icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

debbie
10. mar 2011

@katkav dakujem pekne ano,ano tortičku som už mala taký kúsok a iné nič už dnes idem zase naplno ešte pohar vinka večer s mm 😀 😀 😀 ale bola som vo fitku a dala som si aj beh aj ked nemala som dnes behať tak som tie kj vypotené zase prijala ale tak neva som na nule 🙂

debbie
10. mar 2011

@elen58 dakujem pekne, no ved to , v mojom prípade chvala bohu lebo tie dobroty ... 😲

ivana82
10. mar 2011

@yennn tak vidis, ani tomu 40 dnovemu postu nemozes verit 😀 😀 😀 co uz tak to ber tak ze mozes mas 5 dni slabsich a bude to na 40 dnoch a hotovo... 🙂

ivana82
10. mar 2011

@debbie vsetko len to najlepsie a najkrajsie k narodeninkam 🙂

elen58
10. mar 2011

@mirmaj hej presne tu prvu čast ja som myslela že to sa može tak robit ,či musim stiahnut všetko a až potom to rozbalit ?

macekovam
10. mar 2011

@jojina11 vies co??? ja som mala cez pupok v januari 106 cm 😅 a nemohla som s nim ani hnut...ani stiahnut ze ho zamaskovat ani nic...a teraz ma 100-101 ale je to oooovela lepsie..podla mna..🙂 a uz ho konecne aj ovladam...v pase teda najuzsom mieste som mala 96 cm a teraz 90-89...ti poviem ze tych par cm je pekne vidno a tiez citit...ty mas brusko uuurcite mensie tak o to to budes mat kratsie🙂 a este stehna som mala 70 a teraz 66 tak sa z nich vytesujem...ze idu koonecne dole...tesim sa z kazdeho centimetra...ty mas urcite dar chude nozky🙂 ze:???ja aj ked som mala nohy vycvicene...tak bol tam sval ale vzdy som sa hanbila ze mam stehno ako ,,misska,, pas 😀 😀 😀 😀 😀

mirmaj
10. mar 2011

@elen58 no tak presne v tom je problem, áno musíš stiahnuť všetky a potom rozbaliť niesu to samostatné časti je to celé DVD, takže jednotlivo to nefunguje 😉

jojina11
10. mar 2011

@macekovam no pás mám ani neviem tuším nejako okolo 84 a stehno asi 64-5 a to ide dolu veľmi pomaly, zatiaľ mi najviac idú dolu prsia a pás, prsia to už sa ani nedá nazvať, a pás no asi 14-15 cm ale ovisnutá koža , taže s tým musím niečo robiť, aj ked minule som obliekla nohavice, čo som nosila asi na začiatku tehu, tak som sa divila a bola som strašne rada, ja sa v tom číslovaní vôbec nevyznám , každý výrobca má iné , tak ani neviem teraz akú mám veľkosť, ale rifle čo som si kupovala v novembri sú mi už veľké, padajú mi a vidieť, že aj na stehne sú mi už voľné aj ked tam som schudla najviac, no idem dať teraz niečo jesť, tak zatiaľ 🙂

jojina11
10. mar 2011

@debbie všetko naj k narodkám, prezradíš vek? nejako som nezachytila, veľa zdravia, šťastia, rodinnej pohody a porozumenia, nech sa dostaneš tam, kam sa chceš dostať vo svojich predsavzatiach a plánoch 🙂

debbie
10. mar 2011

@ivana82
@jojina11 dakujem baby ... 😀

vejula
10. mar 2011

@debbie všetko naj 🙂
inač ja hlasim riadny upadok dnes z mojej strany,. už som zožrala tolko sladkosti že mi to pomaly zabera KJ na cely den... Ale normalne citim akoby si to telo vyžadovalo. PRoste zjem a za chvilu mam pocit akoby som nič nezjedla. NEviem čim to je.. možno preto že maly je na mne stale pricucnuty nemam energiu tak doplnam cukor čo je najrychlejši zdroj. Chcem sa spytať čo by ste teraz poradili. Do večera jesť normalne ako keby som sa do teraz neprežierala, či teraz do večera ubrať z normalu?

macekovam
10. mar 2011

@jojina11 o.k..dobru chut..aj ja sa tu stopkam spenatovymi cestovinami so syrom🙂 ale chcem ti povedet...ak tu zoru budes cvicit...myslim to brucho...pojdu ti dole aj stehna aj boky aj zadok. 😉 .dnes som dostala od muza kompliment ze....,,no..uz ti pada zadok aj stehna...uz nemas take stehniska ako predtym 😅 😅 😅 😅 no nzabila by si ho?? vtedy sa nestazoval...PLUHAAAK🙂

macekovam
10. mar 2011

koncim..odchazim...papa
🙂

debbie
10. mar 2011

@vejula dakujem 😀

jojina11
10. mar 2011

@macekovam 😀 veru , chlapi, no nezabiješ ich, ked ti takéto povie? 😀
inak ja som dnešné chudnutie zabila tlačenkou, no nezabiješ ma? 🙂 čo už toto mám za chute

macekovam
10. mar 2011

@jojina11 co uz...sme len ludia🙂

vejula
10. mar 2011

@macekovam to poteši nie? mne to moj mm nehovori. Vravi že som čim dalej krajšia 😀 😀 😀 ale najkrajšia som vraj aj tak bola ked som bola tehotna... čo mi tym chce nenapadne naznačiť???? 😀 😀

macekovam
10. mar 2011

@vejula vies...ty ked si bola tehotna tak si pisala ze si bola zenskejsia a to sa mu asi pacilo...lebo si pisala ze si mala skor dievcatkovsku postavu...ci sa mylim??? ja som zenska bola uz pred otehotnenim a po 2 detoch som bola maxi nafuknuta vodou naliata zena...a tom nebolo nic pritazlive...nemozem sa urazat na nieco co aj ja sama vidim v zrkadle...🙂 musim ist...papa nzatial🙂

vejula
10. mar 2011

@macekovam hej prd tym som bola fakt take dievčatko vyzerala som tak na 17 😀 😀 .. A moj manžel nema rad moc chude ženy... On mi už pred tym hovoril že sa teši ked otehotniem a budem mať bruško a prsia a trochu väčši zadok 😅 Ale to je dobre aspon som nemala zo seba komplexy 🙂

adky
10. mar 2011

@debbie pripajam sa,vsetko naaaajlepsie k narodeninkam 😉

vejula
10. mar 2011

baby ja mam strašnu chuť na tofife čo mam ešte v skrinke sakra.. neviem či odolam do večera lebo každa minuta odolavania ma zabija 😅

vejula
10. mar 2011

jaj kočky už je po tofife 😒 😅

katkav
10. mar 2011

@vejula nejde tebe prva ms? 😉

vejula
10. mar 2011

@katkav ja mam ten pocit u6 mesiac... ale citim sa tak, ani nepoviem kolko sladkosti som dnes požrala lebo ked som si to spravila suma sumarum, bolo to strašidelné. ked som to jedla toho až tak vela nepripadalo ako ked som si to potom všetko v hlave premietla 😅 A ako sa ty dnes držiš?

sevzuz
10. mar 2011

ahoj kocky,
tak ja som chora chripka jak vysita 😠 esteze mm prisiel z prace naobed a mal maleho a ja som splala od 11.30 doteraz 😅
dnes som NIC nezjedla len bebe dobre rano a biely jogurt, je mi strasne zle aj od zaludka,
nuz ale aspon bude na vahe - 😅 😅 😅 😅
ja viem ze to nieje spravne ale nevladzem nic zjest, idem si z poslednych sil odstavit nejaky pomaranc a doplnim c-ecko

@debbie aj ja gratulujem k narodkam 😉 esteze su len raz do roka 😀 😀

katkav
10. mar 2011

@vejula 😉 no mozno to uz pride a potom mozete snazilkovat, ked ti to manzel tak nenapadko naznacuje 😉 ja som dnes vcelku v pohode, aj ked som nejaka unavena z toho, ze prsalo 😉 ale tesim sa hrozne na vikend, ze bude pekne teplucko 😉 uz som si vyhrabala aj jarnu bundu, zimna pojde do cistiarne 😉

marthuska
10. mar 2011

ahojte kocky, tak ja chudnem okrem ineho na aprilovu svadbu a ta svadba bude az v septembri, no mozno budem chudsia ako nevesta 😀 😀 bambulky ako sa vam dari? uz si tyzden pisem, co jem. ked to porovnam s jedalnickom no a pred prichodom na toto forum, jem absolutne ine veci. predtym som jedla vsetko zle. ale uplne. tiez mate podobny pocit?

vejula
10. mar 2011

@katkav hihi ved ja by som aj, ale po cisarskom sa bojim tak skoro... ale tak nejdem ja nič planovať ako ma byť tak bude 😉 Jo a aj ja sa tešim na vikend pojdeme sa riadne vyvetrať niekam. Včera sme s manžom kukali dovolenku na letyo... joj tak snad niečo vyjde 😵

sevzuz
10. mar 2011

pozeram reflex a ze aka metoda chudnutia 😠 😠 😠 "TAPING na meridianovych drahach"

katkav
10. mar 2011

@vejula tak mozno bude baby zarobene na peknej letnej dovolenke 😉
@marthuska budes kocka na septembrovej svadbe, to si pis 😉 ja tiez jem ine veci, ako kedysi 😉 ale mam pocit zase, ze si neplnim taky prijem ako by som mala mat, ze jem asi menej akoby som mala a preto stojim. Budem si to musiet zase nahadzat aj ja do stobu. 😉
@sevzuz skore uzdravenie 😉 nech ta skareda chripka rychlo odide 😉