Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Dobre ranko spoluchudnuce bojovnicky 😉
Dnes mam 83,3 ...cize minus pol kila. V piatok som uz mala 82,3 ale ten vikend som dodrbala fantasticky 😅 Co uz, je novy tyzden,nova motivacia,idem dalej,aspon nejaky ubytok mam,furt lepsie kao plus 😀
Prebezne gratulujem vam,ktore ste schudli a idem vas podocitavat 😉
ahoj...tak ja si úspešne držím svoje plusko z minulého týždňa 😠 ale dnes ráno som vstala konečne nanovo namotivovaná a dúfam že je teda už moja dlhodobá kríza za mnou a idem znova nato 😉
všetkým gratulujem k úbytkom krásne čísla 🙂
@macekovam sunku prsnu kuraciu, taka tenka ako kopirak, dva platocky na chlebik, zjem dva chlebiky, ak je syr, tak si dam jeden platok na polovicku a podelim na tie chlebiky. Jasne, aj ramu, alebo floru, ale to fakt len postrasim. U nas sa je hlavne sucha salama, co ja zasa velmi nemusim, takze sunku kupujem len pre seba a kedze chlieb jem len na desiatu, tak mi to vydrzi, tych 100g aj tri dni, nemusim na sebe v tomto setrit 🙂
Kapsace nezuzim :( je tam moc toho popresivaneho, akurat by som ich donicila. Skusim predat cez mm bazar, uz pomaly zacnem nahadzovat aj detske veci, ja to nemam kde skladovat a dalsie deti uz nebudu. Co nepredam, darujem do decaku 🙂
No hupky dupky, kto dnes este nehlasil, nech ked sa tu zjavi Katka to uz moze spracovat a venovat sa oslavencovi 🙂
no vidis, ale hlasili sme minuly 🙂 Nechapes, nevadi, ani ja 🙂 Proste su to kazde 4 tyzdne, ono sa to kalendarovo presne neda. Och 😀 😝
ahojte babulky, tak som tu zase po dllllhej dobe, s dlllllhym nosom, zvesenymi usami, a riadne nasrata a co je hlavne - ZNOVU NASTARTOVANAAAA
Pribrala som, nemam sa na co vyhovorit, zase som to posrala, tato kriza uz trvala tri tyzdne a povedala som si vcera vecer ze DOST. Tak mi drzte palce, aby som dnesny den v pohode zvladla, potom uz to bude dufam ok. A tiez, chcela by som si najst nejako cas, aby som tu s vami bola viacej - no momentalne mam take zle obdobie, ze stale cosi robim, riesim... ale to ze tu nechodim, mi evidentne tiez moc nepridava na motivacii ..... +0.6 ☹
@yennn dievca, je mi smutno :( To citim z teba, nejaku lutost :( Ale moc na teba myslim a mam aj taky dojem, ze teraz je ta prava chvila, kedy dozrel cas na zmenu a znovanastartovanie sa, uz bude len dobre Jani. Ja viem, doma ked nie je vsetko ok, aj chudnutie je na prd. Ale hodme to za hlavu, usmev a jedeeeeeeeeeeeeeeeeeeem cica 🙂
babulky krásny deň vám prajem a gratulujem tým, ktorým sa podarilo dať dole zopár gramov ak nie kilo a tým čo sú na tom inak, držím palce aby o týždeň boli mínus
@nanika tak sa kus predstavim. da sa to sice precitat,ale aj tak to napisem 🙂 mam 34 rokov.deti 14 rokov a druhe 2 mesiace. nikdy som nebola nejak pri tele,nikdy som vahu nejak neriesila.sem-tam nejaka tyzdnova dieta pre pokoj duše,ale inak nic velke. ked sme planovali otehotniet s druhym dietatom,tak som mala pri vyske 173 cm 65 kg. kym som otehotnela,tak za 3 mes som dala 5 kg.cize tehotenstvo som zacinala pri 70 kg.ked som sla rodit,tak som mala krasnych 95 kg.mala som zdravotne problemy.vysoky tlak a este ine neduhy.... domov som prisla s 93 kg.po tyzdni som dala dole 10 kg.takze 83 kg.nedojcim,tak s dietou som zacala po mesiaci.za mesiac som dala dole 6 kg. takze teraz mam 77.obmedzila som stravu a teraz som zacala chodit aj na zumbu.ale zastalo to a neviem sa pohnut.ide ma drbnut.kedze som v chudnuti takmer novacik,tak urcite budem potrebovat radu skusenych.tak preto som sa pridala ku vam,ze mi urcite poradite,podporite.... 🙂 🙂 takze dnes mam 77 kg. a mam aj fajn motivaciu.ked dam dole tych 12 kg co mi ostalo,tak budem mat nove cici.nejake trojocky.len lahko sa to povie a tazsie sa to schudne ☹ ☹ ☹ ☹
@adky ako to robíš, že tie kilečká od teba takto idú???? ozaj, ty si chodila na prechádzky . aké dlhé si ich robila? ja som teraz začala chodiť na prechádzky rýchlou chôdzou. je to dokopy cca 6 km a robím to na dva krát, chodím k bratovi peši. tam 3 km za cca 35 minút a naspäť to isté. hádam to stačí a ešte chcem a musím robiť brušáky 😀 😀 😀
dievčatá ja som dnes -700 gramov, ale beriem to s rezervou, pretože minulý týždeň bolo veľké plus ☹ ☹ ☹

@macekovam ten chlieb by niekto napisal, ze vela, ale ja tiez jem, podla velkosti 80-100g 🙂 Sunkovu salamu som jedla tusim naposledy v detstve 🙂