Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@katikatika Ahoj,no neviem ako sa da tak zhodit,teraz je to uz 5 mesiacov a 26 kil,ide to uz pomalsie,ale hlavna vec,ze ide 😀
@katikatika podla mna sa musis asi nastavit na to, ze so svojou vahou chces nieco robit a potom byt prisna ako bola na seba adky na zaciatku, teraz uz trosku neposlucha, ale na zaciatku si nedovolila vobec nic, ziadny kusok sladkeho a pod. Papat zdravo, 5x za den a uvidis ako ti to pojde. Tiez asi zalezi aj na tom, kolko mas rokov, lebo si myslim, ze ked si uz trosku starsia a vyskusala milion diet, tak to ide pomalsie. Povedz si, ze sa do toho pustis naplno a uvidis ako ti to pojde. Daj si realny ciel tak 4-5 kil za mesiac (prvy mesiac ide na zaciatku aj trochu vody) a uvidis ako to pojde. 😉 nechci 20 kil za 3 mesiace alebo 25 za 4 mesiace, lebo ked zistis, ze ti to nejde rychlo, tak to vzdas a budes spat, tam kde si bola.
dievcata,skusam a skusam a nic ☹ mne tam hned napise ze zly ID,odo mna tam chce mail adresu a ked tam napisem len zienky.sikovne tam mi tam opat napise invalid ID or pasword.ja sa tam ku vam asi nedostanem ☹
baby tak dnes to posieram pekne, u starkej kolačiky a tak. hanbim hanbim... od zajtra si vstupujem dom svedomia 😔
ahojte babuľky....tak vidím, že dnes ste sa tu zase trošičku s tým písaním rozšantili...idem dočítať, ale najprv sa pochválim....jedlo je už o.k. žiadne mini prehrešky...tetno týždeň mám už za sebou úspešne dve skúšky (že za B 😀 ) ešte jedna posledná ma čaká a ja diplomka je na dobrej ceste do cieľa 😀 ...hneď je človeku lepšie na duši a ľahšie sa chudne 🙂
@katkav nooo tak to by som musela byť veľmo šikovná aby som v dvadsiatichtroch rokoch mala za sebou napr. ten spomínaní Mgr. titul 😎
@pandrholka vsak aj take sikulky sa najdu, ze zvladnu dva tituly naraz 😉 gratulujem ku skuske 😉 uz sa blizis k cielu, super 😉 pred chvilkou ma maly bodol do nohy s vidlickou, mam tam normalne dieru a tiekla mi z tade krv, asi aj ja potrebujem nanho zbrojny pas ako nanika na svoje deti 😉 zajtra ma manzel volno, ale pre zmenu dostal chripku aj on, takze sa nebudem nudit, budem mat doma pacienta 😉
@katkav máš veru pravdu, že sú aj takí ktorí zvládajú dve školy naraz...ďakujem....no pekne, že s vidličkou 😅 ...mňa re zmenu v utorok malý tak kusol tými jeho dvomi dolnými tesákmi, že ešte dnes mi je na malíčku tan kusanec poznať, normálne tam mám taký červený šráf...neviem čo ho to pochytilo takto kúsať...v sobotu mi skoro ukazovák ukusol 😀 ...no keď sú chlapi chorí, to je horšie ako keď je dieťa choré....mne dnes v noci príde konečne mm domov na víkend a v pondelok zase na týždeň preč a potom už dúfam, že bude zase na chvíľku pokoj s tými jeho služobkami 🙂
@pandrholka aspon prinesie domov korunky. Ja mam tento tyzden pocit, ze sa mi asi vaha nepohne, ma asi v pondelok porazi a to vcelku poslucham. Asi budem musiet zase vazit potraviny, aby sa mi nastartovalo zase chudnutie 😉 dnes mi mm kupil genialny chlebik, same semiacka bol a nezjedla som z neho iba jeden krajec, hanba velikaaa, ale tak chutny chlieb som davno nejedla.

@idris ja navrhujem-co tak spravit si album cez google na picaso webe? Je to aj lahsie a prehladnejsie 😎