icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

macekovam
28. feb 2011

@pandrholka no ale ja som nenapisala 5 cm zo stehna ale zo stehien...ako som to mala napisat??? ked berieme povrch tela ako taky tak zo stehien je zo stehien... 🙂 😉

adky
28. feb 2011

@yennn je mi luto,ze sa mu odlozila operacia,mohli ste to mat skor za sebou ☹ Prajem mu skore uzdravenie a tebe pevne nervy 😒

yennn
28. feb 2011

@adky no dakujem, fakt som z toho na nervy, uz som bola psychicky nastavena, vsetko nachystane, ktovie kedy zase bude termin 😠 Uz som fakt myslela ze to budeme mat z krku 😠

elen58
28. feb 2011

Dobre ranko babulky idem sa pochvalit vaha -600g ,takže sa vytešujem a to boli aj prehrešky a jake 😀 Inak babenky všetkym gratulujem k ubytku,čo stagnuju alebo pribrali hlavu hore ideme dalej @nanika tebe mojko velmi gratuluuuuuuuuuuuuujem k sedmičke nakoniec si sa predsa len dočkala. 🙂

ivana82
28. feb 2011

@pandrholka @yennn babulky, dakujem za podporu. Vazit jedlo som skusala, vtedy to slo, ale takisto v obdobi mrchy to nepomahalo... 🙂 dakujem, ze si ma nechate aj tak, s pluskovymi hodnotami... ☹

adky
28. feb 2011

Abhojte,takže ja mám dnešnú váhu 83,8 ...za týžden dole - 1,4 kg
Meranie: stehno 58 zadok 104 pas 86 prsia 98

Suma sumárum: Za mesiac
váha - 2,3kg
pás -1cm
prsia -1 cm
zadok -3 cm
stehno - 2,5 cm

Za takmer 5 mesiacov:
Váha - 26,4
pás -14 cm
prsia -14 cm
zadok - 20 cm
stehno -20 cm

Je to možné aby som z každej partie schudla rovnako? 😕
😀 😀

ivana82
28. feb 2011

@nanika blahozelam k sedmickeeee, vravela som, ze tento tyzden to das 🙂 🙂 🙂 uz len kvoli vasim uspechom sa tu oplati ostat... 🙂

adky
28. feb 2011

@yennn Na taku operaciu sa dlho caka? Of,moja,ja tiez dufam,ze to uz budete mat za sebou,ved to je strasne na psychiku ked sa to takto pretahuje ☹

ivana82
28. feb 2011

@adky kraaaaaasny ubytok, priznaj sa, ze si sa snazila schudnut co najviac do tych siat v sobotu, aby si vyzerala co najlepsie, co*??? 😀 neber to v zlom, len si robim srandu 🙂 naozaj krasny ubytok...

Babulky, vsetky co ste schudli srdecne blahozelaaaaaaaaaam, ste super 🙂 som na Vas hrda 🙂

adky
28. feb 2011

@nanika BLAHOŽELÁÁÁM k 7mičkeeeeeeee .....vaaaaau,aj ja ju chceeeem,zavidim ale v dobrom 😀

yennn
28. feb 2011

@adky 20 centi zo stehna? Uf to som si ani nevsimla! Perfektne vysledky moja, sme na teba hrde 😀 Tak to uz mas tu nasu vysnivanu "dieru" medzi stehnami? 😀 😀 😀

adky
28. feb 2011

@ivana82 no samozrejme ze aj saty boli motivaciou 😀 Dakujeeeem

yennn
28. feb 2011

@adky náádherná nevesta, krááásne šaty! No veru - oplatilo sa ti schudnúť 😀

adky
28. feb 2011

@yennn a vies zeš ani nemam? mam tam zrolovanu kozu 😠 nie velmi,ale mam,musim odfotit a dam sem foto-som taka cela zelatinova,pod oblecenim nevidno,ale neviem jak sa ja v lete vyzleciem do plaviek 😀

yennn
28. feb 2011

@adky ja neviem, asi ten chirurg ma taky plny program 😠 Ked ho pustili minule z nemocnice, lebo neboli dobre vysledky, dostal cakaciu dobu mesiac - ale neviem ci preto aby sa zlepsili vysledky (ktore mimochodom stale nie su dobre) alebo preto ze su tam take terminy, no uvidime aky termin dostaneme teraz, ved dam vediet. Ale nechcem vas uz s tym otravovat. 😉

adky
28. feb 2011

@yennn dakujeeeeem,oplatilo sa a som rada,tesim sa ked dojdem do ciela,som zvedava sama na seba 😀

pandrholka
28. feb 2011

@macekovam prepáč, dúfam,že som sa ťa nedotkla asi ma zmiatol koment od naniky, ktorá uviedla jednotné číslo 😅

elen58
28. feb 2011

@yennn držim palce ,aby toto tažke obdobie pominulo a nastalo už len to dobre,čo si budeme vypravat nemaš to teraz veru lahke a tak ta kriza sa ti odpušta ,ved ked nastane klud a harmonia v rodinke aj to chudnutie ide lahšie,ale držiš sa pekne 🙂

yennn
28. feb 2011

@elen58 no len ja si nejak tu krizu odpustit neviem 😒 Ale dakujem 😉

adky
28. feb 2011

@yennn och, a to sa nenajde v Blave iny chirurg? Ved clovek ma slobodnu volu a mozes si vybrat akeho ty chces chirurga,nie? nejakeho takeho,ktory by mal volny termin skor....aby ste dlho necakali

jojina11
28. feb 2011

ahojte dievčatá , tak ja som dnes v mínuse -0.7 kg, neviem ako dnes budem tu na fóre, lebo malá je velmi mrchavá, neviem, čo sa deje, žeby konečne zúbky? idem vás dočítať a hlavne grafulujem všetkým, ktoré schudli, a tým , čo nedchudli želám pevnú vôľu a chuť nevzdávať sa 🙂

tinika
28. feb 2011

@yennn a aka operacia ho čaka? a ake zive očkovanie maleho?

baby ja som sa včera dozvedela, že synovec ma najvyssie stadium leukemie .( musi ist na transplantaciu :( a to bolo povedane, ze ma len stredny stupen :( ale dosli vysledky z kostnej drene po 2 tyzdnoch :( som z toho velmi smutna

elen58
28. feb 2011

@nanika
@pandrholka
@adky
@macekovam gratulujem k ubytku baby ide vam to super 😀 😀 😀

elen58
28. feb 2011

@jojina11 zabudla som na teba Joji skvele konečne si sa pohla smerom vpred aj ty super 😀 😀 😀

macekovam
28. feb 2011

@pandrholka nic sa nestalo pohodicka.... 😎

macekovam
28. feb 2011

@jojina11 gratulujem....konecne ze?

adky
28. feb 2011

@elen58
@jojina11 gratulujeeeem 😀

macekovam
28. feb 2011

@adky aj ja si ta rada pozriem... 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

nanika
28. feb 2011

@ivana82 ty ma chces nahnevat? Zasa sa mam opakovat, ze pozri na mna, takto chces dopadnut a pribrat 8 kg za dva mesiace? Len sa pekne snaz dalej, vysledok sa coskoro objavi 🙂 Ved si nasa, my si ta nedame 🙂

adky
28. feb 2011

@maya30
@macekovam Gratulujem k ubytku 😉

A aj vsetkym ostatnym babam ktore schudli garulujem 🙂