Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ja sa len modlim, nech pride ten cas, kedy tieto rifle zasa odlozim z dovodu nenositelnosti, ze mi budu padat 🙂
@nanika no v lete alebo na konci leta uz budu zase nenositelne 😉 inak trosku ti zavidim, ze uz mas vlastne odrodene, ze teraz schudnes a uz budes sexy cica navzdy 😉 ja teraz trosku schudnem a tehotenstvom zase priberiem trosku spat 😉 ja budem cica az tak o dva roky 😉
@adky waw, aj ty si sikulka 😉 ozaj budes mat do svadby tych 55 kil 😉
@adky no vidis, aka si sikulka 🙂
@katkav no no no, pri tvojej vahe nemusis uz v tehu pribrat ani kg a po porode mat o 10 kg menej ako pred porodom, to chce ale byt na saba prisna a ist si za svojim. Zo zdravotneho hladiska je to ok 🙂 Aj ked vyhovorka je to dobra, ved si mozem dopriat, kedy nie ked nie teraz 🙂

no ja som si dne s dala na seba rifle ledva zapla ale motivacia fantasticka , musiiiim.... od vianoc sa mipodarili 4 kila dat dole ale este je to straaaasne malo a vobec to nieje vidiet ... ale bude....slubujem