Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@lusia137 ak chces byt v tabulke, tak mi do IP @katkav nahlas vysku, vahu, ciel do 31.3., pas, prsia, zadok, stehno. A v pondelky poslusne do 13.tej hlas ubytky - toto som si prave pozicala od Katky par prispevkov hore. A kde tu sa ozvy, nech vieme, ako sa dari a povzbudime 🙂 A sem by si mohla hodit nieco pekne o sebe, nech nemusime cakat do pondelka na tabulku 🙂
Baby, ste zlate, ale od kocky mam este daleko, stale som este tabulkovo XL :(
@katkav ja nemusim nosit tankiny, ja mam brucho ok, aj sa mi stahuje, koza neobvisa a strie ok, horsie je na tom zadok a s tym momentalne nic nespravim :( Ale inak ma mi to preblesklo hlavou, ze ci sem budem chodit nakopavat aj ked schudnem 🙂 Aj ked kym schudnem este 15 kg, bude aj rok 🙂
@nanika vyhlasujem ta za sefku tejto skupiny 😉 😀 😀 😀 a to kvoli tomu, ze toho velmi vela ovladas a taktiez mas jednu z najpevnejsich pevnych vol, co tu mame 😉 aj ja chcem 10 kil za 2 mesiace, v klude aj za 3-4 mesiace 😉 ale moja pevna vola je taka nejaka stratena posledne dva tyzdne, si zobrala dovolenku, je out of office a mne nedala vediet, si robi co chce. 😅
@katkav No ja vidim to poradie troska prehadzane yennn, ty kati a potom ja, vy dve ste dobre duse tohoto fora 🙂 Keby ste vy dve odisli, forum padne :(
Idem rychlo osupat zemiaky, kym ema este haja, lebo pri nej clovek nic neurobi a pojdeme po tie gate 🙂 To bude zasa rev ju narvat do veci a kocika :(
@nanika tak hej, Janka tu bola najskor, potom si asi prisla ty a potom az ja, ty si potom na chvilku odisla, ale nie je to o tom si myslim. Tak bude teda Janka sefka a ty hlavny health & diet consultant 😉 Ved ty tu vypisujes vsetkym novym babam a startujes ich 😉 a davas super rady 😉
idem aj ja varit obed 😉 este dnes to nebude take uplne kosher, ale od zajtra uz zacnem zase varit zdravo a papat ako sa ma. pozehlene mam, svokor tu bol asi na 20 minut, bordel tu je aj tak, kupelna napoly upratana, pridem pozriet poobede, co je nove.
caute kocky, sledujem vas, nebojte sa, len nemam cas byt online. snazim sa drzat 🙂 nech "pridam ruku k dielu" v pondelok. idem vas precitat
Baby tak ja mam vyžehlene,navarene a dokonca už som stihla aj zummbu ,teraz sa idem naobedovat a ked vstanu deti napapaju sa ,oblečieme a vyražame vonka už od rana sa na nas usmieva slniečko tak sa pojdeme aj na 2h vetrat 😀
@elen58 ja som testovala novu zehlicku, ziaden zazrak sa nestal, nezehlila sama 🙂 navarene, uz aj zjedene, ja umyta, aj s vlasmi - celkom uspesny den ;) A poobede ku krajcirke po muzove nohavice, inak uz nic, super. Mala sa zobudila az o pol dvanastej, tak dnes uz spat nebude, tak sa tu budem tu len hrat s deckami 🙂
Ahojte kocky. Poradte co papate na veceru? Na obed robim zemiaky+ raznici+ zeleninka.
ja konkretne uz len zeleninu, obcas acidko...
@debbie aj ja si myslím že sa @nanika váži minimálne s Emkou ak nie aj s Olim 😀 😀 😀 vyzeráš naozaj super a tiež by som povedala max 70kg
@katkav aj moja pevná vôľa ma tak nejako opustila bez toho aby dala o tom nejako vedieť ☹ potvora jedna 😠 aj teraz rozmýšľam čo také by som zožrala tak som si radšej sadla ku vam nech sa tu namotivujem lebo takto to naozaj nejde a leto sa taaaaaaak strašne blíži aj teraz ked som bola vonku som si predstavila že čoskoro sa zhadzujú bundy a to bude hrôza v mojom prípade 😒
@nanika moja zlata.... 🙂 ty si taka zlata🙂 ja neviem ci sa mam cim popysit...teda vysledky su ale ci dost viditelne to neviem....ked ma uvidis tak povies...kazdu chvilu sa chvastala a nist nevidno 😀 😀 😀 😀 😀 ja si nechavam cas....hovorim...maskujem sa pokial sa to da....aj teraz taky volny kabat nosim....nech este nevidno...ale fotky priebezne robim....na konci kazdeho mesiaca....takze archivujem zmeny....
@macekovam takze nam chystas prekvapenie? Ja viem, to bude krasa 🙂 Ja uz chodim vo svojom kabate, dokonca sa v nom uz aj hybat da. Bundu mam totiz taku volnu, ze mi ju podfukuje. Ale da sa len teraz v nom chodit, ak bude pod nulou, tak budem musiet nosit bundu, ale pod nu sa naobliekat ako medved 🙂 Ja sa tiez fotim, kazdeho 10. mesiac po mesiaci, ale nic nevidno na tych fotkach :( Ale pravdupovediac, skor ta na zmenu upozorni niekto cudzi, ako ty sama 🙂

@nanika no wau aka kočica 🙂