , priamo mi napíš a je to . 😉 A si šikulka a verííííme ti .... a ozaj , teším sa na fotečku v šatách isto budeš ako princezna a neda ti to čakať viac ako rok 😀

nanika
22. feb 2011

Musim si tu zanadavat. Za mojich chudsich cias, ked som sa po schudnuti pysila 72 kg, som si cez mma kupila krasne ruzove tricko so zltymi kolibrikmi. Uz vtedy mi bolo male, ale som si hovorila, ze este schudnem. Tak som ho ulozila na spodok skrine a teraz na jesen, ked ma draplo chudnutie na spodok pradelneho kosa na pranie. Bolo tam dlho, az sa mi ho "podarilo" omylom vyprat v pracke s utierkami na 60, hodci je to rucne jemne pranie. Tricko je kvalitne, lebo prezilo bez ujmy. Teraz som ho chytila, ze nebude zasa rok v kosi na zehlenie a zacala som zehlit. Je tam flak, co niekto hodil spinavu vec na neho a zaspinil, nieco mastneeeee. Mna porazi, to triko mi asi nie je sudene. Ale na jesen si ho ako 65 kg obleciem, flak-neflak, aby vedelo, ze sa mi nebude schovavat a spinit! Tak 🙂

debbie
22. feb 2011

@nanika žehlííííš , ešte , no to nieje nič vábne a ani ja by som nič nepísala chcela by som to mať z krku 😀 , hmmmm uvažujem čo by si mi mala tak ...........napíííísať....hm................ no že do leta budem na mojej predpôrodnej vahe 😀 😀 😀 😀 😀 ...hihihihi jááááááááááj som sa začala smiať ,... to je ale vtip ... 😀 😀 😀 😀

ivana82
22. feb 2011

@debbie viac ako rok cakat v pripade adky, tak tie saty z nej budu letiet a bude musiet kupovat nove, aj keby mali snurku vzadu... 😀 ale prajem jej to, nic v zlom 😉