icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

nanika
7. mar 2011

@macekovam ten chlieb by niekto napisal, ze vela, ale ja tiez jem, podla velkosti 80-100g 🙂 Sunkovu salamu som jedla tusim naposledy v detstve 🙂

macekovam
7. mar 2011

@nanika ale zasa cely tyzden som cvicila na maximum 45 minut...z toho 30 minut silove cvicenie....takze aj vydaj bol vyssi ako predtym tyzden...

macekovam
7. mar 2011

@nanika a co si davas??? syr??

adky
7. mar 2011

Dobre ranko spoluchudnuce bojovnicky 😉
Dnes mam 83,3 ...cize minus pol kila. V piatok som uz mala 82,3 ale ten vikend som dodrbala fantasticky 😅 Co uz, je novy tyzden,nova motivacia,idem dalej,aspon nejaky ubytok mam,furt lepsie kao plus 😀

Prebezne gratulujem vam,ktore ste schudli a idem vas podocitavat 😉

macekovam
7. mar 2011

@nanika super...nech len plachtia....pred letom das zuzit...
🙂

nanika
7. mar 2011

@adky to si uzasne napisala. Peknucke cislo a ide ti to naozaj skvelo, aj ked vravis, ze vikend nic moc 🙂

mirmaj
7. mar 2011

ahoj...tak ja si úspešne držím svoje plusko z minulého týždňa 😠 ale dnes ráno som vstala konečne nanovo namotivovaná a dúfam že je teda už moja dlhodobá kríza za mnou a idem znova nato 😉
všetkým gratulujem k úbytkom krásne čísla 🙂

nanika
7. mar 2011

@macekovam sunku prsnu kuraciu, taka tenka ako kopirak, dva platocky na chlebik, zjem dva chlebiky, ak je syr, tak si dam jeden platok na polovicku a podelim na tie chlebiky. Jasne, aj ramu, alebo floru, ale to fakt len postrasim. U nas sa je hlavne sucha salama, co ja zasa velmi nemusim, takze sunku kupujem len pre seba a kedze chlieb jem len na desiatu, tak mi to vydrzi, tych 100g aj tri dni, nemusim na sebe v tomto setrit 🙂

Kapsace nezuzim :( je tam moc toho popresivaneho, akurat by som ich donicila. Skusim predat cez mm bazar, uz pomaly zacnem nahadzovat aj detske veci, ja to nemam kde skladovat a dalsie deti uz nebudu. Co nepredam, darujem do decaku 🙂

nanika
7. mar 2011

@mirmaj takze stojis? Nevadi, da sa od toho krasne odpichnut a buduci tyzden nas vsetky prevalcujes 🙂

macekovam
7. mar 2011

@nanika na mmb ti to nikto nekupi...nahod sem na modreho konika bazar tie nohavice aj vecicky... 😉

nanika
7. mar 2011

No hupky dupky, kto dnes este nehlasil, nech ked sa tu zjavi Katka to uz moze spracovat a venovat sa oslavencovi 🙂

tutulka12
7. mar 2011

neskoré dobré ránko babule. tak ja som od štvrtka do dnešného dňa zhodila 0,8 kg. celkom pekne si myslím. mám to aj nejakej babe zahlásiť do ip? či stačí len tu? ja idem dnes kúpiť športové oblečko na tú zajtrajšiu zumbu s @adky 🙂

mirmaj
7. mar 2011

@nanika hej stojím presne na gram rovnaká váha ako min. pondelok 😒 no ale hlavne že nebolo plusko 😝 no dúfam že už aj ja zasa bud. týždeň obohatím tabuľku nejakým ubytkom, už by sa patrilo

nanika
7. mar 2011

@tutulka12 na katkav do IP a blahozelam, ide ti to skvele 🙂

tutulka12
7. mar 2011

@nanika ďakujem , no idem poslať...dnes mám aj miery? či len váhu?

nanika
7. mar 2011

nie, miery prvy pondelok v mesiaci 🙂
@tutulka12

nanika
7. mar 2011

@macekovam skusim 🙂

tutulka12
7. mar 2011

@nanika dnes je prvý pondelok v mesiaci 🙂

nanika
7. mar 2011

no vidis, ale hlasili sme minuly 🙂 Nechapes, nevadi, ani ja 🙂 Proste su to kazde 4 tyzdne, ono sa to kalendarovo presne neda. Och 😀 😝

tutulka12
7. mar 2011

@nanika 😀 😀 no tak asi budem hlásiť vždy k prvému 😀

yennn
7. mar 2011

ahojte babulky, tak som tu zase po dllllhej dobe, s dlllllhym nosom, zvesenymi usami, a riadne nasrata a co je hlavne - ZNOVU NASTARTOVANAAAA
Pribrala som, nemam sa na co vyhovorit, zase som to posrala, tato kriza uz trvala tri tyzdne a povedala som si vcera vecer ze DOST. Tak mi drzte palce, aby som dnesny den v pohode zvladla, potom uz to bude dufam ok. A tiez, chcela by som si najst nejako cas, aby som tu s vami bola viacej - no momentalne mam take zle obdobie, ze stale cosi robim, riesim... ale to ze tu nechodim, mi evidentne tiez moc nepridava na motivacii ..... +0.6 ☹

nanika
7. mar 2011

@yennn dievca, je mi smutno :( To citim z teba, nejaku lutost :( Ale moc na teba myslim a mam aj taky dojem, ze teraz je ta prava chvila, kedy dozrel cas na zmenu a znovanastartovanie sa, uz bude len dobre Jani. Ja viem, doma ked nie je vsetko ok, aj chudnutie je na prd. Ale hodme to za hlavu, usmev a jedeeeeeeeeeeeeeeeeeeem cica 🙂

yennn
7. mar 2011

@nanika dakujem za povzbudenie, viem ze je to smutne, takto sabotovat vlastne usilie, ale som rozhodnuta tentokrat ist dalej, uz toho bolo dost. A ty mas vlastnych starosti nad hlavu, tak neries moje smutky, ok? 🙂

betty21
7. mar 2011

babulky krásny deň vám prajem a gratulujem tým, ktorým sa podarilo dať dole zopár gramov ak nie kilo a tým čo sú na tom inak, držím palce aby o týždeň boli mínus

macekovam
7. mar 2011

@yennn ahoj aj ja som mala +600..a cvicila som ako besna....netrap sa ideme dalej...hlavne ze si povedala DOST krize....dnesok zvladnes a potom to uz pojde....buduci tyzden dame minus...ja som uz aj vahu oprasila ...a kontrolujem nech vychytam chybu.. 🙂

betty21
7. mar 2011

@yennn neboj určite sa ti to podarí, ani ja som nebola minulé týždne úplne o.k., ale idem sa snažiť ďalej presne ako ty, lebo leto je už za rohom a nech sa nehanbím ísť s malou von 😀 😀 😀

ajkalc
7. mar 2011

@nanika tak sa kus predstavim. da sa to sice precitat,ale aj tak to napisem 🙂 mam 34 rokov.deti 14 rokov a druhe 2 mesiace. nikdy som nebola nejak pri tele,nikdy som vahu nejak neriesila.sem-tam nejaka tyzdnova dieta pre pokoj duše,ale inak nic velke. ked sme planovali otehotniet s druhym dietatom,tak som mala pri vyske 173 cm 65 kg. kym som otehotnela,tak za 3 mes som dala 5 kg.cize tehotenstvo som zacinala pri 70 kg.ked som sla rodit,tak som mala krasnych 95 kg.mala som zdravotne problemy.vysoky tlak a este ine neduhy.... domov som prisla s 93 kg.po tyzdni som dala dole 10 kg.takze 83 kg.nedojcim,tak s dietou som zacala po mesiaci.za mesiac som dala dole 6 kg. takze teraz mam 77.obmedzila som stravu a teraz som zacala chodit aj na zumbu.ale zastalo to a neviem sa pohnut.ide ma drbnut.kedze som v chudnuti takmer novacik,tak urcite budem potrebovat radu skusenych.tak preto som sa pridala ku vam,ze mi urcite poradite,podporite.... 🙂 🙂 takze dnes mam 77 kg. a mam aj fajn motivaciu.ked dam dole tych 12 kg co mi ostalo,tak budem mat nove cici.nejake trojocky.len lahko sa to povie a tazsie sa to schudne ☹ ☹ ☹ ☹

betty21
7. mar 2011

@adky ako to robíš, že tie kilečká od teba takto idú???? ozaj, ty si chodila na prechádzky . aké dlhé si ich robila? ja som teraz začala chodiť na prechádzky rýchlou chôdzou. je to dokopy cca 6 km a robím to na dva krát, chodím k bratovi peši. tam 3 km za cca 35 minút a naspäť to isté. hádam to stačí a ešte chcem a musím robiť brušáky 😀 😀 😀

betty21
7. mar 2011

dievčatá ja som dnes -700 gramov, ale beriem to s rezervou, pretože minulý týždeň bolo veľké plus ☹ ☹ ☹

nanika
7. mar 2011

@betty21 krasne babika 🙂