icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

debbie
22. feb 2011

@nanika no daj vanish a flak bude preč a oper a nezažehli 😉

debbie
22. feb 2011

@ivana82 nepísala že chce čakať viac tri roky či to som zase zle dedukovala ☹ msorry @adky a kedy to mate mať svadbu?

jojina11
22. feb 2011

@nanika ahoj aj ja som tu, malá konečne zaspala a asi je to fakt groka,nečítala som to celé, tak neviem

nanika
22. feb 2011

@debbie ja budem rada, ak teraz do marca nebudem na predporodnej, ale poporodnej 🙂 Ale uz ju docahujem, este 2,5 kg a mam ju, potom dalsie 2 kg a budem na predporodnej 🙂 Joj, teraz si rucicky sucham, ako si nieco motivacne chutnucke na seba kupim 🙂 Debbie, ved ty si uz supis schudla, nieze do leta budes na predtehu vahe, ty ju tromfnes

Zajtra dojecha sestra, tak som v pokuseni na seba hodit take maskovacie oblecenie, aby si nevsimla, ze som schudla, ale tvar nezamaskujem hm. Alebo sa budem hrdit? 🙂

nanika
22. feb 2011

@debbie zazehlila, kym som si to vsimla, je to taky prskanec nazltly na svetloruzovej :( Dala som zlcove mydlo, skusim preprat 🙂

debbie
22. feb 2011

Baby počkajte mam motivačné foto hihihih dnes ma mm cvakol vo fitku 😀 😀 😀 😀 😀

debbie
22. feb 2011

@nanika jasné že sa musíš ukazať v plnej krááááse a pochvaliť sa 😀 😀

ivana82
22. feb 2011

@debbie vravela ze o tri, ale ty si spominala cosi s rokom, tak ma to napadlo, ze ked nahodila taketo tempo, tak do roka jej budu volne 🙂

jojina11
22. feb 2011

@debbie tak daj 🙂 nech ťa vychválime do neba

ivana82
22. feb 2011

@debbie takisto cakam netrpezlivo na fotocku 🙂

jojina11
22. feb 2011

@nanika no len sa pochváľ, však si to zaslúžiš 🙂

debbie
22. feb 2011

Baby a vyškerena jak lečo 😀 😀 😀 som , lebo to bolo už po cvičení a išli sme domooooooooooooooov hihi 😀 😀

debbie
22. feb 2011

Tak a idem sa hambiť papa večer 😀 😀 😀 . Ale nie idem mala je už hore ....papa

ivana82
22. feb 2011

@debbie hiiiiiiiiiiiiiiii 🙂 ty si ale kocka 🙂 🙂 🙂 a ako ti to tam pri tych strojoch pristane...akoby si tam bola kazdy den... 😉 😀

adky
22. feb 2011

@debbie aj ja sa tesim na moju fotku,som zvedava ako budem v nich vyzerat 😀 No,ako 85 kilova princezna 😀 😀 😀
Chceme svadbu o tri roky,teraz na nu aj tak nemame peniazky,o 3 roky ked skoncim skolu,aspon poodkladame nejake peniaze aby mohla byt este krajsia, teraz si za 100vku kupujem saty - zaklad teda budem mat 😀

adky
22. feb 2011

@ivana82 tak sesterka mala 55 kil ked sa v nich vydavala....tolko mat nebudem asi nikdy 😀

adky
22. feb 2011

@debbie jaka kocica 🙂

jojina11
22. feb 2011

@debbie jaká kočka 🙂 🙂 🙂

ivanka85
22. feb 2011

ahojte kocky aj ja by som sa rada pridala, aj ked chcem schudnut len nejake 4-5kg, co sa na mna nalepilo cez zimu a potrebujem trochu podporu, lebo mi to nejako nejde ako predtym a vy sa tu tak pekne drzite, tak som si povedala ze napisem🙂

nanika
22. feb 2011

@jojina11 ano Joji, ty si mi to presne vzala z ust, ako z tej reklamy, ze aka kocka?
@debbie si moc krasna 🙂

nanika
22. feb 2011

@ivanka85 Cau Ivus, chces vediet ako na to, alebo ti staci len motivacia? 🙂

ivanka85
22. feb 2011

@nanika skor len ta motivacia a podpora, ja svoje tahy mam🙂moja naj slabost je sladke..

adky
22. feb 2011

@ivanka85 podpory ti dame kolko len chces a motivacia? chces vidiet fotky? 😀

ivanka85
22. feb 2011

@adky dakujem, bala som sa ze ma odpalkujete, ze co tu s 5kilami chcem..

macekovam
22. feb 2011

@nanika ahoj...ja som za zamaskovanie...o to vacsie bude prekvapenie...ja tiez teraz ani von nechodim....a tesim sa ked potom pojdem a mozno niekomu aj sanka padne si to vychutnaaaaaam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

nanika
22. feb 2011

@macekovam ved to, som na vazkach 🙂 Ale som skor za to maskovanie a velke divadelne vystupenie v lete 🙂 Take ze -20 kg by uz mohlo vtedy byt 🙂 Najblizie ju zasa uvidim na konci aprila cez sviatky 🙂 Aj tam by sa este dalo maskovat 🙂 Dam vediet, ci ma odhalila 🙂

macekovam
22. feb 2011

@nanika o.k...skus zamaskovat 😉 aj ja sa maskujem...teda dom a nie ale pred ,,verejnostou,,,ano 😀 😀 😀 a ked pride moj cas s usmevom vykrocim 😎 😎 😎 😉 😀 a inak cvicis ci ako??
mne sa dnes taaak nechce...oci ma stipu...bud zo sminiek alebo z unavy...maly konecne spi a mala by som cvicit ale este sa dokopat k tomu...mam ms tak som ako taka lemricka...

katkav
22. feb 2011

@nanika no henta baba, co tam bola, to ani neviem o com tocila, ten prispevok bol pri inom, pri tej hadicke tusim, mali nejaku dokrutku, ale vsak to je jedno. Neboj, to tricko si ta pocka...aj na mna caka veeela peknych veci, co mam odlozene v skrini, ale nech si nemyslia, ze si tam budu len tak vylihovat 😉
aj ja idem asi trosku zehlit 😉 ked mi maly dovoli, uz vytiahol vsetky hrnce v kuchyni, musim najprv upratat to 😉
jasne, pred segrou sa rob, ze ty nic, ty muzikant, nech ma v lete vacsie soky 😉
@debbie ozaj si kocanda velika 😉
@adky no je to dost mozne, ze kym sa budes vydavat o tie tri roky a par mesiacov, tak ti saty budu ako ratafakovi plachtovi (sorry, toho ty asi nepoznas, kedze si o 10 rokov mladsia, to bola taka postavicka s plachtou) 😉 alebo budes mat tych 55 a budu akurat 😉

nanika
22. feb 2011

zatial len brucho, na zvysok nemam sil, ale tak snad sa nakopnem uz dakedy 🙂 Sa utesujem, ze zatial chudnutie u mna nie je podmienene zatial cvicenim 🙂

adky
22. feb 2011

@katkav ej nepoznam-ratafaka poznam,dlhy krk-strapate biele vlasy,roztiahnute ruky a plachta - sa mi zda ze cerveno biela 😀 😀 Budu mi dobre,urcite....pod 65 kil nepojdem,pribrat uz nechcem nikdy v zivote (hoc by som sa musela stravovat presne takto ako teraz-nevadi,ale pribrat-uz NIKDY 😀 )