Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@tutulka12 pridam ta do sukromky, nech sa mozes inspirovat 😉 tak 0,5 kila, kilo za tyzden je optimalne, ale ked zacinas, tak ide najprv dole nadbytocna voda, takze ubytok moze byt aj vyssi. do konca marca 55 kil? teraz vazis kolko? ved si mozes dat ciel do 31.3. napr. 5 kil a potom do 1.7. budes mat dalsi vacsi ciel 😉
@katkav no vidis,chudnes sice pomalicky,ale zrychlila si si metabolizmus,to zanamena,ze ked dochudnes,len tak lahko sa u teba jojo efekt nedostavi,to je super 😉 Mne staci teraz zjest pizzu a uz mam na dalsi den a pol kila viac 😀 😝
Dnes som mala uz "len" 82,7 cize - 1,1 za tyzden,supeeer,zatial viac ako kilo,snad to cez vikend nedodrbem-vikendy su pre mna strasne kriticke 😀
zo mňa už je Milanko zúfalý, už mám doma činky, fit loptu, vibra tone a stacionár...za chvíľu budem mať fitko v obyvke 😀
už som sa aj premeriala, no žiadna sláva, na tej stránke o chudnutí mi vypočítalo, že mám schudnúť 16-18 kíl ....dúfam, že do leta sa mi aspoň polovica podarí. @adky nepomôžeš mi s jedálničkom? ja nie som na tie počítania kalórií ☹ furt mám z toho zmätok...akože nemusíš presne kalórie, len tak pre inšpiráciu, napr. čo si jedla ty, akú porciu pribl. a ták. budem ti vďačná 🙂
Tak gastanove pyre, hmmm to lubim, ved sa to je s nesladenou slahackou a to sa ta chut vyvazi 🙂 Pijem pri vas kapucino, mam dve hrianky so syrom a kecupom v sebe, tak si lebedim, mala spi.
@tutulka12 samozrejme ze pomozem,ale ja mam taky specificky jedalnicek,trosku odlisny,KJ dodrziavama,el nepocitam-mam to uz v hlave z minuleho chudnutia spred 4 rokov,uz mam priblizny odhad co ma kolko kalorii. Na ranajky mam celozrnnu kaiserku,light karicku (kaiserka rozpolena na 2 polovice,na jednej jeden trojuholnik syra a na druhej druhy ) a k tomu zelenina (paradajka,cibulka,redkvicka-nic viac nemozem,ale ty si kludne daj papriku,cinsku kapustu alebo to co mas rada) , na desiatu mavam ovocie albeo jogurt,tvaroh,jahodovy cottage (iny mi nechuti) na obed to co je doma,len polovicnu porciu,na olovrant to co aj na ranajky a na veceru polievocku (ano,robim chybu,ked nemam domacu polievkutak si zalejem sac kovu alebo vifonku,ale co uz-ja som si uz davno zvykla mat lahku veceru,polievka mi upln evyhovuje,aj tak chudnem,ale snazim sa mat vacsinou tu domacu,ked robim malej zeleninkovu alebo paradajkovu,spravim viac a mam na veceru aj ja 😉
@nanika
@ivana82
@katkav
dakujem za privitanie 😉 prva otazkacoka, co tak bezne jedavate na ranajky stranite sa chlebika uplne alebo jete len tmavy, mne uz biely ani nechuti, na tmavom som minimalne 7 rokov 😉
o a zbezne som tuto vasu stranku prebehla a mam nacitane aj vase pravidla,esteidem precitat IP-cku od naniky,
Inak ste super kolko ste dokazali schudnut, dufam ze aj ja sa k vam uspesne pridam 😉
inak kolko je tak priemerne mozne schudnut za mesiac? 4 kila do konca marca?
@nanika uf,tak to mas este dost chleba,ja ho preto nekupujem,len to celozrnne pecivo,lebo keby som kupila chlieb,tak by som ho mala dlho,ale neskusala si ho dat do mraznicky? a rano stale rozmrazit v mikro? Ved to by nevadilo ked by bol uz po zaruke,ked je zmrazeny tak sa v noj vsetky "deje" ktore kazia chlieb tiez zmrazia a on neskysne 😉

@katkav toho sa báť nemusíš, žeby som zdrhla...ja chcem zhodiť na 10000000%, šak som mladá baba a vyzerám horšie ako moja mamka ☹ 😢 tak sa teda pridám, koľko si dávate mesačný cieľ? ja by som chcela rovno 55kíl ale to je dosť nereálne ...