Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@nanika dakujem, ale ze preco do kelu 😝 pri tvojej vahe mi padla sanka a pri @mima88 mi padla az na stol...blahozelam vsetkym dievcatam, ktore ste dnes schudli...
@jojina11 ako katka napisala, asi si sa malo vycikala 🙂 neboj, mne kolise vaha jedna radost, no dnes ma veeeeeeeeeelmi potesila...drzim prsty... 😉
ahojte kočky...tak ja dnes dole -1kg som rada, čiže k cieľu sa pomaličky približujeme, ešte dve kilečká a som na váhe akú som mala v máji keď som sa vrátila z porodky čiže predtehotenskú váhu budem mať
@nanika @katkav @mima88 @elen58 @ivana82 gratuľujem k úbytku
@jojina11 ako napísala nanika, to nemáš žiaden prírastok iba si isto nebola na wc-ku než si sa odvážila 😀
ahojte babulky gratulujem všetkým čo mali mínus, stagnácia ..nebojte zlepší sa to, plusko ...bud.týž.to bude isto lepšie
ahojte dievcata....tak ja tento tyzden poprvy krat plus....a to +600 g... 😉 😉 ale nie som smutna....cvicim na plno ...mozno v strave som spravila nejaky preslap...ale neviem o nom....🙂 pre istotu dnes vazim nech viem ze kde je chyba...prajem krasny slnecny dnik....vsekym co schudli GGGGGGGGGRATULUJEM...a v kutiku duse trosku zavidim....a tym co su v pluse nezufajte...TREBA PRIDAT....tiez pridam a buduci tyzden bude minus....nech aj jazyk vyplujem🙂 🙂 🙂 🙂 😎
ahojte kocky, tak za tyzden mam iba -300g, hoci v piatok to bolo -600, no cez vikend asi zauradoval maminin jablcnik:(som sklamana..
@ivana82 dík, jasné, idem Ďalej
@pandrholka gratulujem pekne váha dolu , o chvíľu si v cieli ani sa nenazdáš 😀
@pandrholka supis 🙂
Baby, ja normalne nechapem, vcera sa tu tolko popisalo, ze som myslela, ze bude same plus a zatial houby, ziadne plus sa nekonalo 🙂
ahojte. tak mám konečne na začiatku 9.. už nie som stokilovááááá 😀 😀 😀 😀
@nanika to moze byt voda z posilovania???je pravda ze klikov robim viac aj vydrz sa zvacsila....ale po dnesnych ranajkach mi vyslo cislo 2200kj...co je neunosne...je pravda ze pocas dna jem menej...no uvidim co napise kalkulacka vecer....aky bude prijem...ale skusam jest tak ako normalne tento tyzden nech to riadne vidim....
😖 mam zmiesane pocity, mam radost, ze chudnem, ale teraz som si skusala moje letne nohavice biele kapsace a mam ich na bokoch a uplne odstavaju na riti. Skoro nove, normalne mi luto je 😠 Len tak pre porovnanie, v januari som mala tak 46-48 teraz 42 🙂

Dobre ranko vam prajem dievčata vaha -0,5kg takže super pomaly ale isto idem za svojim cielom 😀
@katkav
@nanika dievčata gratuluuuuuuuuuuuuuuujem krasne vam to ide 🙂
@jojina11no vidiš moja neni to tak zle a buduci tyžden bude už - určite