Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ano, som tam bola a niekto mi poradil, že si mám založiť tému 🙂 si tam aj ty?
som tam, kde tu citam, ale nemam temu, nemala som potrebu si nejaku zakladat, aj som si neverila, ze sa mi podari dat cosi dole. A okrem toho, co potrebujem, povzbudenie a pekne slovo, to najdem aj tu, tak tu mi je lepsie. Ale co sa tyka kontroly jedalnicka napriklad, tam su urcite fundovanejsi, napriklad Tini, apolenka a tak 🙂 Ja ti to nezazlievam, len si mi cvrnkla do nosa, ja som strasna, ja na kazdeho z mk, co tam zdrhol pridem 😝 😀
no, ale ja som zdrhla z chudnutia.sk sem 🙂 tam som sa šikovná prihlásila, keď mi prišla knižka od m. veseleho a potom som našla vás 🙂
@mercedes111 ale no, ved to zasa nie je 60 kg a to tiez par sikuliek uz schudlo 🙂 Ale nie tu na fore 😀
@nanika To je tiez pravda lepsie sa schudne 18Kg ako 60Kg..ale ide to tak strasne pomaly..od januara som dala dole 5kg..cakala som ze pri takomto stravovani mi to pojde rychlejsie..ale asi je to uz vekom...
@mercedes111 mas pravdu, po tom, ako som sa macosky spravala k svojmu telu doteraz, tak mozem byt rada, ze mi to ide dole a nemam vacsiu nadvahu 🙂
@mercedes111 neboj, ja potrebujem dať dolu 30kg. podľa BMI aj viac 😠 Takže sa môžeš tešiť, že ty len 18. Ono to pôjde. a radšej pomalšie ako rýchlo, nie? (aká som múdra...) 😀
@luna22 viem, ze ti nanika uz odpovedala, ale nemozes mat prijem kj ako 2 rocne dieta 😉 musis papat viac, hlavne ak kojis, to by si mala zjest asi 3x tolko, lebo sa ti nebude tvorit dost mliecka a ozaj skoncis na infuzkach, ved kojenie je dost vycerpavajuce a ked telu nedavas dostatok jedla, vsak skolabuje 😉 neviem ake stare mas babo, ale ak chces kojit dlhsie, musis zacat viac jest, lebo inak babatko asi nedostava to najlepsie ako by malo 😉 takze treba papat tak ako bude tvoje babo, ked bude starsie, ranajky, desiata, obed, olovrant, vecera, ved tak to ucili kedysi aj nas nase mamy aj v skolke si tak jedla.... 😉
baby, môžem si jedlo posunúť o hodinu? mala by som jesť teraz o 15,15, ale vôbec nie som hladná. môžem si ho dať o 16,15? či je nutné dodržiavať striktne pravidelnosť?
@mercedes111 aj mne treba schudnúť 18 kíl ☹ a to už 4 som dala dole...
Ahojte, nemam velmi cas vas docitat, no slubujem zajtra vas dobehnem, len mam taku otazocku, ktora mi uz dost dlho vrta v hlave, kedze ako ma poznate, vela toho nenachudnem 😎 😠 😠 😠 ako moze chudnutie ovplyvnit horuci napoj 3v1 - kava, smotana, cukor...kedze ho pijem denne aj dva - trikrat, nemoze byt aj toto istou brzdou??? dik za odpovede 🙂
@tutulka12 Tak sme na tom rovnako..))))ja som zacinala 82kg...teraz mam 77-78kg..a chcem mat 60kg..ale kedy? moj plan bol kazdy mesiac 5kg..ale nejak to ide pomalsie..(((((
@debbie veru, z toho obliekania a prezliekania som už zúfalá. ja som sa už s tesnými tričkami a nohavicami nadobro rozlúčila a radšej som ich darovala kamoške...lebo pri pohľade na tie veci mi vždy prišlo strašne smutno, že vyzerám jak špekáčka ☹ a tak nosím len tie vyťahané, o číslo väčšie veci, aby tie faldy nebolo vidieť...cítim sa tak veľmi antisexi a vôbec nepríťažlivo, sebavedomie mám kdesi na kanárskych ostrovoch ( odo mňa zdrhlo 😀 ). moja mamka sa viac príťažlivo oblieka a bohužiaľ aj lepšie vyzerá ako ja teraz ☹ ☹
@mercedes111 mne sa chudnutie tiež zastavilo a to som poctivo cvičila dve hoďky denne, ale chybu som robila v stravovaní, jedla som veľmi nepravidelne a nie moc zdravo...ja som pred prvým tehu mala 49kg, pred druhým 56 a teraz mám 72 kg ☹ chcem mať 55... 🙂

http://www.loly.sk/3427-verano055kaylakostymkap...
http://www.loly.sk/3428-verano055kaylakostymkap...
taketo si kupim, ked budem mat velkost 38 🙂 To je to iste, v dvoch farbach 🙂