icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

jojina11
24. feb 2011

@katkav jéj nové foto, pékné
ahojte všetkým prajem pekný deň, snažila som sa uspať Vladku , ale už som to vzdala, pochoduje tu po postieľke a rehoce sa,musela som zložiť baldachín, lebo špekulovala, inak od včera štvornožkuje, teším sa ako blázon 😀

elen58
24. feb 2011

@nanika hej to su asi tie detičky všetky rovnake ,ja im sice chystam zvlašt do misiek ale potom ešte jedia so mnou a ked je tatka tak aj snim proste cely den len papaju 😀 😀 😀

nanika
24. feb 2011

@jojina11 super, Oli to nevedel a Ema na to zatial este neprisla 🙂

katkav
24. feb 2011

@nanika tento pocitac, usb video device a potom sa cvaknes 😉
ja viem, ze mam doma poklad. A ten tvoj nech neziarli, tam nech skusi schudnut trosku tiez a nechce, aby si bola zdrava a citila sa dobre? Vsak ani ja nemozem ist na svojich povodnych 62, pretoze mam teraz po tehotenstve prsia ako Pamela aj mi vtedy trcali kosti, to uz pri mojej vyske a tazsich kostiach nebolo zdrave. Asi pridem toho tvojho muza zbit 😉
@jojina11 dakujem 😉 len to stare bolo uz polrocne, tak som to zmenila 😉 este to nie je stihle foto, ale aj to bude

elen58
24. feb 2011

@katkav no spravne ideš nato ,len sa motivuj a do leta tie kilečka len tak budu lietat dole 😀 😀 😀 a pekne foto 🙂

katkav
24. feb 2011

@jojina11 tak budete mat v celom byte vylestene dlazky 😉 super, tesim sa s tebou, mne stvornozkoval dlho, potom zistil, ze sa da vyliezat na veci a chodil popri stenach 😉

katkav
24. feb 2011

@elen58 dakujem, no keby to tak islo, akoby som si priala, to by bolo super, asi pojdem na odsatie tuku 😀 😀 😀
to by bol ubytok v tabulke za tyzden 😉

jojina11
24. feb 2011

@nanika no veď ja sa asi teším viac ako ona sama 😀
inak včera som už začala viac piť, okrem čaju som zvládla aj pohár vody/ to je čo? 😀 / ale len tak nasilu, lebo mi to nejako ešte furt nechutí, na večeru som si sparila zeleninku a kúsok kuracieho, všetkým som narobila poriadne chute 😀
dnes som si dala ráno len jogurt + vločky + orechy trochu a samozrejme k tomu kávu/polepšila som sa, už bez cukru, ale vieš, že mi niekedy ten cukor chýba, preto asi aj tie prehrešky,/včera som zjedla dve salonky, no fuj hanba 😀

jojina11
24. feb 2011

@katkav Kati, naša už v chodítku lieta po kuchyni ako čert a za ruky kade tade ako raketa, ona začala skôr sedieť a potom hned na nohy a teraz len loziť, som si myslela , že ani nebude

nanika
24. feb 2011

@katkav ja to mam nie cez usb, ale na notebooku, je jeho sucastou... ale dakujem budem sa tomu musiet viac povednovat 🙂 Pekna foto 🙂

katkav
24. feb 2011

@nanika dakujem 😉 vsak aj ja mam kameru v notebooku a takto sa na nom robia web fotky 😉
@jojina11 mne niekto hovoril, ze sa choditko moc neodporuca, ze potom deticky chodia po spickach, ci co, uz si nepamatam, tak my sme ho ani nepouzivali 😉 takze mala zistila, ze lozenim sa dostane na miesto rychlejsie ako cakat, kym ju tam odvedies za ruky, sikulka 😉

luna22
24. feb 2011

odkial máte Zumbu? nedá sa to stiahnuť? 😀

jojina11
24. feb 2011

@katkav viem, my sme dostali, ale ja jej obujem topánočky a chodí pekne, dokonca, ked s nou chodím za ruky tak vôbec nestúpa na špičky, no malá už spí, idem ja niečo porobiť, zatiaľ pa pa

jojina11
24. feb 2011

no ešte taká čerstvá, neočesaná na pobavenie 😀 pridám fotku

macekovam
24. feb 2011

@katkav ahoj ...aj s prsiami sa da urobit zazrak....) uprednostni cvicenie kde budes vyskakovat...a uvidis ze zidu aj tie...viem co hovorim... 😉 mne v minulosti pomohol beh...ale teraz si ich pre zmenu chcem nechat....a zatial sa mi to dari...uvidim...tych sa zbavim az na koniec...ak ma to prejde... 😉 😉 🙂

jojina11
24. feb 2011

😀 😝

macekovam
24. feb 2011

baby...preco by sme sa mali prisposobovat my 105 kilovym chlapom( aj ja mam takeho🙂 )..ved nech sa oni prisposobia 60 kilovej zene....urcite im to neublizi stratit nejake to kilecko...moj sa uz nevie dockat spolocneho bicyklovania🙂

katkav
24. feb 2011

@jojina11 vyzeras uplne inak ako na tej fotke, co sme zvyknute 😉 vsak aj ja som sa fotila taka vselijaka so strapatymi vlasami 😉 sympatacka 😉

katkav
24. feb 2011

@macekovam no v lete tu asi nikto nebude, lebo vacsina z nas sa chysta na bicykle a korcule aj s drahymi polovickami, asi tu budeme iba v pondelky hlasit ubytky 😉
a ked budem skakat, nepokazi sa mi vazivo v prsniku alebo tak?

nanika
24. feb 2011

no, vypada to tak, ze ked som presla z vista na 7, tak mi to vyklirovalo, aaaaach

katkav
24. feb 2011

@nanika ani cez skype si nemozes spravit foto?

nanika
24. feb 2011

@katkav mam to, musela som znova nainstalovat ovladace, grrrrr

adky
24. feb 2011

@mykky opat herbalife? 😖 ked vidime na tej stranke tie koktejly-tak len herbalife to moze byt 😝

adky
24. feb 2011

@nanika
@katkav
@jojina11 jeeeej,jake kocice 😀

ivana82
24. feb 2011

ake ste zlate, co ste podavali nove fotocky...keby som vedela najst webku, tak aj ja sa odcvaknem
😀 😀 😀

adky
24. feb 2011

@macekovam ja sa prisposobujem 117 kilovemu chlapovi 😀 Pozri aku "desiatu" som mu minule spravila do roboty a ono samu to malilo ! Dokupil si este 3 lupacky k tomu 😀 😀
PS: to male pred toz bagetou,to je obycajny rozok-pre porovnanie 😀

adky
24. feb 2011

@ivana82 ak mas webku,cvaknes sa pomocou facebooku alebo skype alebo program na webku si mozes stiahnut ,na www.stahuj.cz su take programi,len treba pohladat 🙂

adky
24. feb 2011

@nanika nebola si ty blondynka?

nanika
24. feb 2011

@adky bola, uz mam tmavsie, toto je moja original farba, mam take vlasy ako ty 🙂

adky
24. feb 2011

@nanika ja mam tiez original farbu-mavala som spinavy blond,ale nejako som stmavla teraz cez zimu-v lete ma opat vytaha na spinavu blondynku 😀 😝 PS: tato farba ti viac sekne 😉