icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

adky
3. mar 2011

@tutulka12 skoda ze tam je zumba len piatok a navyse zajtra ta hodina odpada ☹

tutulka12
3. mar 2011

@adky veď a môj manžel má školu vždy v piatok do 19tej, už je síce v poslednom ročníku na technického inžiniera, ale tak do školy musí chodiť...

adky
3. mar 2011

@tutulka12 no a tam zumba zac ina o 18 tej,cize by si nemohla ...takze skor max?

tinika
3. mar 2011

@adky určite bude, teraz este berie chemo, neviem do kedy, zalezi ako mu zaberie, takze aj o 3 m. je myslim v pohode

tinika
3. mar 2011

@tutulka12 dakujeme, aj zdielanie moze pomoct

adky
3. mar 2011

@tinika super,tak jej napisem,ze komu ma darovat krv 🙂

adky
3. mar 2011

@tinika dam zdielat na FB 🙂

tutulka12
3. mar 2011

hej max, tak 30 centov hore dole....musím si ešte zaobstarať nejaké elasťáky a tričko a botasky a môžeme ísť a sa veľmi teším 🙂

tinika
3. mar 2011

@adky vdaka

katkav
3. mar 2011

@tinika boze, ved je o 8 dni mladsi ako moj Tomino 😉 hrozne, nech sa z toho dostane. Pozerala som si tie kriteria a mozem ist darovat, ak kojim? to tam nebolo. Inak som bola darovat v zivote zatial len 2x, ale vravela som manzelovi, ze by som zase isla. Dala som si to na facebook, snad niekto pomoze.

katkav
3. mar 2011

@adky co ty vies, mozno motyka vystreli, do pondelka zides na 82 a potom 7 kil za 3 tyzdne, mozno sa ti to zase rozbehne, ked pridas pohyb a intenzivne spalovacie cvicenie ako je zumba 😉 aj tak budes mat asi vacsiu chut cvicit teraz, ked bude pekne pocasie, ako v septembri, oktobri, ked zacne prsat, bude skaredo a budes sa musiet ucit 😉

tinika
3. mar 2011

@katkav dakujem krasne, myslim, ze kojenie je v pohode, ja som nikdy ani krv este nedarovala, ale hned ako budem moct, určite pojdem do registra darcov

adky
3. mar 2011

@katkav aj ja som si to dala na FB,ale zmizlo mi to 😕 Ukazuje ti to na mojej nastenke?

adky
3. mar 2011

@katkav tak uz som od pondelka dala dole 0,8 (ale to len vdaka tomu,ze vcera som musela vypit senny list na vyprazdnenie,5 dni som mala zapchu,ale pomohlo) ....tak este kilo uz asi nedam,budem rada ked to zaukruhlim na jedno kilo dole 😀
Noo,a teraz ked mam partacku na zumbu to pojde este lepsie 😀

tutulka12
3. mar 2011

@tinika už zdieľam aj ja na fb a poviem aj Milankovi

tinika
3. mar 2011

@tutulka12 dakujeme

tutulka12
3. mar 2011

@tinika neďakuj prosím, budem sa za Mareka modliť a rodine prajem veľa síl ( už to zdieľa aj Milanko)

katkav
3. mar 2011

@adky mas to tam 😉

katkav
3. mar 2011

@adky ved jasne, bude vacsia sranda, ved z pohybu su hormony stastia 😉 bude ta to aspon dlhsie bavit, budete jedna druhu tahat 😉 skor kilo dole? sikulka...ze ty das aspon kilo a pol do pondelka 😉

katkav
3. mar 2011

@adky ale aj 800 gramov je krasnych, tak len nech zostanu dole, silit sa nemusis, do toho kila je super, ked das za tyzden, uz nechceme raketove tempo, hlavne nech to ma staly efekt 😉

adky
3. mar 2011

@katkav hormony stastia? tak to bude super,budem mat lepsie dni a naladu 😀 Kilo a pol do pondelka uz asi nie,aj ked nic nie je vylucene 😝 😉
Nie,raketova rychlost to uz nie je,nehrozia 3 kila tyzdenne ako niekedy (to boli casy 😀 ) ale aj s touto rychlostou som maximalne spokojna 😉 Kolko das tentoraz ty? 🙂

katkav
3. mar 2011

@adky no endorfiny, hormony pohody, stastia 😉 urcite sa budes citit super. 😉
Ja? no neviem, dufam, ze aspon kilo pojde dole, lebo ma uz porazi, uz dva tyzdne stojim, ale to aj viem preco. Budem sa uz snazit posluchat, lebo ide leto a dost si to uvedomujem a viem, ze sa musim posnazit, nech to je v lete aj vidno, ze som so sebou nieco robila a citit sa stihlejsie, zdravsie, krajsie 😉

katkav
3. mar 2011

dobru noc, my uz ideme hajat 😉 pekny vecer vsetkym 😉

tutulka12
3. mar 2011

kočky idem, Milanko prišiel konečne domov, žiada sa mi pomojkať 🙂 dobrú noc

adky
3. mar 2011

@katkav a preco tak dlho stagnujes? mensia kriza? 😕 Ked vies,ze sa tentoraz snazis tak sa to utcite pohne a v pondelok nas prekvapis 🙂 Jasne,nech si v lete kocka 🙂

adky
3. mar 2011

@tutulka12 to je zlate 🙂 Aj moj dosiel domov,ale napchava sa-o mojkani ani chyru,ani slychu 😀

idris
3. mar 2011

Ahojte babuľky ako sa máme ??? Ja musím zaklopať ťuk ťuk držím sa 😉 😉 ale nestihla som olovrant tak som okolo 17.45 zjedla banán lebo v obchode nemali nič čo by som si dala , teraz už mám za sebou šalátik spravila som si taký štipľavý a dúfam že nebudem hladná za dve hodinky .

mia258
3. mar 2011

@adky a máš dobrú svokru, že ju takto cez internet núkaš? 😀

eva1979
3. mar 2011

Ahojte, mohla by som sa k vám pridať?
Konečne som si vstúpila do svedomia a dala som sa na chudnutie. teda diét mám za sebou habadej, preto dúfam, že toto bude posledná. Od včera sa učím rátať kJ, no veľmi mi to zatiaľ nejde. Ste tu niektorá, čo počítate? 🙂

mia258
3. mar 2011

@tutulka12 závidím (v dobrom 😉 ) ten môj príde z práce niekedy o pol desiatej, zje pol plecha muffinov a ľahne spať 😔