Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
My sme plánovali ísť po obede vonku na prechádzku, ale malá mi začala tak hnačkovať, že som ju už 3x umývala, mala to až za ušami 😖 A lekár povedal, že máme prísť až zajtra. Priateľa volali do práce, svokra v kúpeľoch, tak si môžem hodiť slučku 😔
ahojte dievčatá, tak som sa sem dostala konečne, dnes som mala rozlietaný celý deň , boli sme v meste, mm s malinkou u svokrovcov, ja som lietala po doktoroch kôli mojej mame, ešte zajtra a všetko čo potrebujem budem mať v poriadku, a musím sa pochváliť, dnes som kúpila buginu tu z koníka a som vééééľmi spokojná,
čo sa týka chudnutia, toto fórum je neskutočne motivujúce,všetky baby, čo sem prispievajú majú môj obdiv, pretože si myslím, že keby sa sem nepísalo , tak by sem nik nechodil a neviem ako by to bolo s chudnutím, čo by nás poháňalo ďalej, je to môj názor, možno má niekto iný, aj keď idem len pomaličky, robím to hlavne kôli sebe ale keby nebolo tohto fóra, tak by som s váhou už bola bohviekde, takže všetkým veľká vďaka 🙂 a idem si konečne pozrieť tabuľku 😎
@nanika, @katkav No mozem zodpovedne povedat, ze ma sejete baby jedny - vy ma nabudite a potom si zo mna robite srandu. Tak vam nieco poviem, po tom mojom uzasnom dietovani na delenej strave som taka vyhladovana, ze dnes som uz neodolala a kupila som si cerstvucky tekvicovo-slnecnicovo-neviem aky semienkovy chleba a dva banicke krajce som z neho zjedla na veceru s paradajkami a olivovym olejom. Takze pohov 😵 dievcata, nie som hrozbou 😀 . Ale aj tak ste naj naj naj virtualne baby, ktore poznam. Este raz dakujem pekne.
Ranko, dnes sa mala zobudila az o piatej, tak som vyspinkana do ruzova ;)
Kto to vcera spominal okrem @jojina11 ten kocik, ze kupil, ty @katikatika ? Tusim, takze novym majitelkam koliesok blahozelam, ja mam kocik neonato reverso trojkolku este po malom, maly bol taky maly obor, musela som kupit tento, lebo v ziadnom si to moje chudato nemohlo pospat, vsade bol narvaty alebo bola kratka chrbtova opierka. A teraz mam nasu stihlotu - porovnanie: Oli v tomto veku 11,5 kg 80 cm, Ema 7,3 kg 73cm. Viete ako v nom lieta? Ja by som ho normalne vymenila, musim nieco vymysliet, ale stale musim mysliet na to, ze aj tak nenajdem kocik, co by mal zasa dlhu opierku a aj tak ho nakoniec necham, co uz.
@katikatika hmmmm, chleba vravis? Ja som prudko sacharidova, mne take veci nemozes spominat. Mam bohovsky recept na zemiakovy chlieb z kg muky. Ten ked sa z rury vyberie, je za pol dna prec este za tepla. Ale kedze sa poznam, nehrozi, zeby som ho upiekla, ach joooooj. Mnam, este teplucky, s masielkom, hmmmmmm
No, ja zazrakom poslucham, asi ma povzbudila ta vaha, ze sa stale drzi pod 80, ja viem, slubovala som, ze tu potvoru odlozim, ale ked sa na mna tak pekne usmieva, tak ju zatial necham, kde je 🙂 Ked sa vyludni domacnost, tak sa pofotim v tych novych rifliach, som zvedava, co poviete.
@katikatika som zabudla spomenut, ze "len dva krajce"? Si dobra, ja som viac pazrava, u mna by padlo pol pecna 🙂
Pozeram plavky na ten april, no bieda na moje mackate telo. Same dvojdielne a pri deckach budem v bazene do minuty nahata 🙂 Ked sa mi nieco zapaci, tak to maju len malicke velkosti, do leta musim byt 38, lebo ma porazi :(
@katikatika ja som to vobec nemyslela v zlom. Len som povedala, ze ked si taka nastartovana tak ma mozno predbehnes. Lebo ja neposlucham vobec. No dnes asi uz konecne zacnem, po dvoch tyzdnoch by sa patrilo. Vcera som mala tu najvacsiu kaloricku bombu aku si vies predstavit, gastanove pyre, ale to nikomu nechcem robit chutky, veeeela zbytocnych kaloriiii, fuj. Taky dobry chlebik je mnaaam, ale vecer by sa uz velmi chlebik nemal Kati 😉 skor zeleninka s bielkovinou 😉
@katkav myslim, ze katka vie, ze chlieb nemala, ale asi to vzala ako mini zerku 🙂 Zasa lepsie ako tabula cokolady 🙂
Ja som to tiez nemyslela ako srandu, ale celkom realnu vec, lebo cim ma clovek vacsiu nadvahu a ak poslucha, ide to dole ako blesk, kludne za mesiac 10 kg nie je ziadna zvlastnost. Zasa ked niekomu treba schudnut len 5 kg, tak sa to vlecie aj tri mesiace :(
baby, novacikovia, prosim skontrolujte si v tabulke vsetky udaje, vysku, vahu, ciele, lebo moze byt, ze som spravila chybu, ak som niekoho vymazala a davala niekoho noveho a zostal mi tam nejaky udaj este od predoslej kocky. Dakujem.
Dobre ranko prajem dievčata,detičky pekne sedia na nočniku a pozeraju mickeyho klubiček pri tom by vydržali sediet cely den tak ich musim krotit 😀 Inak ja som po ranajkach a teraz ešte vypijem kavičku a možem začat fungovat,čaka ma tam kopec žehlenia a varenie kedže som poobede sama s detmi tak musim toho postihat čo najviac doobeda.Zajtra ma čaka rozlietany den kedže musim ist po roku na prehliadku na gyndu veru nechce sa mi.
@nanika maš pravdu ja tiež listujem hodne katalogy a maj tam krasne veci aj plavky ,ale ja by som potrebovala tiež bud cele alebo dake ine maju tam toho docela dost musim schovat bruško ostali mi tam nepekne strie sice už su vybledle ale stale je to riadne vidiet 😒
@nanika jasne, fot a motivuj!!! Inac co sa kocika tyka, tiez som zhanala nieco velke, lebo syn je obor. Tiez pre porovnananie vaha - 10 kg, dlzka - 80 cm - dcera mala rocna, syn polrocny. Papucky a topanocky, ktore nosila ked uz sama chodila (13 mesiacov) su malemu dobre teraz. Ale vobec nie je tucny, ma male brucho, ale je to taka chlapina - siroky chrbat, ramena, hrubocizne nohy, no co uz... Hlavne ze mi je zdravy. On mi totiz uz mesiac beha v pavuku 😀 . Kocik som preto tiez hladala taky, kde sa vyspi a kde mu bude pohodlne....
@nanika neblazni, ved uz teraź mas krasnu vahu. Ja som nosila bikini este 80 kilova. Vtedy som si mylsela, ze vyzeram ako velryba, ale cez vikend som prezerala fotky a skoro som revala - taka som bola fajna - vobec nie tucna, len taka akuratna.
Ahojte, prajem krasne ranko...ako sa mi tu mate? ani velmi nestiham sem chodit, ale poctivo citam....drzim vsetkym prsty, aby sme sa dostali zase do toho fajne nastartovaneho kolotoca... 😉 pekny den, mozno este stihnem prist...
@katikatika to ano, ked si clovek pozera stare fotky, pri ktorych sa nerad fotil, ze je tam tucny a potom si ich teraz pozeram a hovorim si, ze som nebola na tom az tak zle. No nic, nebudeme kuvikat, povedzme si otvorene, ze si za to mozeme same. Ale kedze neexistuje zazracny liek na chudnutie a ja nebudem pit dva tyzdne len mlieko, aby som po dalsich dvoch tyzdnoch mala to schudnute spat aj s dalsimi 2 kg minimalne, zostava mi len sa snazit sa strazit a uvedomit si, ze sladkosti su pre tych, co si to mozu dovolit a nie pre mna.
@ivana82 no, nejako chute na mna idu. Ale je to aj tym, ze mam nervy a boli ma hlava, starsi mi 2x malu zobudili a ta teraz mrauci a nie nie zaspat, po starom by som sa uz niecim ukludnovala 🙂 Inak fajn, dufam, ze ma v pondelok vaha potesi, zatial skace jeden den hore, druhy dole plusminus pol kg, tak neviem, co bude 🙂 Ale uz aspon nestoji, ako tyzden dva do zadu 🙂
Inak Ahojte baule no dnes som mala íst do Užhorodu ale ako si som ponocovala do 1 rana tak som nakoniec nešla. No aj mne váha skáče a nie a nie sa dostať na 79,9 😠 😠 ale ak bude tak pekne ako je tak bude čím dalej viacej pohybu a pojde to jedná radosť,,, Začala som si presne zapisovať čo kedy jem a koľko vážim a aj ako sa cítim a či mám svalovku lebo som začala som sa body buildingom 😅 😅 a dôvod bol prostý stále v pondelok mám viacej o 1kg ako v utorok 😅 😅
@nanika a kde máš ty tie kilá ??? 🙂 🙂 pekné a štíhle stehienka 😵
@nanika kočka si...neviem kde ty máš tie tvoje kilá...a čo sa týka poklony od tvojho manžela ohľadom tvojej zadnice tak sa niet čomu čudovať, šak ty nemáš žiadnu prdel 😀 ...zato je mám riť odjakživa aj keď som bola chudá 😠

ahojte babuľky...dnes dva a pol hodiny prechádzania sa po slniečko...hneď je človeku tak veselšie....no a čo ma dnes najviac potešilo tak to je to, že som dostala pochvalu, že ako pekne som schudla...som dnes v rámci prechádzky s malým bola kuknúť maminu v práci a jedna je kolegyňa čo ma nevidela od decembra, mi vraví: No Miška, ale vy ste ako pekne schudli aj v tvári je to poznať 🙂 a to ani nevedela, že som sa dala do chudnutia....od nedele už druhý človek, ktorý si to všimol...takže asi je to poznať 🙂 ...idem dočítať čo tu nové
@katkav @yennn zabudla som včera na to, vďaka opäť za tabuľky, grafy a najmä váš čas a ochotu, ste zlaté, že to pre nás všetky robíte 😉 🙂