Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@luna22 o a k tym striam,tak ja mam z avonu na to krem a je veeelmi dobry 😉 v takej fialovej tube.stoji okolo 11 euri,ale oni furt nejaku akciu na to robia.vsak poznas avon 😀 a v dmke maju velmy dobry babylove olej na strie.ten stoji nejakych 3-4euri.ono strie casom blednu.ja som cih mala uplne bordove po porode a teraz rok a pol po porode su bledunko ruzove a niektore uz biele.
ahojte kocky. Po dlhej odmlkke som tu. Tieto posledne 2 tyzdne boli narocne. Prerabka bytu+ u mna chripka,z malym v nemocnici. Ale nakoniec sme to zvladli. Od piatku sme doma. Pomali upratujem. Este, ze je vonku krasne 😵 . Nehnevajte sa nemam cas vsetko docitat ☹
dievcata viem ze tu uz na tuto temu bola rec ,ale ak by mal niekto zaujem o Emulips kludne sa mozete na mna oratit. Pocula som o nom toho vela a urcite aj vytak som zacala o nom zhanat viac informacii a dozvedelA som sa ze to nie je pripravok na "chudnutie" ,sprievodnym javom uzivania je chudnutie ale samotny vyrobok na to nesluzi. A preco tu o nom ropravam? Pred par dnami som mala telefonat s panom ,ktory je poradcom pri chudnuti ,dostala som sa k nemu cez rozne stranky kde som sa chcela co to docitat o chudnuti ,ale kedze na program nemam peniazky tak to ostalo iba pri rozhovore o chudnuti a potvrdil mi to co som sa aj docitala a to ze na to aby sa rozbehlo spalovanie je potrebne "DETOXIKOVAT " organizmus(toxiny-spomaluju spalovanie tukov),az potom nastane zrychlene spalovanie tukov. a tento Emulips sluzi presne na to na upravu travenia a Detoxikaciu organizmu.Dneszacinam s vami chudnut a od dnes som zacala brat aj tento produkt,. Budem vas teda informovat ako na mna posobi... 😵
@bobocka a nevieš či ten krém je na už vzniknuté strie? Lebo ja potrebujem na odstranenie strii. A celulitídia, tzo je ďalší problém, ale to má asi zatial najmenej trápi.Ja som si tak dávala krém na celulitidu s takým valčekom - to bol na to určený - až mám riadne modriny na stehnách.
@luna22 celulitidu neries, ta sa da upravit stravou, ked schudnes, z vacsiny zmizne s tukom. V prvom rade sa musis nastavit viac pozitivne, bude rada, ze zatial si napriek vahe zdrava, to je to najdolezitejsie 🙂 Ostatne sa da zvladnut upravou stravy. Ako si na tom s pitnym rezimom a co asi za den (plus cas) zjes? Priberas, alebo sa neviez zbavit tehu kg?
@xaga tu nikto na fore nic neberie a chudne. To detoxikovanie je momentalne len vec, ktoru si niekto vymyslel a snazi sa na tom nabalit.
http://www.akv.sk/index.php?option=com_content&...
Ale niekto tu s tym tebou spominanym zazrakom mal skusenosti, len uz neviem kto. Nakoniec sme sa tu hromadne zhodli, ze ee, je to hlupost.
ahojte babulky nedočítala som vas dnes nestíham ale večer hadam budem mať viac času 😅
@nanika no, tak to tu mas - uz si superkost! Ale aj ja budem! Blahozelam!
@xaga Drzim palce. Ja som tiez uverila caru detoxikacie a.... nic. Boze, skoda, ze si uz napamatam, ako sa to volalo, ale tiez to malo detoxikovat a "vycistit" pecen, oblicky a creva a sekundarnym efektom malo byt chudnutie. Mozem potvrdit, ze na detoxikaciu to naozaj fungovalo. To, co zo mna pri stolici vychadzalo, by ste nechceli vidiet - take cosi hlienove, no fuj! Ale schudnut som neschudla ani kilo. Podla mna, ak budes chudnut, tak je to iba zasluha tejto superovskej stravy. Ale drzim palce.
@luna22 zlatko, vsetky by sme chceli, ale krem na zmiznutie strii neexistuje, iba na vybielenie, jemne vyhladenie.
@bobocka @betty21 @tinika @debbie tak som bola v omyle - dnesna vakcina este nebola tá "živá" - bola to len tretia zo série hexa...dačo 😀 Aj keď... očakava sa vraj trosku horsie znasanie, pretoze krpci v tomto veku uz bežkajú a tak zatazuju tu nozicku do ktorej ide ta horsia vakcina. Tak snad to dnes bude v pohode. 🙂 Na tú živú ideme o 6 týždňov 😒
sauna a kojenie:
http://www.mamaaja.sk/Activeweb/Poradne/Otazka/...
cvicenie a kojenie - laktacna poradkyna, podobny nazor zastava aj Bukovsky:
http://dojcenie.wordpress.com/2010/04/18/cvicen...
Pri cviceni je dolezite, aby nedochadzalo k presilovaniu organizmu - ku svalovej horucke, lebo vtedy kyselina mliecna meni chut mliecka. Posilnovacie cviky na prsne svalstvo zvysuju tvorbu mlieka. 🙂
Moja osobna skusenost - na zumbu som zacala chodit, ked mal drobec 10 mesiacov - vyskusala som raz, ci nebude odmietat prsnik, ci sa nieco nezmeni a nic sa nezmenilo. 😉 Zumba je kombinacia aerobneho a kondicneho cvicenia, takze je velmi ucinna a pokial mate radi tanec, tak si to vychutnate naplno.
Teraz chodim pravidelne 2krat do tyzdna na zumbu a maly s tym nema ziaden problem. Treba urcite vyskusat, lebo kazde babo je ine, ale v kurze mame viacej mamiciek, ktore aj nadalej v pohode koja popri cviceni. Cvicenie ma mnoho vyhod najma pre maminy, ktore su doma same s babom a takymto sposobom mozu zresetovat hlavu, dobit energiu - aj ked to znie paradoxne, ale je to tak.
@katikatika vidis, vidis, a to co z teba vychadzalo, by ti vychadzalo z crievka, aj keby si si dala len vlakninu. Lebo to co popusujes, som mala ja, ked som si dala Oliho vlakninu pre deti, ked som sa nemohla vytoto 😀 Rada ta tu zasa vidim, pochval sa, ja viem ze si mala uspesny tyzden 🙂
@katikatika presne tak to chapem aj ja, nechcela som to preto objednavat od dilerov ,ktory si robia z toho biznis na zarobok ,ale nefunguje to na chudnutie ako take, aj ked kvoli zarobku zavadzaju ludi.kedze mam za sebou velmi tazke tehotenstvo s mnozstvom liekov, zakrokov,hadiciek a tiez po porode to nebolo o vela lepsie myslim si ze to ako sa citim je nasledok toho vsetkeho ,preto som zvolila tento krok a zaregistrovala som sa tam a zistila o tom vyrobku viac a skusam ako bude fungovat....ale urcite nesluzi na chudnutie ale na detoxikaciu co ja potrebujem,skor sa spolieham na dievcence tuto ze ma podrzia a motivuju aby som v mojom sne stihlejsej postavy vytrvala 🙂
@nanika ten z avonu je uz na vzniknute strie, a ten z dmky je este pre tehulky.ja som s tym avonovym spokojna.,mam aj lepsiu pokozku z toho.a strie blednu 😉 jasne,ze ostanu navzdy,toho sa neda zbavit,ale da sa obmedzit ich viditelnost a na to tie kremy su 😉 http://celulitida-a-strie.heureka.sk/avon-krem-... toto je ten krem z avonu a toto je ten z dmky http://ona.idnes.cz/foto.aspx?r=krasa&c=A061127...
Ahojte. Dnes som doobeda nebola na nete, váhu aj miery som preto posielala Katke už včera. Gratulujem všetkým, z ktorých čo-to ubudlo. Ja som taká rada - od 3.1. čo tu chudnem s vami mám dolu 11,1 kg a spolu zo mňa ubudlo 27 cm. 😵 Ďakujem za super rady a povzbudenie v ťažších chvíľkach a samozrejme ide sa ďalej. 🙂 😉
@bobocka fu, tak to musim sestre napisat, robi avon 🙂. Ale ani toto nie je 100% zredukovanie strii. Lebo moze podporovat tvorbu kolagenu, ale ako som uz pisala, da sa to odstranit len lekarskou cestou.
@yennn tak dako neskoro mate hexu,co ste boli chori,ze sa to oddialilo? no my sme boli na tej mmr a misko plakal pri ockovani a potom uz zachvaty smiechu.on s tym nemal nejake velke problemy predtym,ale ako sme boli v nemocnicic,tak sa lekarov viacej boji.krical oco oco (bobco bol vedla v cakarni).jaj riadne neprijemne,ale potom uz ok.pichali nas do rucicky tam,kde aj tbc.inak je uplne tabulkovy vraj-cerstvych 17 mesiacov dokoncenych 11,100kg a 85,5cm obvod hlavicky 50cm.tak som rada 😉 neboj nic ,aj tu mmrku dobre zvladnete. a na lepsie prekonanie chod do lekarne a kup malemu homeopatika thuya occidentalis 15ch.stoji to nieco okolo 3 euri.dava sa 5 guliciek den pred ockovanim,5 guliciek v den ockovania a 5 guliciek den po ockovani.thuya posilni organizmus a dietatko tak vakcinu podstatne lepsie znasa 🙂 tie gulicky nechas rozpustit v malom mnostve vody (asi ako kavova lyzicka vody) a podas dietatku medzi jedlami-nema to byt na plny zaludok,ale ani na prazdny , a nezapijes.napit das daku stvrthodku po podani guliciek 🙂 vyborna pomoc a za mini peniaz 🙂 a este homeopatika sa podavaju na plastovej a nie kovovej lyzicke 😉

@luna22 ja by som to na tri roky nevidela, ale taky rok moze byt realny. Teraz ta neviem zaradit, uz si tu bola na fore, alebo si novacik? Ci vies, ako sa mas stravovat, aby si to dala dole...