Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@awalancha3 ja som mala tiez dlho nafuknute brucho ako par mesiacov pred porodom, teraz to je uz trosku lepsie 😉 neboj to sa spravi.
ste ma potesili......... som z toho uplne na nervy, ani stiahnut mi nejde ako keby mi tam visela nezrolovana maternica.... inak, aby som sa pridala do temy- ja som bola vzdy bambula..... mavala som takych 80-90 kg a bolo to napodiv OK (mam 172 cm), potom ale po tej 30tke do 40 tky som pribrala na 110 kg a to uz bolo trochu blbé, ale stále sa s tým dalo behat, byt ohybná, do posilky a tak....... pocas tehu som pribrala 20 kg a teda rodit som isla so 130 kg, viem, znie to strasne ale nejakym zázrakom sa mi podarilo byt stále ešte pekná 😉 ...no.... a teraz mám 122....keby som mala 90 kg bola by som najstastnejsi clovek pod slnkom...... raz som v zivote mala 78 kg a to sa ma vsetci pytali ci netrpim smrtelnou chorobou......... skrátka........nutne potrebujem schudnut lebo uz sa mi zle rano vstava, zle dycha a vsetky tie veci..... a to brusisko ma trapi............stale kojim, tak sa bojim cvicit alebo drzat nejaku dietu, von bez malej sa tiez moc nedostanem....................hmmm ☹
@awalancha3 poslem ti ip, uz schudli podobne vahy, napr. adky 🙂
ahojte chcem sa tiez podelit o skusennost,nemohla a nemohla som schudnut,az mi znama co robil v lekarni poradila reductil,dala som si ho predpisat na 2mesiace a schudla som z 73 na 63,bez diet a cviceni,teda chodila som len kocikovat,len smola velka ze uz sa neda nikde kupit tak ked budem teraz po porode tak som zvedava ako to pojde dolu☹
Ahojte. Dnes mám dobrú náladu, Mia má presne 6 mesiacov 😵 svokra mi prišla oznámiť, že poobede sa ide na nákupy, lebo má poukážky na zľavy do obchodov s oblečením. Tak si možno nájdem niečo aj na seba.
Obed sa mi varí, dnes robím plnené pšeničné plátky s mozarelou a paradajkami.
Vidím, že preberáte svojich súrodencov a rodiny, na tú svoju radšej ani nemyslím... 😔
@klarompat reductil? to ani nepoznam 😀 Neboj,aj ked ho uz nevyrabaju,kila pojdu urcite dole,staci len pravidelna,zdrava,vyvazena strava a pit vela cistej vodicky,vzdat sa sladkosti,slanosti a kila pojdu dole aj bez cvicenia (ja som zivy priklad,ze chudnut sa da aj bez cvicenia,ale uz by sa patrilo aj mne cvicit-ovisla mi koza 😝 )
@adky ďakujeme 🙂
Dúfam, že si kúpim už niečo aspoň o číslo menšie, aby sa mi zvýšilo sebavedomie 😅
Pšeničné plátky... na Slovensku je to niečo takéto http://img.mimibazar.sk/h/bs/10/090419/20/l3738... len to uvaríš, urobíš do toho dieru a naplníš čím chceš (napr. syr a paradajky) a dáš zapiecť 😉 Úžasná dobrotka! Pri tých baleniach zvyknú byť aj recepty priložené, skús pozrieť v obchode 🙂
Lebo mám s rodinou veľmi zlé vzťahy ☹
jaj prepacte je to reductil 15mg, asi skusim to cvicenie,lebo inak to nepojde🙂
@awalancha3 och,velmi dobre viem ake to je mat viac ako 100 kil,to hnusne trojciferne cislo 😠 Ja som pred 5 mesiacmi zacala s vahou 110,2,dnes mam 84,4 a citim sa-fantasticky. Stale mam co zlepsovat,ovisla mi koza,som jak zelatina,ALE! Ten pocit,byt "lahka",vecer ist spar a rano vstavat s lahkym zaludkom,byt ohybnejsia,krajsia,nezadychavat sa jak slon- stoji za vsetko-aj za to,ze pod oblecenim nie je moje tela az take vabne,kvoli tej kozi,ale citala som ,ze pravidelnym natieranim a,mnou tak nenavidenim, cvicenim (aspon tie brusaky a drepy-kedze koza mi ovisla na bruchu a vnutornych stehnach) sa koza stiahne, na stranke www.chudnutie-ako.sk su baby,ktore schudli 35-40 kil a koza sa im stiahla po roku od ukoncenia chudnutia,takze neprestavam verit 😎
Cvicit zatial nemusis a to ze kojis-nevadi,ved nebudes hladovat,mliecko budes mat aj nadalej kvalitne,aj ked prejdes na racionalnu stravu,papala by si pravidelne 5x do dna a pila dostatok cistej vody 🙂
@mia258 kup si,hoc aj o 2 cisla mensie-motivuje ta to,ja som si vcera kupila mikinu o velkosti S ,uhm,no,neviem kedy si ju obleciem,ale raz urcite,lebo ja to dokazem 😀 Je krasna,zamatova-take ja lubim,cize musim sa do nej vtrepat,niekedy 😀
Fiiha,take psenicne platky som este nikdy nevidela,vau,musim popozerat,snad ich najdem aspon v tescu,paci sa mi to 😀
Je mi luto,ze mas blbe vztahy s rodinou 😔
@adky kúpila by som si aj o tri, ale to bude skôr pre Miu ako pre mňa 😀 Snáď mi niečo sadne, robím si zálusk na nejaké slušnejšie sako a riflovú bundu 😵 Nech som na jar, keď sa oteplí, o niečo väčšia kočka 😅
Ja ich milujem, zložením úplne nahradia mäso, takže potom mi nechýbajú bielkoviny a chutia mi viac.
Aj mne je to ľúto, veľa som sa už kvôli tomu naplakala, ale nezmením to, tak si na to musím nejako zvyknúť 😒
@awalancha3 😲 😲 teraz pozeram na fotky v albume a nejde mi dokopy vek a vyzor......naaaaadherne vyzeras/ vyzerate 😀
@klarompat ...........ach jo, reductil...to bol zazracny liek, z neho sa chudlo jedna radost.......vedeli preco ho stiahli z trhu, z neho sa totiz naozaj chudlo a tak nemali odbyt iné sajrajty na chudnutie, z ktorých sa nikdy neschudne........tlak farmaloby bol neunosny............ale este mam jedno cele balenie schovane, tak sa neviem dockat kedy skoncim s kojenim........... kombinacia Lkarnitinu, cvicenia a reductilu sposobuje uplne nenormalne rychle chudnutie.........
ja by som sa rada pridal do vasej tabulky.............. ale bojim sa ze ked nahodou priberiem za ten tyzden tak sa budem medzi vami co stale chudnu citit ako vydedenec.......... 😒
@awalancha3 presne tak ako pisete, predavaju lieky z ktorych sa nechudne,tolke peniaze stoja a stych co sa chudne tie stiahnu,podla mna je riziko pri ktorom kolvek, uvidime ci reductil niecim nenahradia ,inak to 1balenie schovane zaaavidiiim 😉
@adky ......hej hej, vyzeram mladsie, ale to nie je moja zasluha, to je genetika, babička umrela v 70ke bez jedinej vrasky..snad par mimickych okolo ust a očí.... dúfam, že budem po nej............lebo rovesníčky maju už tých vrások dosť...... ja som so sebou velmi spokojna- len tá váha, tá váha........tá ma štve strašne, a ako povedal náš sused "už začína byť moja krása v tuku za(k)liata"................
@awalancha3 preco ako vydedenc? Ved nikto nie je dokonaly,aj my priberame,niekto kilo,niekto pol,hlavne je najst v sebe odvahu,postavit s ana nohy a opat pokracovat,nepoddat sa tomu hned po prvom neuspechu
@awalancha3 vau,taku genetiku chcem aj ja 😀
@awalancha3 s nami to zvládneš a pôjde to 😵 😵 😵
júú ja dnes idem na Zumbu tak sa teším ako si poskáčem. Na obed som robila čínu tak plné spokojné bruško mám 🙂 ako aj ja mám odložené jedné nohavice a čakajú ma už 9 rokov 😅 😅 ale túto zimu by som ich chcela natiahnuť na seba ako v páse sú ok len tie stehná 😔 😔 😔
ahojte idem vas dočítať trošku, ako sa darí čo nové?
som tu sama? 😔 😕

@awalancha3 joj 3 mesaiace po porode som mala aj ja brucho ako v 6tom mesiaci.. podla mna to je normalne, teraz je to už o poznanie lepšie už si ludia nemyslia že som v tom ked ma vidia 😉 to chce len čas