Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@katkav ja vie,vsetko je o zvyku a ja si zvyknem,lebo velmi chcem 😀 Ved od detstva nosim okuliare,mala som 5 rokov ked som ich zacala nosit,nosim ich vkuse,ked som nastupil ana strednu skolu,mala som 2 rocne rebelske obdobie-zburila som sa proti nim,prestala nosit a hned sa mi vysupli dioptrie z -0,5 na -2,5 😠 teraz mi je to luto 😔
no dievcata, keby si vas teraz precitali, tak neviem neviem ci by neboli doma tiche domacnosti 😀 😀 😀 ale robim si srandu, lebo ja nemam doma modela, a on to o sebe aj hrdo tvrdi, no v poslednej dobe sa akosi snazi schudnut dal dole 3 kila, tak sa trochu vytesuje, len vcera vecer pred spanim v zrkadle, stale mam este velkeeeee brucho....inac je so vsetkym na svoje kila spokojny, ako hovori... 🙂
@adky mas take slabe dioptrie??? jak ti zavidim, ja nosim od druhej triedy na zakladke a vzdy sa to horsi...este jeden porod a potom zacnem vazne uvazovat o laserovej operacii oci...uz o nej teraz uvazujem, manzel aj mama ma nahovaraju, ale chcem az po porode...ked bude druhy... 🙂
@ivana82 och boze,to mi je luto 😔 Ale preco si nerodila s okuliarmi? Ja som rodila v monobloku,okuliare som sice nemala na ociach,ale mala som ich pri sebe,polozila som si ich aj s mobilom hned vedla porodnej postele-na plechovy stolik na ktorom mali sestricky naradie,injekcie atd. urcite by ti dovolili nasadit si ich,ked si uz mala po tom 😨
@adky nejak som to prezila, len mi bolo luto, ze som ho nevidela a hodila divny vyraz v tvari, ked mi povedali, ze aha tu je vas malicky...a ja som ho ani nevidela... ☹ cisarsky som mala kvoli zlemu ctg, no ked som spomenula porodnikovi velkost dioptrii, tak velmi uz nevahal s cisarskym...
@ivana82 och,si neviem predstavit,ze bez okuliarov si nevidela ani machulu na vzdialenost 1,5 metra....ja ked dam teraz dole "škuľky" tak na taku vzdialenost vidim postavy,len oci,usta,nos su rozmazane.....a to som si doteraz myslela ze jak som na tom hrozne,nikdy nie je tak zle aby nemohlo byt este horsie ☹
Ale preco sa ti po porode zhorsili dioptrie? Ved ked si mala cisarsky,tak si nemusela tlacit a tym padom by sa nemal zhorsit zrak....alebo na zrak vplyva aj cele tehotenstvo? 😕
ja nosim tiez kontaktne, 2,75 do dialky, tiez som ich nemala pri cisarakoch, pri Olinkovi ma uspavali, videla som ho asi po 20 hodinach. Emu som videla chvala bohu hned, aj to sa dohadovali, ci to je chlapec, ci dievca. V tom okamyhu mi bolo suma fuk, ako vyzera, hlavne, ze je uz tu a je vsetko ok 🙂
Boli sme pozriet to detske centrum pri nas v Danubii, tak tam asi budeme od pondelka chodit, teraz je to tam narvate, ked maju decka prazdniny, ani sme tam nezostali :( Ale, zasa, kupila som si v Koloseu rifle, su mi akurat, elasticke, nestali ani 6 eur, tak som rada, uz nebudem chodit ako somrak 🙂
baby ktore ste z blavy??? chystam sa tam do skoly🙂
😉
@ivana82 ahoj, hovoris, ze mas dioptrie a stale sa to zhorsuje. Neviem, ci sa to da v takom stave operovat, ael ak ano, tak chod do toho. Lebo myslim,oni ti nevedia odstranit uplne vsetky dioptrie. Ja som bola na operacii pred 5 rokmi a nezhorsil sa mi odvtedy zrak - a v lete mozem nosit slnecne bryle - je to skvele.
@adky bola som sa pozriet na fotky - sama som prispela - lepsie povedane nanika to za mna urobila. Ty si naozaj neuveritelne schudla. Ako sa da 20 kg za 3 mesiace?
ahojte dievcata 😉 ja som asi fakt neschopna,ale ja sa ku vam do albumu na flickri nemozem dostat,aj ked mam meno aj heslo.proste to tam odo mna furt chce email adresu.ako sa tam prihlasujete?prosim
@adky @vejula @pink_lady @tinika @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @katusradus @zuzuh @debbie @ivca17 @lusia_99 @maya30 @katkav @ivana82 @fatulda @ellysa @maatkka @jojina11 @oacka @elka74 @macekovam @elen58 @michaelapillarova @idris @groka @sanym @vikykis @zuzub @ined @ada001 @betty21 @gajana1 @akika722 @filipal @elina313 @mirmaj @pandrholka @mykky @nanika @hirunka @son1cka @zana0077 @sonya16 @martinkah @tinockaaa
OK babule na flicky práve píše že čo chvíľka presiahneme limit na fotky ak by sme chceli viacej fotiek tak treba si zaplatiť a myslím že to nechceme tak navrhujem že spravím koláž aby sa tam zmestili fotečky čo vy na to ??

@adky tesim sa na fotky🙂 budes ako princeznicka🙂