icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

nanika
5. mar 2011

Dnes tu doobeda velmi nebudem, ale poobede pridem, muz bude v skole 🙂

macekovam
5. mar 2011

@yennn dakujemmm...co humus ...aj tom je chudnutie...urcite nie som sama co ma tento problem... 🙂 🙂 🙂 🙂 a dobre sa vys......t je zaklad...

tutulka12
5. mar 2011

@eva1979 ja už som sa nato dala a sľúbila sebe samej, že vydržím, lebo už chcem byť aj ja za peknú 🙂

tutulka12
5. mar 2011

dobré ráno kočky, tak aj dnešné raňajky sú za mnou 🙂 som na seba trošičku hrdá, že sa snažím dodržiavať stravu 5x denne.
dnes som s deckami sama, manžel je v práci až do zajtra. neznášam soboty 😠

katkav
5. mar 2011

no hruza, ranajkovala som ako kral 😉 ale aj tak stale poslucham 😉 vaha isla trosku dole, dufam, ze mi to do pondelka vydrzi. Vidim, ze som tu sama, tak prajem vsetkym pekny vikend, asi sa tu vela nepopise, posluchajte, nech sme do leta krasne 😉

katkav
5. mar 2011

@yennn drzim palce pri tancovani, hlavne si to uzi 😉 ved keby ta policajti zastavili, tak by ta radsej nechali ist, od strachu 😉

jojina11
5. mar 2011

dobrá deň všetkým a nech už nám svieti slniečko,konečne, mám po raňajkách, konečne sa u nás aj kúri, ešte keby tak Vladka zaspala tak by bolo fajn, dnes si musím popísať, koľko vody vlastne vypijem, lebo ked nepíšem, tak to veru nie je bohviečo,včerqa sme boli vyše hodiny vonku , dokonca som začala aj cvičiť, ale zisťujem, že tá prestávka v cvičení veru urobila s mojím telom riadnu neplechu, však som vydržala len pol hodinu, skoro som dušu vyplula 😢 takže musím si pomaličky pridávať, aby som sa dostala aspoň tam, kde som bola pred chorobou, idem dočítať, čo ste tu včera babulky popísali 🙂

tutulka12
5. mar 2011

no ja už mám poupratované, dokonca som preorganizovala spálňu, lebo už ma nebavila 😀 Teuško spinká, Danielko pozerá rozprávku a ja si idem pocvičiť trochu brucho a potom variť obed. ale najprv si dám desiatové jabĺčko 🙂

mia258
5. mar 2011

Dobré ránko 🙂
Ja to mám dnes nejaké posunuté, neskoro som raňajkovala, takže desiatu dnes nebudem mať.
Ale už sa mi robia palacinky, tak držte palce, snažila som sa ich vylepšiť podľa vašich rád, ale mám len obyčajnú bielu múku ☹ Potom odfotím a večer hodím fotku.

Myslite dnes na mňa, o chvíľku mi príde návšteva so všetkými dobrotami, ani nechcem pomyslieť ako dopadne moja váha v pondelok 😢

sevzuz
5. mar 2011

ahoojte kocky,
moze sa mi niekto pozriet na jedalnicek, prosim?

nanika
5. mar 2011

@sevzuz no moja, ukaz, co si mala dobre 🙂 Alebo posli na IP, ako chces, teraz mam cas. Mala zahucala, obed zjedeny, umyvacka fachci a ja pijem kavu 🙂

katkav
5. mar 2011

aha, co som nasla 😉 keby to nebolo v KE, tak by som si to kupila 😉
http://www.shopcity.sk/team.php?id=1101&a_aid=f...

nanika
5. mar 2011

🙂 Ja som sa dnes natrepala do dalsich rifieeeeel, be be 🙂

tutulka12
5. mar 2011

@nanika gratulujem! 🙂

tutulka12
5. mar 2011

jój ja mám také nervy, mi odišla práčka...prádlo mi vyprala, ale vodu nevypustila ani nevyžmýkala ☹ 😠 😢

nanika
5. mar 2011

@tutulka12 noooo, tak to potesi, ked tak ratam, my sme vsetko menili postupne posledne dva roky, pracku, chladnicku, varne konvy zopar, teraz zehlicku, akosi v tejto dobe uz nic nevydrzi :( A palky su to teda riadne

Inak, to moze byt ucpaty filter

macekovam
5. mar 2011

ahojte babusky...idem sa trooosku pochvalit...nohavice co som doteraz nosila su mi uz pekne velke a tak som sa skusila vtesnat do tych co som mala po dcerke...inak..predtym som ich nelenze nezapla ale ani cez suny mi nepresli...a cuduj sa svete...teraz su mi o.k....som taka happy...🙂 happy happyyyyyyyyyyyyyyyy 😉 😉 😉 😉 😉

tutulka12
5. mar 2011

@nanika ja už som pozerala, že buď ucpaný filter alebo odtoková hadica...alebo zhorený motor..ale keďže som sama bez manžela do zajtra, tak ja s tým nič nespravím...snažila som sa to prádlo ručne vyžmýkať, ale furt z toho kvapká 😠 my sme menili konvicu minulý mesiac....
a veru nič to nevydrží a peniaze chcú zato nehorázne...

macekovam
5. mar 2011

@nanika tak to ma byt...nech vedia kto im veli🙂🙂🙂nebudu sa len tak v skrini povalovat🙂 😎 😎

tutulka12
5. mar 2011

@macekovam aj tebe gratulka! dúfam, že aj ja sa raz tak budem tešiť z nohavíc 😀

macekovam
5. mar 2011

@tutulka12 bodaj by si sa cim skor... 😉 😉 😉 😉 😉 🙂 ty si tu celkom nova ze??

tutulka12
5. mar 2011

@macekovam no áno, nová, odhodlala som sa predvčerom zapojiť sa a zverejniť svoju váhu 😀

macekovam
5. mar 2011

@tutulka12 aj ja som zverejnila...a co??? 84,5 bolo dost..ale hlavne bola som ako cunik ....taky fajny....ale podstatne je ze to tam uz nechceeeemmat a nebudem....rovnako sa chvalim aj s ubytkami...) a kolko mas startovnu???

tutulka12
5. mar 2011

@macekovam juj ja vážim teraz 72 kg, moja váha pred prvým tehu bola 49 kg a pred druhým 56....stačí mi 55 kíl. som skromná čo? 😀

tutulka12
5. mar 2011

@macekovam a koľko vážiš teraz?

macekovam
5. mar 2011

@tutulka12 a za ako dlho by si to chcela ,,dat dole,,??? 😎 😎

nanika
5. mar 2011

@macekovam si macher, blahozelam 🙂

macekovam
5. mar 2011

@tutulka12 zatial dufam ze v pondelok budem 7-mickova...mam za sebou dlhu dietnu minulost 😀 😀 😀 😀 a pustila som sa do toho s rozumom....pol kila tyzdenne...

tutulka12
5. mar 2011

@macekovam tak za týždeň by bolo ideálne 😀 😀 ale nie no dúfam, že do leta aspoň polovicu zhodím...

tutulka12
5. mar 2011

@macekovam ja budem rada, keď budem mať aspoň o deko menej ako 72...