Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
fuha...62? mne by stačilo aj 67 😉 ...a tie kroky sa dáko naučíme 🙂
@nanika vies co, ja ked neviem kroky, tak si len tak skacem ako viem a hotovo, lebo hoci som niektore kroky skusala uz parkrat, neviem sa to naucit, asi by som si zauzlila nohy a ved to je aj tak o tom, ze mas radost z pohybu a tepova frekvencia zostava rovnaka aj ked len tak skaces 😉 si myslim 😉
@pandrholka uplne ta chapem, teraz mas stresu az az, drzim palce, nech je diplomovka co najskor dopisana, odovzdana, super ohodnotena, obhajena a nech mas konecne klud a diplom v ruke 😉 uz len par dniiii, ci do konca aprila? vsak ty si sikulka, odovzdas urcite skoro 😉 a bude po strese.
@katkav vďaka za slová podpory...človek to v takýchto chvíľach potrebuje....no jeden diplom už mám 😀 , ale tento je dôležitejší...no 4.4. odovzávame diplomky a dosť som to doteraz zanedbávala radšej som sa venovala drobcovi, ale do budúceho týždňa to na 100% dokončím 😎 ...a ešte ani mrchu som nemala tak možno tie chúťky aj tým 😅 ....ozaj aj mne by si mohla predpovedať dáku tú váhu do leta, keď už tu takto veštíš ostatným kočkám 😝
@pandrholka nemas za co, druhy diplom? ty bifla 😉
😀 😀 😀
pockaj, pozriem sa do carovnej gule 😀 😀 😀 no ty by si mala mat tak 60 kil okolo prveho jula 😉 lebo po skonceni diplomovky ti to pojde este lepsie ako doteraz, takze tvoje ustalene tempo 1 kilo za tyzden sa mozno este zrychli 😎 😵
@katkav no šak najskôr Bc.diplom a včul Ing.diplom 😀 ....fíha tá tvoja čarovná guľa mi vidí krásnu budúcnosť, kiežby mala aj pravdu 🙂 , takú váhu bych mala velice rada 😅
Ahojte dievcata, citam tu aj starsie prispevky, ale mi je do placu- ja mam 105 kil a nosim 48 velkost. To som tu jedina taka tucna? Mala aj niektora z vas take telisko ako ja? A za ako dlho to slo dolu? Dakujem.
@katikatika jaaaaaaaj, Kati, ty si nevidela nas album 🙂 Ak sa odhodlas postupit do neho foto, tak uvidis ostatne, co popridavali, aj aktualne, aj motivacne, zo stihlejsich cias. Heslo vieme len my, iny clovek sa do toho nedostane. Aj ked boli tu uz rozne fotky aj na forum popridavane. Ja s tebou ratam, ze si od tohto tyzdna zaclenena do nasej motivacnej tabulky, ok? A co si pipi? Nie si jednina s takou vahou, su tu aj take kocky. Len ty si momentalne dost specificka v tom, ze si sa nevyzierala, ako my ostatne, takze ked sme nastupili na upravu stravy, zacalo to ist dost prudko dole, ty si jedla primalo, tak to tak nemusi byt. Ale hlavne sa neporovnavaj, neboj, keby ti do Velkej noci vaha zliezla pod sto, ja by som na tvojom mieste skakala ako taka zabenka 🙂 A velkosti su take specificke, ja som v januari nosila este muzove dvoje rifle, lebo svoje veci som neobliekla, to je hanba, nie nosit 48 🙂 Az teraz mu ich pomaly vraciam 🙂
O druhej som bola hore aj ja, Ema sa rozhodla ukoncit spankovu cinnost :( Dufam, ze ty si bola uz jednou nozkou v posteli 🙂
ahojte baby tak ja som vcera zasa dostala pochvalu.....muz sroooboval ziarovku 🙂 a ja som na zemi cvicila on ze ,,no ale uz lepsie vyzeraaas,,, 🙂 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀 😅 hned som pridala este viac🙂
Baby posielam vám jeden link,kde vám poradia ako schudnúť a zadarmo.Dnes som to náhodou našla,ale pozor! Akcia je len do dnes! Tak kuk na : http://www.chcemschudnut.sk/ 😉
bre ránko žienky ako sa máme??? Ja nie žeby som mala krízu ale keď je také počasie ako je a nedá sa ísť von tak doma by som len niečo jedla .... Ja chcem aby bolo už pekne stačí keď ten vietor prestane fúkať ten vietor. Ale inak sa držím dnes idem na daňový úrad tak som zvedavá ako pochidím
boze ...zaostavam...mala si uz pustila taebo a obuva cvicky a ide cvicit.... 🙂 🙂 🙂 moje zlatko...cvici somnou aj brucho .....dokonca aj sama si ho v priebehu dna zapina....BUDE Z NEJ NIECO 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😀
@pandrholka jaaaj, ja som si myslela, ze si uz aj v nejakom obore Mgr a robis si este jeden, aby si ich mala viac 😉
no ja som ti vyvestila, ty mi musis pomoct, aby sa to aj splnilo.
@katikatika ja mam este stale cez stovku, zacinala som na 107,2, adky zacinala so 110 kilami a teraz ma 25 dole 😉 takze nie si najvacsia z nas 😉 urcite ti to s nami pojde lepsie 😉
Dobre ranko, tak z mojich plusovych dvoch kil na zaciatku tyzdna, je pol kila dole, snad uz pride aj mrcha, nech si zobrie aj dalsie gramy... 🙂
@nanika dobre vyzeras, vobec nie na tolko kil kolko mas, ale asi si vysoka... 🙂 blahozelam, len tak dalej 🙂
@katikatika ja som tu takisto taka gulicka..tiez nosim rovnaku velkost, takze sama urcite nie si...ale som tu uz 4 mesiace a schudla som, pokial sa to nejakym zazracnym sposobom nevrati 2,5 kg...viem, ze malo, ale turbulencie su u mna na tyzdennom poriadku... 😠
@nanika ale moja, co by si chcela, za ani nie dva mesiace si schudla cez 9 kil, nechaj telo nech si trosku privykne zase na vahu, trosku postoji a potom naberie znovu dych na chudnutie...nestresuj, pojde to dalej... 🙂
ake lahke je takto niekomu radit, ale ked si mam poradit sama, tak to tak nefunguje...kurnik... 😠 😠 😠
@katkav mala som cez 80, potom ked sme zacali spolu chodit, tak som mala okolo 75, tych 72-73 som schudla od aprila 08 asi do septembra - 16kg. Sa boji, ze budem chuda, ako moja sestra :( Boze, ved ja sa k takej cifre, ze 62 kg nepriblizim ani omylom 🙂 Ze ako bude pri mne vyzerat, ked ma 105 kg 🙂
Dobre ranko vam prajem dievčata,včera som sa sem dako nedostala tak až dnes vas dočitavam.Dnes ma čaka kopec žehlenia a aj upratat by sa dačo patrilo aj ked tu mame hned bordel ked sa naše decka dotoho pustia je moje snaha za 5 minut zničena 😀 😀 😀 Zajtra nas čaka oslava Luboš slavi narozky 35 a tak si pozval aj zopar znamych ,takže budu chlebičky,jednohubky ,zakusky a dake slane dobrotky a samozrejme aj alkohol to zase bude velke lakadlo pre moj jazyček,a už sa vidim ako to v pondelok dopadne 😠 😠 😠 Dnes hadam sa dostanem konečne aj k milovanej zumbe,ak vynecham strašne mi to chyba a citim sa daka nesvoja,ale to je u mna asi normalne pretože šport bol vždy moj koiček.Dnes na obed urobim rizoto s kuracim maskom a zeleninkou,ozaj naše detičky ked ma vidia jest tak už ma okupuju a tak sa vrhnu na zeleninku,mrkvu a soju doslova hltaju Vanesska ta si napcha aj 5 kuskov a potom je sranda ju sledovat ako sa stym chuda morduje aby to rozžuvala 😀 😀 😀
@elen58 aj mne maly kradne z taniera, lebo ja mam asi nieco lepsie ako ked to on vidi vo svojej miske 😉
@nanika a tvoja segra ma kolko kil? ja ked som sa zoznamila s mojim muzom, mali sme rozdiel 40 kil a prejedla som sa smerom k nemu ale teraz je velmi zlaty, velmi ma podporuje, rano mu vravim, ze mam pocit, ze sa citim stihlejsia ale vaha mi to nepotvrdila a on, ze len pokracuj, ide ti to, je zlaty 😉
@katkav 62 a este mi vyplakava, ze by chcela schudnut pod sestdesiat - ospravedlnujem sa aj tu babam, ktore sem chodia a su stihlejsie a pre dobry pocit im chyba par kg. U mojej sestry je to dost farizejske :( A kedze sa k takej vahe dopracovala nejedenim, podvyzivou a bulizmatizmom, beriem ju s obrovskou rezervou. Ja som uz pisala, ze po 65 nechcem ist, ale chcem mat aj nejaku svalovu hmotu. Do stadia, ze mi budu kosti trcat a ked budem mat nohy pri sebe, ze mi cez ne Ema prelezie sa urcite nemienim dostat. Ja viem, ze aj 70 kg bude uspech, ale ja som nikdy nevazila tolko, kolko by som si vzhladom na svoju kostru predstavovala, takze tuzim po dacom, o com este ani neviem, ako bude vyzerat 🙂

ahojte kočky...musím sa priznať trošku neposlúcham...niežeby som sa prejedala, právaže jem tak ako mám aj voda je o.k., ale včera som skoro do polnoci sedela nad diplomovkou a dala som si asi tak 50g bake rollsov a teraz na večeru jeden tenký plátok celozrnného chlebíka bo doma absolútne nič nemám ☹ ....som teraz dívala jeden album tu na MK a baby poviem vám tam bolo také dieťa, ktoré malo minulý mesiac sedem mesiacov a vážilo 14kíl 😅 , akože nechápem...
@nanika si kočka v tých rifliach 🙂