Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Dobre ranko babulky idem sa pochvalit vaha -600g ,takže sa vytešujem a to boli aj prehrešky a jake 😀 Inak babenky všetkym gratulujem k ubytku,čo stagnuju alebo pribrali hlavu hore ideme dalej @nanika tebe mojko velmi gratuluuuuuuuuuuuuujem k sedmičke nakoniec si sa predsa len dočkala. 🙂
@pandrholka @yennn babulky, dakujem za podporu. Vazit jedlo som skusala, vtedy to slo, ale takisto v obdobi mrchy to nepomahalo... 🙂 dakujem, ze si ma nechate aj tak, s pluskovymi hodnotami... ☹
Abhojte,takže ja mám dnešnú váhu 83,8 ...za týžden dole - 1,4 kg
Meranie: stehno 58 zadok 104 pas 86 prsia 98
Suma sumárum: Za mesiac
váha - 2,3kg
pás -1cm
prsia -1 cm
zadok -3 cm
stehno - 2,5 cm
Za takmer 5 mesiacov:
Váha - 26,4
pás -14 cm
prsia -14 cm
zadok - 20 cm
stehno -20 cm
Je to možné aby som z každej partie schudla rovnako? 😕
😀 😀
@adky kraaaaaasny ubytok, priznaj sa, ze si sa snazila schudnut co najviac do tych siat v sobotu, aby si vyzerala co najlepsie, co*??? 😀 neber to v zlom, len si robim srandu 🙂 naozaj krasny ubytok...
Babulky, vsetky co ste schudli srdecne blahozelaaaaaaaaaam, ste super 🙂 som na Vas hrda 🙂
@adky ja neviem, asi ten chirurg ma taky plny program 😠 Ked ho pustili minule z nemocnice, lebo neboli dobre vysledky, dostal cakaciu dobu mesiac - ale neviem ci preto aby sa zlepsili vysledky (ktore mimochodom stale nie su dobre) alebo preto ze su tam take terminy, no uvidime aky termin dostaneme teraz, ved dam vediet. Ale nechcem vas uz s tym otravovat. 😉
@macekovam prepáč, dúfam,že som sa ťa nedotkla asi ma zmiatol koment od naniky, ktorá uviedla jednotné číslo 😅
ahojte dievčatá , tak ja som dnes v mínuse -0.7 kg, neviem ako dnes budem tu na fóre, lebo malá je velmi mrchavá, neviem, čo sa deje, žeby konečne zúbky? idem vás dočítať a hlavne grafulujem všetkým, ktoré schudli, a tým , čo nedchudli želám pevnú vôľu a chuť nevzdávať sa 🙂
@yennn a aka operacia ho čaka? a ake zive očkovanie maleho?
baby ja som sa včera dozvedela, že synovec ma najvyssie stadium leukemie .( musi ist na transplantaciu :( a to bolo povedane, ze ma len stredny stupen :( ale dosli vysledky z kostnej drene po 2 tyzdnoch :( som z toho velmi smutna
@nanika
@pandrholka
@adky
@macekovam gratulujem k ubytku baby ide vam to super 😀 😀 😀
@pandrholka nic sa nestalo pohodicka.... 😎

@pandrholka no ale ja som nenapisala 5 cm zo stehna ale zo stehien...ako som to mala napisat??? ked berieme povrch tela ako taky tak zo stehien je zo stehien... 🙂 😉