Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Baby bojim bojim pondelka 😖 .
@yennn vsak ta vaha sa zase pusti dole 😉 idem s malym von, ked je takto krasne, tak pohyb naviac snad pomoze 😉 ja dnes trpim nechutenstvom, vobec neviem preco, nemam na nic chut 😉 ale v chladnicke je trosku lososa, tak toho si dam na veceru, tomu nepoviem nie 😉 byt je vygruntovany, uz len pracku vyvesim a mozeme ist von, hoci trosku fuka, mozno nebudeme vonku tak dlho ako si planujem 😉 maly spinkal iba hodinku, tak dufam, ze vonku v kociku mi zaspi este na chvilku.
Moja kríza ešte vždy neskončila 😔 Ale nevadí, slniečko svieti, tak dúfam, že na prechádzke spálim aspoň ten jeden banán 😅
Ahojte. Pridávam sa k maródom. Som chorá ako pes a spolu so mnou aj chalani. ☹ Včera som takmer nič nejedla, zato dnes by som zožrala aj slona. Zatiaľ som chuťové poháriky oblbla orechmi, ale do večera je ešte taaaak ďaleko. Mám pocit, že zhodiť druhú polovicu plánovaných kíl bude dosť ťažké.
chudatenka moje chore :(
Ja som zo seba v soku, az na to, ze mam vyssi prijem sacharidov a mensi tukov, fakt uz ficim automaticky na 7000 kj, ani o tom neviem. A ja ze malo, prd makovy 🙂 Takze som nasla chybu, hor sa kupovat orechy, rano ubrat musli, hodit tam za hrst orechov a myslim, ze som poriesila, uvidime, co povie vaha 🙂
ahojte dievcata 🙂 tak mne sa uz tiez konecne podarilo stiahnut zoralates a uz mam aj dva dni odcvicene 😉 musim vam povedat,ze presne tieto cviky som cvicila aj zhruba cca 7 rokov dozadu,ale to som mala inu postavicku,len zahryznut sa do mna,ako mi to vtedy moj manzel povedal 😀 teraz som sice pri tom fucala ako lokomotiva,ale nevzdavam to a ide sa dalej,nech je taka postavicka opat na zahryznutie 😀
Ahojte dievčata,tak ja som bol s detičkami vonku dnes len tak 1,5h stavili sme sa vyzdvihnut priatela z prace a hor sa na nakup same zdrave vecičky ,hlavne mi trebalo doplnit zeleninku a kupila som si aj kapustu tak budem ako zajac papkat listy 😀 😀 😀 ešte si trošku zacvičim a inak poslednu dobu som opravdu poslušna zatial taham bez prehreškov,mam pocit že ked dam rano musli a ovocie a trošku orieškov tak to mi uplne stači ,ale to mam v ramci denneho prijmu 😀
čaute kočky, tak konečne mám trochu čas. Teodora som uložila spinkať, Daniel ešte pozerá rozprávku a manžela mám v škole ( išiel konzultovať svoju diplomovku). naďalej sa snažím jesť pravidelne a asi si už začal zvykať aj žalúdok, lebo sa mi začal ozývať približne každé tri hodiny. ako keby som mala nastavený budík v bruchu, že treba jesť 😀 no ale zase ja sa nedokážem vzdať sladkostí, nejem ich každý deň, ale raz-dvakrát do týždňa si veru dám taký fajný margot. ale je fajn, že váha mi hore ani po čokoláde nejde, tak nemám výčitky, že si aj trošku doprajem. inak tá zumba je super, s @adky sme sa dohodli, že budeme chodiť už do smrti a o 40 rokov už možno nebudeme trapky vzadu, ale sa presunieme dopredu, medzi pokročilejšie baby 😀 😀 tak nám držte palce
ahojte, tak hlásim další splnený deň 😉
hm... uz tretikrat som tu dnes sama? Tak ja idem pá 😎

@katy30 aj na moju kuchynu spadla bomba, aj ked som nepiekla babovku... ja mam vyhovorku, ze ked maly spi, nemozem moc hrmotat 😀