Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@katkav s nim je to az nenormalne kolko on do deba natrepe-pocas vianoc pribral 5 kil-katastrofa,kde su tie casy ked sme sa spoznali a on mal 88 ....teraz ma 117,sice vyska 190,ale sadielko uz na nom je vidiet,na fotke ktoru mam v profile je o 10 kil lahsi - a to bolo len toto leto 😀 Fakt by som ho radsej satila 😀
Čo dnes robíte na obed? 😒
Dobré ránko 😵 Dnes mi je už lepšie, tak od rána vyváram v kuchyni, počúvam pesničky a tancujem si, Mia ma sleduje a smeje sa na mne 😅 Robím karfiolové placky, už sa teším na obed.
@adky
@macekovam baby, takze sa takymto sposobom chvalite, ze ste dobre kucharky? 😀 ste si ich pekne vykrmili 😉
@adky asi nieco do cervena, vacsinou si taku davam na leto, lebo nemam rada tmavu hlavu, aby mi na nu velmi nepripekalo 😉 cocky su dobry napad, uz si si ich skusala niekedy dat do oka? inak uz nech je sobota, som hrozne zvedava na tie saticky, aka budes kocka 😉
@macekovam No chlapi sú pekný aj keď majú to kilečko na vyše a nikto sa nad tým nejako nepozastavuje, no ženy naopak. Ja tak závidím môjmu. On môže zjesť čo chce, koľko chce a kedy chce a stále je chudý ako palica...ach jaj....a potom drž diéty alebo sa stravuj zdravo,keď ti robí také chúťky.... ☹
moj mal 82 ked sme sa zobrali a ja 68 kg, takze sme si obaja nabalili minimalne o 20 kg viac, muzik ma teraz 111 kg aja o 20 kil viac ako ked sme sa spoznali... 😢 😢 😢 ja ich chcem naspat...minimalne tolko... 😔 ☹ ☹ ☹
@katkav na to ze sa zo zacitaku stazoval ze teda bohvie ako nevarim sa dobre vypapal...ale teraz uz chvali a hadze do seba jedna radost...boze...vcera si kupil litrovy smotanovy jogurt...no strach...nemala som ani odvahu pozriet kolko ho tam ostalo... 🙂 ale musim pochvalit aj zmenu ze prestal prisalat...
@mykky ja musim povedat po pravde..ze obedy jem ako on...aj teraz...ranajky som tiez nezmenila...akurat sladkosti nejem apridala som si viac zeleniny a smotanove veci nejem...necitim sa nijako obmedzovana stravou....teraz som SPOKOJNA...naozaj..a ked este chudnem no nemam co dodat..🙂
teraz som si dala cokoladovu farbu...este mam mokre vlasy a po prvy krat mi chytila ozaj na cokoladu...predtym to bolo take tmave teraz jak mliecna cokolada...
@katkav hmmm,cervena ti pojde-urcite ,az som zvedava-ked sem hodis stihlu fotecku s cervenou hrivou 😎
Sosovky som este nikdy nemala v oku,ale uz som sa na ne minule pytala ocnej,ze ked budem chciet,tak ma nauci ako si ich mama davat,ma take skusobne sosovky ktore nemaju ziadnu dioptriu-s nimi ma bude ucit,zistime ci mi nebude cervenat oko,rezat ma a tak,ale myslim ze nebude,nesmie,chcem sosovky,strasne 😀
Oooj,aj ja sa uz tesim na skusanie,o 16:30 mame prist na navstevu (ktovie preco tak neskoro 😕 ) Takze fotecky budu asi az okolo osmej 😀
@macekovam aj moj uz vyzera jak maco,ale velkyyy-je strasne vysoky a siroky 😀
Ked osm bola tucko aj ja tak som chcela aby priberal a priberal-aby som sa popri nom citila mala,viem,je to trapne,ale pocitovala som,ze to potrebujem 😀
Teraz by som uvitala keby kus schudol,ale ked mu to poviem tak len oponuje: nechcela si nahodou aby som pribral? Tak mas to mat ....no zabit ho malo 😀 😀 😀 😀
@adky ono je to dobre ked chlap jak chlap....ja to tak teda potrebujem ziadne steblo popri mne...ale zasa aj zdravie je dolezite....ten moj ak vysoky tlak...takze uz si pomaly zacina uvedomovat vaznost situacie...inak chrbat ma pekny...siroky,,,..,ramienka tiez mnam mnam ,suny take akuratne...( ako sa mi paci) 😀 iba brusko ma trosku vacsie...🙂ale aj to je pohoda...nebudem robit z komara somara 😀 😀 😀 😀
@macekovam ja si uz niekedy pripadam ako obohrata platna, pretoze tym, ze je maco ma zdravotne problemy, vyssi cukor, cholesterol aj tlak, takze mu stale hovorim, nech si dava pozor. Najhorsie je, ze ma blbu robotu, je vodic MHD, takze cely den sedi, pravidelne jedenie nehrozi, vypije vela kavy, aby za volantom nezaspal a minule mu bolo zle, pretoze nepije, on pri svojej vahe vypije za den ledva liter vody a vypije 5-6 kav, sice z automatu, ale aj tak. Ma s tym hneva. Do leta budes aka kocka 😉 Vsetky budeme 😉
@adky to je podla mna sila zvyku tie sosovky, sa naucis ich vkladat aj na to, ze ich mas v oku. 😉 Tak musim prist o osmej skontrolovat fotky 😉

@katkav ako to myslis??? ako ci sa ti nepokazi.... das si trocha volnejsiu podprsenku...aby sa ti tam mali kde tie prsia aj pohnut 😀 😀 a mozes...ale nie bez podprsenky!!!jednak je to nepohodlne a zasa ak mas tie prsia naozaj velke tak maju svoju vahu a mohli by sa ti ,,vytahat,,ak rozumies... 😅 😅 rozumies? 😅