Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@debbie ja budem rada, ak teraz do marca nebudem na predporodnej, ale poporodnej 🙂 Ale uz ju docahujem, este 2,5 kg a mam ju, potom dalsie 2 kg a budem na predporodnej 🙂 Joj, teraz si rucicky sucham, ako si nieco motivacne chutnucke na seba kupim 🙂 Debbie, ved ty si uz supis schudla, nieze do leta budes na predtehu vahe, ty ju tromfnes
Zajtra dojecha sestra, tak som v pokuseni na seba hodit take maskovacie oblecenie, aby si nevsimla, ze som schudla, ale tvar nezamaskujem hm. Alebo sa budem hrdit? 🙂
Baby počkajte mam motivačné foto hihihih dnes ma mm cvakol vo fitku 😀 😀 😀 😀 😀
Tak a idem sa hambiť papa večer 😀 😀 😀 . Ale nie idem mala je už hore ....papa
@debbie aj ja sa tesim na moju fotku,som zvedava ako budem v nich vyzerat 😀 No,ako 85 kilova princezna 😀 😀 😀
Chceme svadbu o tri roky,teraz na nu aj tak nemame peniazky,o 3 roky ked skoncim skolu,aspon poodkladame nejake peniaze aby mohla byt este krajsia, teraz si za 100vku kupujem saty - zaklad teda budem mat 😀
ahojte kocky aj ja by som sa rada pridala, aj ked chcem schudnut len nejake 4-5kg, co sa na mna nalepilo cez zimu a potrebujem trochu podporu, lebo mi to nejako nejde ako predtym a vy sa tu tak pekne drzite, tak som si povedala ze napisem🙂
@nanika o.k...skus zamaskovat 😉 aj ja sa maskujem...teda dom a nie ale pred ,,verejnostou,,,ano 😀 😀 😀 a ked pride moj cas s usmevom vykrocim 😎 😎 😎 😉 😀 a inak cvicis ci ako??
mne sa dnes taaak nechce...oci ma stipu...bud zo sminiek alebo z unavy...maly konecne spi a mala by som cvicit ale este sa dokopat k tomu...mam ms tak som ako taka lemricka...
@nanika no henta baba, co tam bola, to ani neviem o com tocila, ten prispevok bol pri inom, pri tej hadicke tusim, mali nejaku dokrutku, ale vsak to je jedno. Neboj, to tricko si ta pocka...aj na mna caka veeela peknych veci, co mam odlozene v skrini, ale nech si nemyslia, ze si tam budu len tak vylihovat 😉
aj ja idem asi trosku zehlit 😉 ked mi maly dovoli, uz vytiahol vsetky hrnce v kuchyni, musim najprv upratat to 😉
jasne, pred segrou sa rob, ze ty nic, ty muzikant, nech ma v lete vacsie soky 😉
@debbie ozaj si kocanda velika 😉
@adky no je to dost mozne, ze kym sa budes vydavat o tie tri roky a par mesiacov, tak ti saty budu ako ratafakovi plachtovi (sorry, toho ty asi nepoznas, kedze si o 10 rokov mladsia, to bola taka postavicka s plachtou) 😉 alebo budes mat tych 55 a budu akurat 😉
zatial len brucho, na zvysok nemam sil, ale tak snad sa nakopnem uz dakedy 🙂 Sa utesujem, ze zatial chudnutie u mna nie je podmienene zatial cvicenim 🙂
@katkav ej nepoznam-ratafaka poznam,dlhy krk-strapate biele vlasy,roztiahnute ruky a plachta - sa mi zda ze cerveno biela 😀 😀 Budu mi dobre,urcite....pod 65 kil nepojdem,pribrat uz nechcem nikdy v zivote (hoc by som sa musela stravovat presne takto ako teraz-nevadi,ale pribrat-uz NIKDY 😀 )

@nanika no daj vanish a flak bude preč a oper a nezažehli 😉