Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
caute babenky 😀 takže idem sa pochvaliť,odkedy som tu nebola tak zislo zo mna 5kg aj ked este to velmi nevidno musim pokračovat..................... juj taka som rada 😀 😀 😀 😀
@mariana0915 pekny vysledok...a od kedy si tu???
@mariana0915 fiiiiiiiha, gratulujem 🙂
@macekovam neviem presne od kedy niekedy zaciatkom januara alebo tan nejak ja tu velmi nechodim obcas aj to len citam 🙂
@nanika dakujemmmmmmmm 😉
@mariana0915 tak to je pekny vysledok... 😉
@macekovam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
dakujem snad nepojdem uz hore len a len dole 🙂
dobre ranko vsetkym 🙂
ranko 🙂
Dobre raaaaaaaaanko,dnes je krááááásne 😀
@nanika no,to si krasne napisala 😉
Je pravda,ze pre @yennn a @katkav je to zataz,robit kazdy pondelok tabulku,zaberie im to polku dna,kym daju vsetko dokopy......nema to zmysel,tahat so sebou tolko zien,ktore nemaju snahu a ani sem nenakuknu,v pondelok nenahlasia. Nevravim o zenach ktore obcas priberu alebo stagnuju,to sa stava,ale poctivo pridu v ponedlok nahlasit. Taktiez nevravim o zenach ktore si tu denno-denne nevypisuju-viem ze nie kazdy si moze dovolit presediet cele dni za PC a debatovat v tejto teme,aj ked by som bola rada keby nas bolo viac 🙂
Taaakze-moj navrh sa priklana k tvojmu- 2x a dost 😎
dnes pojdem do obchodu, ak mi vykupia grahamové pečivo, ma porazí. Mám aj doma pekáreň, ale zase nemám grahamovu muku a v tom obchode nemajú. Skušali ste kuskus? Vraj je výborný,ja ho nikde nemôžem zohnať
alebo chlieb, vedeli ste, ze bevit je celozrnny? 🙂
neviete mi poradit ci je dobre pocas diety pit kavu? alebo to skor zmenit na caj s kofeinom bez cukru?ma s tym niekto skusenosti?
neviem, či vobec bude pečivo, idem neskoro.tak to si myslíte, že ak sa mám rozhodnut medzi graham a biele tak biele?
Dobré ráno 🙂
Slniečko krásne svieti a ja som akurát dopiekla muffiny 😀
babulky ja zase zacinam koketovat s myslienkou na cvicenie, uz mam 1x tyzdenne tanec - no nie je to zrovna kardio, ale rata sa (snáď) a premýslam ze by som dala este dvakrat nieco ine... hm... ale co? Uz aj moj drahy suhlasil, ze pride skorsie domov z prace kvoli tomu, ale neviem co vymysliet, na to moje invalidne koleno... nejake napady? 🙂
@nanika Ahoj, tak ja CHCEM ostať s Vami a dostať sa do tabuľky aj ked sem neprispievam (iba v pondelok) lebo vidim ake ste zohrate a nechcem sa miesat,ale mozno sa polepsim 🙂 . Ťaham uz 4 tyzden a verim tomu, ze to nevzdam a dotiahnem to do svojich vysnivanych 65kg takze este 10 kg a to by som tak chcela do konca juna dat dole 😅. Kludne so mnou mozete ratat,ale nechavam to na Vas, ci ma chcete 😉
Ahojte kocky. Ak budete mat cas a chut nieco som napisala do sukromnej temy.

@luna22 neboj, ked sa do toho zahryznes, nebudes ziadne stahovacie nohavicky potrebovat 🙂