Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@tutulka12 tak ty to mas celkom fajn,len sa musis naucit ten rezim,nie vela solit,zaradit viac zeleninky (ma vlakninu ktora zasyti a ma zanedbatelne mnozstvo KJ) .....aj ked nejes moc sladke a tazke jedla,skusila si si len tak provizorne vypocitat svoj denny prijem v KJ ? Na tej stranke chudnutie-ako.sk sa to da lahko vypocitat,nemas moc nizky prijem? Ak mas nizky a nepravidelny,ze nejes 5x denne,aj tam moze byt problem....nemyslim priberania,ale toho ze nemozes schudnut
@mia258 aaaale,olivy,spenat,kel,brokolica-vsetko zeleneeee,dokelu,kvoli liekom na riedenie krvy nemozem nic zelene lebo by mi neucinkovali lieky ,ale ked skoro vsetka zeleniny je zelena 😠 Samozrejme,robim aj prehresky,nabuduce musim vyskusat tie slane celozrnne palacinky so spenatom,spenat zboznujem 😎 Dakj zatra echo akos a ti podarili a ci sa tato slana varianta da jest 😀
@mia258
@adky výborný recept na slané palacinky je tento len ho treba urobiť dietnejší ale su naozaj mňaaaam http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22688
inak vítam nové mamičky na tomto fóre, všetkým želám úspešné chudnutie 🙂

vonaju mi tu pod nosom chlebiky vo vajicku.........odolavam 🤐