icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

elen58
7. mar 2011

Dobre ranko vam prajem dievčata vaha -0,5kg takže super pomaly ale isto idem za svojim cielom 😀
@katkav
@nanika dievčata gratuluuuuuuuuuuuuuuujem krasne vam to ide 🙂
@jojina11no vidiš moja neni to tak zle a buduci tyžden bude už - určite

elen58
7. mar 2011

@ivana82 tiež gratuluuuuuuuuuuuuujem super 😀 😀 😀

jojina11
7. mar 2011

@elen58
@ivana82
@mima88 super gratulácia

nanika
7. mar 2011

@ivana82 no do kelu, supeeeeer, vidis to, ze to ide, som na teba taka pysna 🙂
@elen58 super, uz len kusok, ide ti to vyborne 🙂

ivana82
7. mar 2011

@nanika dakujem, ale ze preco do kelu 😝 pri tvojej vahe mi padla sanka a pri @mima88 mi padla az na stol...blahozelam vsetkym dievcatam, ktore ste dnes schudli...
@jojina11 ako katka napisala, asi si sa malo vycikala 🙂 neboj, mne kolise vaha jedna radost, no dnes ma veeeeeeeeeelmi potesila...drzim prsty... 😉

nanika
7. mar 2011

@ivana82 lebo si ma normalne vyviedla z konceptu, aka si bola dozrata, ze to nejde par dni do zadu a dnes taky skok na vahe, uf 🙂

pandrholka
7. mar 2011

ahojte kočky...tak ja dnes dole -1kg som rada, čiže k cieľu sa pomaličky približujeme, ešte dve kilečká a som na váhe akú som mala v máji keď som sa vrátila z porodky čiže predtehotenskú váhu budem mať
@nanika @katkav @mima88 @elen58 @ivana82 gratuľujem k úbytku
@jojina11 ako napísala nanika, to nemáš žiaden prírastok iba si isto nebola na wc-ku než si sa odvážila 😀

debbie
7. mar 2011

ahojte babulky gratulujem všetkým čo mali mínus, stagnácia ..nebojte zlepší sa to, plusko ...bud.týž.to bude isto lepšie

macekovam
7. mar 2011

ahojte dievcata....tak ja tento tyzden poprvy krat plus....a to +600 g... 😉 😉 ale nie som smutna....cvicim na plno ...mozno v strave som spravila nejaky preslap...ale neviem o nom....🙂 pre istotu dnes vazim nech viem ze kde je chyba...prajem krasny slnecny dnik....vsekym co schudli GGGGGGGGGRATULUJEM...a v kutiku duse trosku zavidim....a tym co su v pluse nezufajte...TREBA PRIDAT....tiez pridam a buduci tyzden bude minus....nech aj jazyk vyplujem🙂 🙂 🙂 🙂 😎

ivanka85
7. mar 2011

ahojte kocky, tak za tyzden mam iba -300g, hoci v piatok to bolo -600, no cez vikend asi zauradoval maminin jablcnik:(som sklamana..

jojina11
7. mar 2011

@ivana82 dík, jasné, idem Ďalej
@pandrholka gratulujem pekne váha dolu , o chvíľu si v cieli ani sa nenazdáš 😀

nanika
7. mar 2011

@pandrholka supis 🙂

Baby, ja normalne nechapem, vcera sa tu tolko popisalo, ze som myslela, ze bude same plus a zatial houby, ziadne plus sa nekonalo 🙂

elka74
7. mar 2011

ahojte. tak mám konečne na začiatku 9.. už nie som stokilovááááá 😀 😀 😀 😀

nanika
7. mar 2011

@macekovam nic to, nebola chyba, bola voda z posilnovania, kasli na to 🙂
@ivanka85 o to bude vacsie minus buduci tyzden, netrapkaj sa, ide ti to aj tak super 🙂

jojina11
7. mar 2011

@ivanka85 to nič nie je, aj ja som v pluse, proste sa to s nami hrá papluh jeden, ako povedala @macekomam musíme ísť ďalej a popracovať na sebe, ako sa hovorí bez práce nie sú koláče 🙂

nanika
7. mar 2011

@elka74 takto napisem ze UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUf gratulujem a zo srdca prajem 🙂

nanika
7. mar 2011

@jojina11 Ja by som to troska upravila, ze bez prace na sebe, uz nebudu kolace 🙂

elka74
7. mar 2011

@nanika ďakujeeeeem. je to fajn pocit po xy rokoch 🙂

jojina11
7. mar 2011

@nanika aj tak sa dá 😀

jojina11
7. mar 2011

@elka74 vééélká gratulácia , pokorila si 100

ivanka85
7. mar 2011

@elka74 aj ja gratulujem🙂

macekovam
7. mar 2011

@nanika to moze byt voda z posilovania???je pravda ze klikov robim viac aj vydrz sa zvacsila....ale po dnesnych ranajkach mi vyslo cislo 2200kj...co je neunosne...je pravda ze pocas dna jem menej...no uvidim co napise kalkulacka vecer....aky bude prijem...ale skusam jest tak ako normalne tento tyzden nech to riadne vidim....

ivana82
7. mar 2011

@elka74 blahozelaaaaam, super, len tak dalej 🙂

nanika
7. mar 2011

@macekovam co ti tolko urobilo na ranajkach? Ak ides okolo 7000 kj, tak tych 1500-1700 kj by malo byt akurat 🙂

elka74
7. mar 2011

@jojina11
@ivanka85 veľmi pekne ďakujem. mám velikánsku radosť.

nanika
7. mar 2011

😖 mam zmiesane pocity, mam radost, ze chudnem, ale teraz som si skusala moje letne nohavice biele kapsace a mam ich na bokoch a uplne odstavaju na riti. Skoro nove, normalne mi luto je 😠 Len tak pre porovnanie, v januari som mala tak 46-48 teraz 42 🙂

elka74
7. mar 2011

@ivana82 ďakujem 🙂

ivana82
7. mar 2011

@nanika skus predat 🙂 mozno sa niekto najde alebo si daj zuzit 🙂

macekovam
7. mar 2011

@nanika zistila som ze chlieb mam 100g a salamu 4 kolieska to bolo az 60 g...co je dost...tak dnes islo len 20g co boli 2 kolieska sunkovej salamy...

macekovam
7. mar 2011

@nanika ano idem 7000...ved redtym som mala 70 g na chlebe,,,,ale mali sme aj sosovicovu polievku v tyzdni...miesto smotany mlieko...a k obedu som mala zasa 50g chleba...ale zasa nebolo druhe...