Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
baby,dnes osm mala kraaasne cislo na vahe, rovnych 83 - ja sa tesim kazdemu cislu ktore zdolam,snad zajtra tam uz za 8 bude 2-jka 😀
@adky super, tesim sa s tebou 😉 krasne ti to ide dole. zumba spevnuje cele telo, brusko bude urcite pevnejsie 😉
taka mala rada, cvic teraz, kym ti zacne skola, lebo potom neviem, ci budes mat tolko casu 😉 takze do septembra mas este kopu casu spevnit si postavicku 😉 aky mas ciel do 31.3? uz si ho davno prekonala? zase? 😀
@katkav no ved prave,nebudem mat cas,ani teraz nemam az tolko casu,musim sa lepsie obud do toho ucenia,zatial som to zanedbavala,ale uz je nacase sa ucit poriadne na prijimacky-nech ma uz vezmu ked som 50e vysolila za prihlasku a veci okolo nej 😀 Super,ze zumba spevnuje,uz ju musim vyskusat 😎
Mala som ciel 75...vazim 83,tentoraz to nedaaam ani keby neviem co 😀
PROSBA O POMOC
Nasmu synovcovi diagnostikovali leukemiu a bude potrebovat trensplantaciu krvotvornych buniek (inac povedane - kostnej drene) takze takto prosim vsetkych znamych nech tento odkaz daju zdielat a hlavne kto sa toho neboji a chcel by pomoct ne...ch ide cim skor.
Treba ist na transfuznu stanicu vo vasom meste, povedat ze chcete byt darcom krvotvornych buniek a hlavne si to nerozmysliet. Ak ju chcete darovat nasmu synovcovi, treba povedat, že je to pre Mareka Novackého, r.č. 090826/7712.
ĎAKUJEME
@tutulka12 su tam obmedzena a dost vela :(( pre teba konkr. to ze az rok po porode mozes darovat a dam tu aj link pre ostatne kriteria
hej je tu aj zumba, ti pošlem do ip link fitka. či to môžem aj tu?

@adky bernoláčka je na kopci - zastávka vansovej, chodí k nám aj 34ka zo švábov alebo potom 19tka dole na laca n. a po kopci hore. idem aj ja pozrieť ako to chodí tu v tom fitku