icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

katikatika
1. mar 2011

@yennn tomu nerizumiem, preco by si mala malemu varit so slahackou a nie mliekom, iba v kyslomliecnych vyrobkoch je to nejako inak s toleranciou na mlieko. Slahacka a mlieko je podla mna iba jeden rozdiel - slahacka ma strasne vela kalorii. Ja ked som mala dceru este malinku, tak som praveze preferovala mlieko, aby jej nebolo od smotany tazko. A varila som jej tak (a planujem to tak robit aj pri malom) - ze vsetko to, co my, len som odobrala a az potom celu masu pre nas (gulas, perkelt, maso, omacky, cestoviny, proste vsetko) som dochutila. To zanmena, ze papala vsetko, ael bez bujonu, podravky, soli a vselijakych tych "mnamiek".

katkav
1. mar 2011

@katikatika nemas za co, sama si sa tak nabudila a je super, ze ti to zatial tak ide 😉 mozno pridu dni, ked to pojde pomalsie alebo bude vaha chvilku stat, ale netreba to vzdavat 😉
tak som bola na megarychlom nakupe, v cistiarni, na poste, maly mi po ceste zaspal...ale nekupila som vsetko co som chcela, lebo maly vyzeral, ze bude vymyslat, tak som rychlo hadzala do kosika, asi pojdem este raz poobede 😉 ale kupila som si celozrnny chlebik, na ktory maju v tescu akciu, tusim 2 alebo 3, su v mrazaku, ked budem potrebovat 😉 zajtra asi spravim rybku, mam na nu chut, len neviem aky zazrak s nou vymyslim 😉

katikatika
1. mar 2011

@katkav Ja viem, ze to moze zastagnovat, aj to viem, ze je to voda, co zisla, ale ten pocit, ze clovek papa a straca vahu je na nezaplatenie

nanika
1. mar 2011

@mima88 kazda, ktora naozaj "chce" sa rata 🙂 Ja nechcem nikoho vyhadzovat 🙂

katkav
1. mar 2011

@yennn aj ja vyradujem baby, hoci nie som az taka prisna, ze hned pri druhom raze, ale nebavi ma prosikat sa niekomu, nech mi posle udaje a potom som aj tak odignorovana a niekto sa ani neunuva odpisat 😢
bola by som rada, keby baby, ktore sa pridaju, s nami vydrzali co najdlhsie, ved nie kazdy musi ist do tabulky ale ked sa uz rozhodne, ze chce byt sucastou, nech sa aspon raz za tyzden ozve. Alebo ak si mysli, ze nebude mat tolko casu, ozyvat sa kazdy pondelok, tak nech si len cita a chudne svojim tempom, pod vlastnym dohladom, nikoho nenutime pridat sa. Nemam problem pridavat si kocky do tabulky, ale mrzi ma, ked musim niekoho vymazavat, lebo to vzda kvoli sklamaniu, ze za mesiac neschudol 10 kil, ved to nie je realne. Clovek pri chudnuti nemoze chciet schudnut 30 kil za 3 mesiace, ak ich priberal roky.
Ja som s vami od konca oktobra a teda dieru do sveta som este nespravila, ale pomalicky mi to snad niekedy zlezie z tych stehien, brucha a zadku. Ved na mna cakaju krasne rifle, ktore chcem nosit a kopa inych veci, vsak sa chcem zase pacit, kym pojdem do prace, tak chcem nejak vyzerat.
Babulky, takze mame pred sebou 30 dni, to by sa dalo dat dole take 4 kila 😉 ved sa koncom mesiaca fotime, tak nech je ta zmena vidno 😉 a poriadne 😉 musime byt predsa sexy kocky do leta 😀

nanika
1. mar 2011
nanika
1. mar 2011

@debbie co je to ta zavarana alma?

katkav
1. mar 2011

@katikatika ved tak sa to hovori, ze ak chces schudnut musis jest 😉 a treba jest tie spravne veci a nie blbosti, vtedy kila idu dole 😉 urcite ma predbehnes a budes mat 99 kil skor ako ja 😉

katkav
1. mar 2011

@nanika to su take gulate papriky - alma papriky, ak sa nemylim

nanika
1. mar 2011

@katkav no teda Kati, to by bola hanba ;)

katkav
1. mar 2011

@nanika co by bola hanba?

debbie
1. mar 2011

@nanika ano ano , to je taka guľatá trošku páliva paprika ale napr.som ju ja zavarila a vôbec neštípe hm keby som ja vedela prečo ak maš kapiu zavaranú aj ta sa môže použiť .

debbie
1. mar 2011

@katkav no si to krásne napísala "sexi kočky" bože,už aby som sa tak cítila 😖 A k veciam včera som triedila a upratovala šatník , baby čo som tam ja našla vecí 36-38 kedy tam ja budem ,, ak vôbec .. ☹ no nič ak nebudu dobré ani po lete /v čo neverím a verím si/ tak ich predám ... 😀 a za peniažky pôjdem na oddych niekam hihihi

katkav
1. mar 2011

@debbie to som spravila aj ja so svojimi 38-ckami, lebo to viem, ze uz na seba asi v zivote nedam 😉 40-42 sa mi zda realne ale menej uz asi nie. Ale ty si sikulka, ty sa tam dostanes 😉 mozno este do leta nie, ale urcite do konca roka 😉 tak si to rozmysli 😉 mozno budu dobre na dalsi rok 😉 alebo si dopraj ten oddych, ved aj ten treba 😉

nanika
1. mar 2011

Som vam hovorila, ako som si kupovala posledne rifle? Ze to boli jedine 33 v celom obchode? Som sa citila ako vyvrhel. Baby, ved ste videli moje fotky, to som naozaj taka strasna, ze si ani nic na seba nekupim?!

nanika
1. mar 2011

@katkav bola by hanba sa nechat @katikatikaou predbehnut 🙂 Aj ked neviem, neviem, ta je taraz tak nabudena, ze nas asi prevalcuje vsetky, ja by som sa uz na mieste @adky za chvilku triasla 🙂

debbie
1. mar 2011

@nanika no vieš čo, práve že som ich videla a vyzeráš na nich fantasticky asi si bola v zlom obchode a poviem ti vyzeraš chudšia ako píšeš .... 😀

nanika
1. mar 2011

Kto povedal ze sa fotime? Ha? To vazne? Fi, tak to musim najst nejaku dobru dusu, nech to za nieco stoji 🙂

debbie
1. mar 2011

@katkav no teraz mam 40 tak uvidím či do leta dam tu 38 ale verím si 😀 😀 😀

katkav
1. mar 2011

@nanika no ta ma urcite prevalcuje, urcite bude aspon dalsie kilo dole, vsak @katikatika?

nanika
1. mar 2011

@debbie to boli stare 🙂 Mam asi tyzden nove 🙂 slimky 🙂 A v nich zadok ako oriesok 🙂 teda aspon podla manzela 😅 😀

debbie
1. mar 2011

@nanika no tééééda tak aktualizuj fotky na flickr , nech ťa pochválime 🙂

debbie
1. mar 2011

ook idem baby mala je hore. 😝

nanika
1. mar 2011

@debbie aj zajtra je den 🙂

katkav
1. mar 2011

@debbie ale jasne, jednu velkost za 4 mesiace to das urcite 😉 36-38 budes nosit cica 😉 uvidis. ved makas tak krasne v tom fitku, ze postavicka bude ako lusk 😉

awalancha3
1. mar 2011

@katkav ...som sa nikde v tabulke nenasla, hm hm hm, mozno som len zle kukenkalo ☹

awalancha3
1. mar 2011

ach jo, som uz tri dni na jogurtoch a salatoch + par brusakov pokusne, zatia nie som hladna a ani ma velmi nelakalo v obchode kupit sladkosti.... ale vcera vecer keby som mala cokoladu, tak ju zlupnem-nastastie som nemala...........
😉

katkav
1. mar 2011

@awalancha3 klikni na druhu tabulku v sukromke, co poslala yennn a ty si cislo 11, uz sa vidis? aj v grafe si. zase druhy graf a tam sa najdes.

elen58
1. mar 2011

Ahojte dievčata,ale ste toho popisali od ranka ja mam za sebou zumbu tak som spokojna a inak ja mam momentalne 1 nohavice ktore su mi akurat,inak všetky na mne visia sice som dala dole len 7kg ale opravdu to je znat pretože to išlo dole prevažne zo stehien,brucha a zadku a tak ešte počkam kym dam dole zbytok a musim si nakupit nove veci hlavne nohavice,ja nosim 38 ale akousi nahodou som už obliekla teplakovku vel.S a aj tie nohavice čo teraz nosim su 36 neviem som taka štasna 😀 😀 😀

katkav
1. mar 2011

@elen58 😎 😎 😎 🙂 🙂 🙂 super 😉 takze ty uz si kocka, ty nemusis cakat do leta 😀